Както се случва и при мнозина от нас, животът поднася на Донал неочаквани предизвикателства. От балансирането на грижите за две малки деца до преместването в друга държава – спокойно може се каже, че няма скучен момент в дома на семейство Скиан! Така че изкусният кулинар намира утеха в своята кухня повече от всякога.

Откакто се е завърнал в Ирландия и е по-близо до семейството си, Донал осъзнава необходимостта от основни рецепти, които да поддържат ритъма в домашната кухня, класически ястия, към които се връща отново и отново, за да намери в тях комфорт и чувство за сигурност. „Семейната кухня на Донал“ е поредица, която чества споделените моменти. В нея е представена една основа от подбрани рецепти, които ще ви помогнат да овладеете хаоса на ежедневието и да сервирате изкусителна вечеря, на която никой няма да може да устои.

Това са рецепти, които не изискват дълги списъци със съставки и не оставят планина от съдове за миене, а предлагат спестяващи време трикове, които да допринесат за поднасянето на страхотни вкусове на трапезата – най-важното за приготвянето на любимите ежедневни ястия с лекота.Семпла и вкусна храна, която е идеална за натоварени дни и мързеливи дълги уикенди. Ястия, които могат да се приготвят в един единствен съд, както и сладки лакомства за специални поводи, или просто за наслада!

Премиера е от на 20 януари, 2021 г. от 13:00 ч. Предаването ще се излъчва всеки четвъртък.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара