„Деси Тенекеджиева и приятели” с Коледен концерт на 19-ти декември от 19:00 ч. в Paradise Center. Това е само началото на богатата коледна програма, която търговският център е подготвил за  своите посетители.

Koleden koncet Kartichka

 

На Коледния концерт Деси Тенекеджиева ще пее заедно с Gospel Chorale със солист-Весела Янева. Специален гост на спектакъла ще бъде и най-знаковото име на варненската клубна соул и джаз сцена Нейчо Петров- Реджи.  Маестро Страцимир Павлов отново ще бъде музикален продуцент и ще застане начело на Госпъла и бенда, в който влизат още известния барабанист Валери Ценков и китариста Чавдар Гочев-Чарли.

На Коледния концерт ще прозвучат акустични и атрактивни версии на някои от най-обичаните и популярни коледни песни, както  и парчета от албума “Crazy Butterfly”. А Gospel Chorale ще представи емблематични афро-американски спиричуали. Коледните песни и специалната сценография, подготвена от Огняна Серафимова, ще ни пресъздадат една приказна Коледа. Богатата  мултимедия също е неизменна част от магнетичните концерти на Деси Тенекжиева.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара