София Борисова предизвика фурор в Чикаго като официален дизайнер на състоялия се преди дни конкурс за красота “Miss Bulgaria in USA – 2015”. Тя беше и част от журито. Кандидатките  за короната дефилираха с луксозните официални тоалети от последната колекция на София Борисова за 2015 г. – Lace Magic.

На шоуто дойдоха над 400 човека, представители на българската общност в Чикаго, както и американци, собственици на луксозни бутици за висша мода. Последните  направиха заявки за съвместна работа с модна къща РОМАТИКА ФЕШЪН. От новия сезон вече и в САЩ ще се предлагат луксозните тоалети на София Борисова.

Един от членовете на журито на престижния конкурс беше и основателят на седмицата на висшата мода в Ню Йорк – Андре Акиуно. Впечатлен от моделите на българската дизайнерка, той отправи специална покана към София Борисова да вземе участие със своя колекция на New York Fashion week догодина.

Ревюто, на което бяха представени 16-те тоалета на модна къща РОМАНТИКА ФЕШЪН, впечатли всички гости в луксозния хотел „ Хилтън”. Публиката скандираше името на София Борисова – жест, който трогна до сълзи дизайнерката.

Короната “Miss Bulgaria in USA – 2015”, грабна прекрасната Ива Коева от Велинград .

 

0 Коментара