Двукратната носителка на приза „Златна игла“ София Борисова ще представи своята нова колекция Lace magic 2015 (Дантелена магия) на ревю в хотел Рамада София на 27 януари.

Новите творения на дизайнерката са разделени в три теми: тоалети за специални поводи, официални вечерни рокли за червения килим и романтични сватбени рокли, които са запазена марка за София.

Само преди дни тя засне ексклузивна фотосесия с част от колекцията си. Пред обектива на фотографа Ивайло Станев застанаха топ-моделите Диана Иванчева и Деница Стоянова, които смениха няколко визии.

В новата си колекция  известната дизайнерка залага на изчистената линия, налага екстравагантна визия, подчертава женсвеност, сексапил и лукс. Интересният дизайн, уникалната изработка и дизайнерските материи правят роклите единствени по рода си.

В Lace magic 2015  присъстват и 12 limited edition-тоалета, които са изработени от скъпи дантели и коприни, украсени с кристални орнаменти, направени специално за марката Romantika Fashion в едни от най-известните фабрики в света. На всеки един от тях присъства логото на марката изработено от  благороден метал в Париж.

0 Коментара