Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в „Ергенът“ навлиза в решителен етап. И тази седмица претендентките за сърцето на бизнесмена ще се впуснат във вълнуващи предизвикателства, които ще поставят на изпитание отношенията помежду им и ще доведат до нови междуличностни сблъсъци.

В сряда вечер (01 май) зрителите на bTV ще станат свидетели на последната за този сезон индивидуална романтична среща в „Ергенът“. „Гласът ти – музика за мен, очите ти улавят ме в плен, а когато те погледна, питам се защо душите ни преплитат се“, с тези думи най-желаният „ерген“ на България ще отправи към избраницата си специална покана за усамотение, което обещава да бъде повече от вълнуващо.

Алек ще пристигне в имението с автомобил, за да отведе дамата на едно специално място в сърцето на замъка в Критиния, където двамата ще се насладят на удивително красива гледка в компанията единствено един на друг. Младенов ще изненада избраницата си и с нежно изпълнение на една от най-любимите си песни, а какво ще я накара буквално да се разтрепери и да не сдържи сълзите си, предстои да разберем.

В същото време Наум ще отправи към останалите участнички в имението повече от любопитно предизвикателство, наречено „Дами канят дами“. Тяхната задача ще е да си организират срещи по двойки помежду си. Тъй като са нечетен брой,

една от тях ще остане без „партньорка“,

но това далеч не означава, че тя ще бъде безгласна буква – даже напротив. Когато срещите приключат, именно тя ще определи коя е била най-романтичната. А дамите от двойката победител ще могат да прекъсват разговори с Алек по време на коктейла когато и колкото пъти пожелаят.

Момичетата ще имат възможност също така да излеят душата си на белия лист на тема „Как те видях отстрани през изминалите месеци?“. Произведенията им обаче няма да бъдат адресирани към Алек, а към самите тях. Двойките, които ще пишат една за друга, ще бъдат определени чрез жребий, а чувствата, които ще се излеят на белите листове, далеч няма да бъдат само „любовни“ и ще станат повод за нови междуличностни пререкания.

Вечерният коктейл ще бъде белязан от конфликт, противопоставящ принципите на претендентките за сърцето на Алек, а решението му по време на „Церемонията на Розата“ ще изненада всички тях, както никога досега.

В четвъртък (02 май) предстои вълнуващо пътуване в миналото… Дамите предстои да се потопят в автентичните гръцки традиции и обичаи и да се впуснат в ожесточена готварска надпревара, верни на максимата, че най-краткият пък към сърцето на един мъж минава през стомаха. Те ще трябва да приготвят традиционна гръцка вечеря с щипка кулинарна любовна магия. А менюто включва прясно опечени питки, ръчно навити лозови сарми, салата с печен патладжан и фета сирене и специалният гръцки десерт мелекуни.

За да е сигурен, че момичетата ще се покажат като блестящи домакини, Алек е извикал специално подкрепление от България… По време на вечерния коктейл участничките ще бъдат разтърсени от решението на една от тях да отвлече „ергена“, за да го получи единствено и само за себе си.

Дали Алек ще се появи за „Церемонията на Розата“ и какво ще накара екипът на предаването да се оттегли от снимачната площадка, предстои да разберем.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара