Кулинарно-музикален фестивал TABIET тръгва на турне из България. Първата спирка на уникалния керван е парк „Възраждане” в София, където от 28 април до 1 май хора от всички поколения ще могат да се забавляват, да се насладят на майсторството на готвачи от цял свят, да се включат в множество културно-развлекателни атракциони, танцови уъркшопи и спортни турнири.

Йордан Йончев – Гъмзата и неговото брас шоу ще открият фестивала. Именитият тромпетист и неговият брас бенд ще излязат на сцената в парк „Възраждане” в 21 часа на 28 април и ще свирят безплатно за своите фенове. Преди него любителите на добрата храна и качествената музика ще подгреят Славеят на Родопите Николай Славеев и надигравания на известни български състави.

Специално кулинарно шоу в 12 часа на 28 април ще направи известният готвач Иван Звездев, който ще представи и нестандартни рецепти.

Гръцкият певец Диогенис Франсанас е звездата, която ще излезе безплатно на сцената на TABIET- Възраждане на 30 април. В гръцката вечер на 30 април ще се включат също Люси и Андреас.

Нели Петкова, Валя Балканска и гайдарят Петър Янев ще зарадват БЕЗПЛАТНО феновете на автентичната българска музика в последния ден от „TABIET”- Възраждане в София. Известните изпълнители ще излязат на сцената на 1 май.

Целодневна програма, специална сцена за деца с професионални аниматори, множество атракциони, танцови уъркшопи, демонстрации на известни готвачи, надяждания и спортни състезания с над 1500 награди са част от кулинарно-музикален фестивал TABIET, който тръгва на национално турне.

Още подробности за фестивала – във Фейсбук страницата на TABIET. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара