За Великден Kaufland България и дарителската платформа DMS реализират поредното издание на съвместната си дарителска кампания под мотото „ДАРИ – малкото за теб е безценно за други“. До 9 май включително във всички хипермаркети на веригата в страната на разположение на клиентите са дарителските кутии на инициативата, в които се събират средства за хора, нуждаещи се от лечение и с активни кампании в DMS.

Партньорството между Kaufland и DMS е от 2021 година. „ДАРИ“ традиционно има две издания – за Великден и за Коледа. До момента клиентите на веригата са дарили над 130 хил. лева. Събраните в кампанията средства се разпределят между всички активни инициативи за лечение в дарителската платформа DMS.

Този Великден „ДАРИ“ реализира своето пето издание. То дойде в отговор на многобройните запитвания от клиенти на веригата за разполагане на кутии в обектите си за събиране на средства за лечение. За да осигури равнопоставеност и обективност в избора на кампаниите, които клиентите подкрепят, както и прозрачен процес на дарителство, Kaufland се обърна за експертно съдействие към DMS. Утвърдената дарителска платформа се администрира и управлява от Български дарителски форум и фондация „BCause – в помощ на благотворителността “ и работи от 2007 г. като единен дарителски номер за набиране на средства със SMS-и и посредством онлайн дарения. Съвместната кампания на DMS и Kaufland дава още една допълнителна възможност за дарение – на място в хипермаркетите на най-голямата търговска верига у нас.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара