„В депресия съм, имам Обсесивно компулсивно разстройство,  паник атаки, загубих радостта от живота, години се въртя като в омагьосан кръг, не мога да задържа парите, саботирам се, влизам в токсични връзки, боледувам, живея в истински ад.“. Така звучат много от хората, с които работя, разказва Марти Иванова, която е психолог и холистичен терапевт, който работи с методите на енергийната психология.

И продължава: „И това, което чувам от почти всеки от тях е „Дълги месеци/години се лутах и пробвах какво ли не. Хапчета, положително мислене, говорене, отчаяно анализиране и търсене на отговори. И сякаш няма решение“

Толкова много хора се въртят в капана на страданието и болката, и не знаят, че ИМА решение! И то се нарича енергийна психология! ТЕС и Пренареждане на Матрицата! Техники за самостоятелна и терапевтична работа, така достъпни и разбираеми, и в същото време ефективни и дълбинни! Носещи резултати веднага, а не след години!

И точно затова съм прегърнала тази мисия. Точно затова съм се посветила на тази кауза – до хората да стигне надеждата, знанието, което дава сила и спокойствие. Затова изграждаме истинска сплотена общност от хора осъзнати, развиващи се. Хора, които са превърнали болката си в сила. Изграждаме нова култура в България. Общество на хората, които имат култура на мислене, чувстване, обработка на емоционално и вътрепсихично съдържание. Всички имаме своите болки. Но не е нужно болката от миналото да определя бъдещето ни. До колкото повече хора достигне това животопроменящо знание – толкова повече обликът на обществото ни ще се променя към добро. Личната промяна и израстване на всеки от нас – капките в океана, променя целия океан.

Работим неуморно с колеги, ученици, партньори, сродни души, това знание да стигне надалеч. И ето, то вече е готово за да стигне до всеки, който е готов да се възползва от него.

След като са тръгнали от болката, хората казват: „Марти, не мога да повярвам – БОЛКАТА Я НЯМА!?!“ И също „Вече не изпитвам този страх!“, „Вече мога да дишам?“ , „след 30 мин даже НЕ се сещах за проблема, който ме измъчваше последната седмица“, „почувствах ИСТИНСКО облекчение“ – КАК Е ВЪЗМОЖНО, това е някакво чудо?

ЧУДОТО е практично, реално, истинско и само на ръка разстояние.“

Мартина Иванова представя новата си книга „Изцели живота си с ТЕС и на матрицата“ – нова система за развод със стреса!

Можете да разберете повече за нея на онлайн премиерата на книгата на 18 април от 20 часа на www.teskniga.com

Марти Иванова е психолог и холистичен терапевт. Сертифициран майстор-практик към английската асоциация по енергийна психология EFTMRA, в методите енергийната психология – ТЕС, Пренареждане на Матрицата, Пренареждане на Матрицата на Раждането; Сертифициран мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към EFTMRA.

Също: сертифициран НЛП мастер Практик. Обучена в методите: Хипноза, Психобиология, Лечебния код, лечение с прана, регресия, медитация, квантова синхронизация. Създател на Метода: Божествената Матрица.

С педагогическо образование (учител), Управление на човешки ресурси, и Психология – дипломиран магистър психолог.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара