Пам Велидис напусна имението на най-романтичното риалити в българския ефир „Ергенът“ по собствено желание, а това бе съобщено непосредствено преди коктейла в сряда вечер от водещия Наум Шопов, който посочи, че тя се е оттеглила от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев по лични причини.

Пам Велидис

Текстове от Пам Велидис

Тази вечер (21 април) от 22:00 ч. зрителите на bTV ще видят първата телевизионна поява на Пам след „Ергенът“ в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Тази седмица претендентките за сърцето на Евгени се впуснаха в нови вълнуващи предизвикателства, които успяха да ги покажат в нова светлина и да подскажат на световноизвестния виртуоз с коя от тях би могъл да изгради сериозни и стабилни отношения след финала на формата, който е на 18 май. За да изпита сръчността и усета им към хубавото вино, той покани Айлин, Валерия, Виктория, Джия и Поли на гроздобер в „лозята на любовта“, но по време на дегустацията в една от най-старите винарни в Бодрум дамите далеч не показаха поведение, което да отговаря на очакванията на Евгени. Това бе и причината нито една от тях да си тръгне от избата с роза в ръка, а по време на вечерния коктейл напрежението между „поканени“ и „непоканени“ стана повод за ожесточен словесен конфликт.

На Церемонията харизматичният ерген трябваше да избира между Джия и Боряна, но решението му да изиска от продукцията още едно цвете предопредели оставането и на двете в романтичната надпревара.

Боряна и Евгени

Зрителите на bTV станаха свидетели и на поредната вълнуваща индивидуална среща на Евгени – този път с Боряна. Романтичното им уединение бе изпълнено със страст, адреналин и високи скорости, а виртуозът възнагради искреността на избраницата си с роза и много целувки. В същото време останалите момичета в имението трябваше да се върнат в ученическите си години, за да издържат „любовна матура“. Поли, Елена, Айлин, Валерия, Виктория, Джия, Ирина и Микаела влязоха в ролите на учителки и се оценяваха помежду си. Най-голяма отличничка се оказа шампионката по карате Айлин, която получи привилегията да се усамоти с Евгени за цялата вечер, без никоя от другите дами да ги прекъсва без нейното изрично позволение.

Айлин и Евгени

Уединението с Айлин даде повод на Евгени да поговорят сериозно относно нагласите си в любовта и очакванията си един към друг. Виртуозът установи, че двамата се намират в различни етапи от житейския си път и въпреки физическото привличане, имат разминаване в представите си за евентуална връзка извън формата. На база на тези заключения, по време на Церемонията Евгени предпочете да даде своята последна роза на Поли, с което се наложи да се раздели с Айлин завинаги. „Днес имах възможност да поговоря с теб и се убедих, че сме на различни етапи в животите си. Не ми се ще аз да съм причината да поемаш ангажименти, за които не си готова. Благодаря ти, че беше тук!“, бяха последните думи на Евгени към Айлин преди двамата да се сбогуват. Решението на музиканта внесе тотален смут сред останалите претендентки, които до последно смятаха, че той е подготвил специална роза за моделката. Такава обаче нямаше.

Евгени отпрати Айлин, но дали нейното участие в „Ергенът“ приключи завинаги, или Валерия ще се окаже пророк и каратистката ще се завърне триумфално в редиците на претендентките за сърцето на виртуоза на крачка от големия финал – отговорът в сряда и четвъртък вечер от 21:00 само по bTV!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара