Филмът„Игра на доверие“ тръгва и на малкия екран. За първи път родна продукция тръгва ексклузивно във видеотеката на A1 Xplore TV непосредствено след премиерата си на голям екран. Така, следвайки световната практика да се предлагат повече възможности на публиката да се наслади на актуалните заглавия, всеки, който е пропуснал да гледа „Игра на доверие“, ще има тази възможност благодарение на А1 Видеотека, част от интерактивната телевизия A1 Xplore TV.

От 21 април филмът се присъединява към богатата селекция от филми и сериали от българското и световно кино, до които абонатите на A1 Xplore TV имат достъп. Заглавието може да бъде наето за 48 часа на цена от 14,99 лв. и да се гледа неограничен брой пъти.

Базирана на реални истории от живота на Яна Маринова и нейната майка, продукцията с елементи на трилър повдигна открит обществен разговор за насилието във всичките му форми.

Тази актуална и болезнена, но важна за обществото ни, тема е пресъздадена от режисьора Мартин Макариев по интригуващ и силно въздействащ начин. В основата на „Игра на доверие“ стои емоционалната среща с

личните истории на майка и дъщеря,

а в главните роли са Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, София Ласкин, Владимир Зомбори, Пламен Манасиев и Александър Димов. Участие взимат още Мария Каварджикова, Малин Кръстев, Христо Петков, Китодар Тодоров, Искра Донова, Александър Хаджиангелов, Яна Титова и др.

Продукцията отваря темата за психическото и физическото насилие, често скрити зад маската на добрите намерения. Това е история за силната, уверена и смела жена, а зрителските отзиви са повече от емоционални и дълбоко искрени. Сценарият на „Игра на доверие“ е на Борислав Захариев, а оператор е Андрей Андреев.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара