„Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“ – новата книга на световно признатия PR експерт и Почетен генерален консул на Сейшели в България Максим Бехар бе представена официално в София. Това е първата по рода си книга у нас, изцяло посветена на кухнята и културата на Сейшелските острови. Събитието привлече любопитството на членове на царското семейство в България, предприемачи, дипломати, медии, както и на видни представители на кулинарния свят, сред които бе и Андре Токев – единственият носител на Global Masterchef Degree за Източна Европа. Той сподели своите положителни впечатления от книгата и уникалната креолска кухня.

Максим Бехар

„Бих искал да поздравя Максим за желанието му да популяризира една непозната за България, но изключително интересна кухня, за която се говори по целия свят. Прочетох рецептите в книгата и наистина са много лесни и достъпни за приготвяне и представят характерен за кухнята микс от екзотични вкусове“, сподели Андре Токев.

„Вярно е, че любовта към една държава може да бъде създадена чрез нейната кухня, природа и хората. Тези три основни аспекта наистина оказват най-силно впечатление и върху туристите на Сейшелските острови. Освен на живописна природа и изключително гостоприемство на местните, посетителите се радват и на вкусна традиционна храна, която прави пътуването им още по-незабравимо. Сейшелската кухня е един от техните най-големи съкровища и се надявам с тази книга да стане още по-известна в България и това да доведе до повече туристи, които да посетят тази прекрасна дестинация и да опознаят нейните богатства“, каза Максим Бехар.

В „Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“ Максим Бехар споделя не само вкусни и автентични сейшелски рецепти, но и непознати факти и удивителни истории за Сейшелските острови, известни като „Рая на Земята“. Той представя любимите си 25 рецепти, съчетаващи уникалните вкусове и аромати на креолската кухня със сейшелски продукти, които могат да бъдат лесно набавени и у нас. Книгата предлага на читателите и истинско пътуване до екзотичните острови, като ги запознава с интересни аспекти на живота на местните жители и техните традиции, както и с най-популярните места, които трябва да бъдат посетени, за да се усети духа на Сейшелите.

Княгиня Калина

Книгата вече може да бъде закупена от най-големите книжарници в страната, както и онлайн от официалния сайт на Максим Бехар – www.beharbooks.com. А съвсем скоро ще излезе аудио и електронна версия на книгата в едно от най-големите издателства на електронни книги в света Storytel.

„Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“ е шестата от книгите на Максим Бехар, които пожънаха голям успех през последните години. Тя се появява малко след участието му в предаването „Черешката на тортата“ по NOVA TV, където той демонстрира завидни кулинарни умения като домакин на екзотична сейшелска вечеря. С доброто представяне на креолската кухня и историите си за Сейшели, Бехар успя да предизвика голям интерес от зрителите към дестинацията.

Сред постиженията на Максим Бехар като автор са бестселърите „Пет минути до утре“ и „Световната PR революция“, която постигна впечатляващ успех и се нареди в класацията на Топ 100 PR книги на всички времена, според една от най-престижните глобални класации за книги BookAuthority.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара