Направете си списък със сексуални желания и фантазии, които искате да опитате в живота си. Това може да бъде забавен и вълнуващ начин да изследвате своята сексуалност и да разширите хоризонтите си. Ако търсите начин да създадете секс казано, ето някои неща, които можете да добавите:

  • Правете секс на обществено място. Без значение дали е изолиран парк, покрив или напусната плажа, вълнението да бъдете уловени може да бъде вълнуващо изживяване.
  • Изпробвайте нова сексуална поза. Има десетки позиции, изберете нова и я опитайте с партньора си.
  • Експериментирайте с BDSM. BDSM може да бъде чудесен начин да изследвате силови динамики, доверие и интимност по безопасен и съгласен начин. Независимо дали искате да опитате бондаж, доминиране или подчинение, има много начини да включите BDSM в сексуалния си живот.
  • Направете тройка. Тройката може да бъде вълнуващо изживяване, но е важно да се уверите, че всички замесени са на една страница и дават своето съгласие. Комуникацията е ключ, когато изследвате нови сексуални изживявания.
  • Изследвайте своята сексуалност с партньор от същия пол. Без значение дали се определяте като стрийт, гей, бисексуален или нещо друго, изследването на вашата сексуалност с партньор от същия пол може да бъде освобождаващо и вълнуващо изживяване. Винаги вземайте със себе си качествени лекарства за потентност, за да се гарантира успешната активност. Можете да се сдобиете с такъв от тук! 
  • Опитайте секс играчки. Секс играчки могат да добавят ново ниво на удоволствие и вълнение към вашата сексуална живот. От вибратори до дилда и анални пръчки, има безброй опции, от които можете да избирате.
  • Правете секс на открито. Има нещо животинско и вълнуващо в идеята да имаш секс под откритото небе. Без значение дали сте в гората, на планина или край морето, секс на открито може да бъде вълнуващо преживяване.
  • Изследвайте ролевите игри. Ролевите игри могат да бъдат забавен и вълнуващ начин да изследвате различни персонажи и фантазии. Без значение дали искате да бъдете злополучна медицинска сестра, красив полицай или изкусителна секретарка, ролевите игри могат да добавят ново ниво на вълнение във вашата сексуална живот.
  • Опитайте ново място. Без значение дали е луксозна хотелска стая, романтична къщичка в гората или тропически остров, промяната на обстановката може да добави ново ниво на вълнение във вашата сексуална живот.
  • Правете секс с някого, когото обичате. Понякога най-значимите и интимни сексуални преживявания са с някого, когото наистина обичате. Без значение дали става въпрос за дългосрочен партньор или нова любов, има нещо специално в идеята да имаш секс с някого, когото обичаш.

Помнете, че секс списъкът с желания е личен и индивидуален. Той трябва да отразява вашите желания и граници и да бъде източник на удоволствие и вълнение. Каквото и да изберете да включите във вашия секс списък, винаги помнете да придавате значение на безопасността, съгласието и комуникацията.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара