В новия епизод на „Животът по действителен случай“, тази събота 22 октомври, ще гостуват две усмихнати дами, преживели неочаквани драми, докато преследват мечтата да станат майки. Още ненавършили 30 години те се сблъскват с проблема „трудно забременяване“. Ще чуем две различни истории и болката, през която преминават, за да сбъднат тяхната най-голяма мечта. В студиото на предаването, водещата Алекс Сърчаджиева ще преживее една емоционална среща с актрисата и инфлуенсър Мона Гочев и носителката на титлата „Мис България Вселена 2015“ Радост Тодорова.

В рубриката „Моето Ново Аз“ зрителите ще се запознаят с Рая. Тя се обръща към специалистите с горещата молба да спрат безмилостния ход на времето и да заличат следите, които годините и съдбата оставят върху нейните тяло и душа. Красотата и увереността отново се настаняват в тялото на Рая и само след поредица от процедури виждаме как екипът на д-р Джак е успял да заличи поне 10 години от времето и буквално да върне нашата героиня в

младостта и най-хубавите ѝ дни.

Алекс е поканила и един от най-известните кулинарни блогъри в България – София Йотова. Освен повелител на кухнята, София е също лектор и социален предприемач, а неотдавна беше част от селекцията на сп. Forbes „30 под 30“. Но зад всички тези успехи се крие дълбока лична драма – от 15-годишна се бори с хранително разстройство. Следват още трудни моменти – преживяла е спонтанен аборт, а ракът е отнел неин много близък човек. След като

почти стига до самоубийство,

е диагностицирана с „биполярно разстройство“. Как успява да оцелее след всичко това, зрителите ще разберат от самата нея в студиото на „Животът по действителен случай“.

В класацията „Топ 10“ Иво Аръков е събрал 10 много известни български дами, които животът е обвързал с доста заможни господа. Кои са ВИП персоните, омъжени по любов и едновременно с това радващи се на завиден лукс, телевизионната аудитория ще разбере още тази събота в 17 часа от светската рубрика на „Животът по действителен случай“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара