Samsung представи цветни и свежи аксесоари за своите мобилни устройства, които ще внесат повече лятно настроение и стил за всеки потребител. На специално събитие компанията представи най-новите аксесоари за Galaxy S6 и S6 edge – безжично зарядно, калъфа Clear View Cover и слушалките Level On Wireless.

EMF_1208Един от основните аксесоари за флагманите на Samsung Galaxy S6 и S6 edge е безжичното зарядно, което осигурява възможност за лесно и удобно зареждане. С изцяло вградена сертифицирана безжична технология за зареждане WPC и PMA, Galaxy S6 и Galaxy S6 edge задават нов стандарт в индустрията за универсално безжично зареждане.

Clear View Cover e калъф, не по-малко елегантен от самия телефон. Той притежава полупрозрачен преден капак, който позволява да се виждат часа и датата, заряда на батерията, входящи повиквания и съобщения, без да се отваря. А когато не се използва, може да служи за огледало като истински, мултифункционален аксесоар.

Безжичните слушалки Level On Wireless активно изолират всички странични шумове благодарение на функцията Active Noise Cancellation, така че потребителят може да се наслади напълно на предпочитаната от него музика, както и на всяко друго съдържание – игри, видео, дори обаждания. За максимално удобство слушалките са оборудвани с touch control, така че регулирането на звука става само с едно докосване.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара