Любимите герои от романа „По-добре ми е без теб“ от Дий Ърнст се завръщат, за да заредят читателите с нова доза хумор, абсурдни ситуации и сухо мартини. Те ще се появят в продължението на историята – „По-добре ми е без брак“, издателство AMG Publishing.

Po-dobre mi e bez brak cover

От щастливия завършек за Мона в „По-добре ми е без теб“ са изминали четири години, а през последните 18 месеца тя поддържа връзка от разстояние с мъжа на мечтите си – Бен Кътлър.

Последната книга на Мона е станала хит и тя работи по сценарий за филм по нея в Ел Ей. Бен пък я очаква да се върне у дома, в Ню Джърси, за да я изненада с последното нещо, което Мона очаква – предложение за брак. Вместо да изпадне в еуфория и да приеме, Мона потъва в колебания.  Тя обаче няма време да обмисли собствените си сватбени дилеми, защото у дома я очакват още две шокиращи изненади – леля Лили ще се омъжва за бивш мафиотски бос, а най-голямата й дъщеря, Миранда, се е сгодила за Дейвид… Кътлър.

Дали Мона ще получи своя щастлив край с идеалния мъж, или Кармела Чавалиа, апетитната италианка и сватбен агент на Лили и Миранда, която се навърта около Бен като гладна акула, ще й го измъкне под носа?

Facebook Twitter Google+

0 Коментара