Есета от най-големите духовни личности, сред които Далай Лама, Уейн Дайър, Шакти Гауейн, Тик Нят Хан, събраха на едно място д-р Ричард Карлсън, автор на бестселъри и д-р Бенджамин Шийлд, терапевт.

Kniga za duha COVER

Според редакторите „Книга за духа“ помага на читателите да минат по най-добрия път към откриването на Бога – като присъстваме съзнателно в настоящето, като отваряме сърцето си, като смекчаваме границите на егото си, като осъзнаваме сетивата и емоциите си.

С времето разбирането ни за Бога се разширява, за да обеме цялото човечество, дори онези култури и хора, които са съвсем различни от нас. А докато всеки пътува по своя си път, може да осъзнаем, че това е целта, с която сме се родили – да открием Бога, да открием истината, да открием себе си.

Д-р Ричард Карлсън е автор на световни бестселъри, който често говореше за щастието пред хилядна публика. Книгите му са продадени в над двадесет и шест милиона екземпляра по света. Заедно с Бенджамин Шийлд е редактор на „Книга за душата“, „Книга за сърцето“ и „Лечителите за изцелението“. Умира неочаквано през 2006. Д-р Бенджамин Шийлд е терапевт, образователен деец и лектор.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара