Тема на броя / Предимствата да си жена

На юлската ни корица е чаровната Тита! Първа среща с нея – разговор с талантливата певица за първите срещи, новия клип и лятното й турне на Рая Господинова.

Темата ни на броя е „Предимствата да си жена“, а автори в нея са: Михаела Петрова, Яница Радева, Соня Момчилова,  Васил Панайотов и Георги Томов. А Красимира Даскалова обяснява пред Лилия Попова защо светът е все още мъжки.

В новата ни рубрика „Дневникът на дебелото момиче“ Десислава Христозова разказва три горчиви козуначени истории.

Мъжът днес е различният глас на България – Кирил Хаджиев-Тино. Разговор на Йоана Гъндовска с един от финалистите от последния сезон на „Гласът на България”.

МОНОЛОЗИ НА ВАГИНАТА 

Непосилната лекота на бременността. Размисли и полезни съвети от една щастливо бременна  жена – Станислава Георгиева. Жизненият цикъл на влюбването. И после… От Диана Маркова.

НАУКА

Черните дупки, паралелните вселени и тайните, които крият. Интервю на Невена Борисова с Агнеш Киш-Тот,  унгарска астрофизичка.

РЕПОРТАЖ

Приказки от Кат-акомбата. От Калояна Климентова

ПАРИ В ЖЕНСКИ РОД

Силвена Роу и Клуб Smart Lady: Ти си това, което ядеш. Репортаж на Йоана Гъндовска от втората среща на дамите от Клуба

РАЗКАЗ

Плазовите ординати. От Петър Делчев.

И още интересни истории и приключения: Вино и храна: защо няма перфектни комбинации – от Яна Петкова и Ирина Софранова; Интервю с Ана Цанкова на Диана Юсколова; Транссибирска одисея – Монголия – от Вяра Тимчева и  Камбоджа – далечна и близка – от Бистра Величкова.

И за десерт: Модна сесия на фотографа Владо Василев и стилиста Стоян Апостолов; Andres Sarda лято 2019: Zodiac, бански и интимна мода според зодията; стихове от Яница Радева; Модни тенденции с Ирина Белчева и Джаджи със Соня Славчева и вкусни рецепти от кулинарно училище Amuse Bouche.

От броя

Абонамент