Описание:

Младият Мъж (за краткост ММ) е мъж само по външни признаци. Той е най-често добре сложен, с чудесен апетит и светкавичен метаболизъм. Вътре в себе си обаче той е все още дете, за което и вие трябва да се погрижите редом с всички възможни негови лели, баби, стринки, даже вуйчовци. Тук изобщо няма да споменавам Вездесъщата Майка, защото ще забия в съвсем различна и необятна вселена на размисли. Що се отнася до бащата (ако такъв е наличен), внимателно! Не е изключено и той да засуче мустак, ако ви види, особено ако сте едва навършила 30.

Вашата грижа за младежа се състои в това да му държите ръката, когато е нещастен, и главата, когато повръща след зноен купон, на който не е съвсем ясно дали сте била поканена. Не става въпрос чак да го вземате за отглеждане (и без това жените от семейството му няма да го допуснат), но гледайте по възможност да му осигурявате емоционални развлечения. За физическите такива той сам ще се погрижи – разбира се включвайки вас.

Преди прием:

Не приемайте ММ, ако не сте абсолютно убедена, че точно от това имате нужда. Това значи, че е необходимо да сте отегчена от мъже на вашата възраст (и отгоре), които само гледат кой комплекс да избият върху вас и как вашето самочувствие да се топи за сметка на тяхното. Ако мислите да започнете приема само за да убиете времето, по-добре се обърнете към психиатър.

Начин на употреба:

Употребата на подобен медикамент трябва да е особено внимателна, тъй като може да доведе до тежка и трайна зависимост и в даден момент да осъмнете на 45, когато гримът и специалните ефекти са безсилни. А и все пак нали всички мечтаем за достойни старини с внуци и т. н.

Хубаво е ММ да се употребява неколкократно, на периоди, не по-дълги от 3-4 месеца. Приема се външно. Повтарям – външно. В никакъв случай подкожно (последствията са разрушителни), да не говорим, ако го допуснете до сърцето си. Е, признавам, че се случват чудеса, но много рядко и не на вас.

Докато трае приемът, е възможно да останете с впечатлението, че той приема вас вътрешно. Вероятно е така, но не забравяйте, че той все пак е още дете и по-скоро трупа опит, затова не разчитайте на дълготрайни чувства. Интензивността на емоциите е присъща на ранната младост, но рядко остава и занапред. Точно поради тази причина се препоръчва само външен прием. Обаче по всяко време.

Показания:

Лекуващият се чудодейно придобива здрав вид. Кожата изглежда сияйна, а косата блести. Оправете си зъбите, защото няма да спирате да се смеете. Заредете се с латексови изделия от аптеката (при желание може и от сексшопа). Не прекалявайте с козметиката – няма да ви е нужна, а и няма да остава дълго по вас. Адреналинът ви ще достига неподозирани нива, затова не се свенете да действате спонтанно и със замах. Бъдете естествена, закачлива и омайна. Почти сигурно е, че и други области на живота ви ще получат тласък напред.

Това е времето, в което няма сълзи; първо – ще забравите за тях от само себе си, и второ – Младият Мъж се ужасява, когато жената плаче, независимо каква му е. Ако плачете в житейски план и търсите подкрепа от него, значи, че сте взели ММ вътрешно и е хубаво в този случай да се обърнете към специалист (приятел, а за по-тежките случаи – професионална помощ). Всъщност истината е, че младите не разбират, но също и не заслужават сълзи за неща, с които нямат общо.

Противопоказания:

Обърнете внимание на начина си на хранене. Възможно е да започнете да се храните зле, но за сметка на това да пиете юнашки. Това е отражение от връщането към времето, в което самата вие сте била необуздано момиче. В някои случаи се наблюдава и връщане към особено вредни навици, които някак не прилягат на начина, по който държите околните да ви възприемат. Затова отново е редно да се напомни, че употребата на лекарството трябва да е изключително отговорна.

Допълнителни инструкции:

През периода, в който вземате ММ, очаквайте резки и понякога груби прояви на искреност от страна на младежа, а също и от страна на близките и на двамата. Може и да ви позаболи, но: а) и това ще мине; б) той НЕ Е ЧОВЕКЪТ НА ЖИВОТА ви; в) не се колебайте да отвърнете на огъня с огън.

Тъй като приемът на лекарства е личен въпрос, препоръката е да запазите дискретност и да покажете на света само ефектите от лечението, като посрещате комплиментите с широка, а излишните въпроси – със загадъчна усмивка. Така не само ще си вдигнете самочувствието, но и акциите ви ще се покачат.

Прекратяване на приема на ММ:

Когато усетите трайно положително действие и приповдигнато настроение, което не е свързано с ММ, е крайно време да преустановите приема му. Защото ММ е натрупал житейски опит с вас и не трябва да се иска ангажираност от негова страна. Що се отнася до вас, то е редно вашите очаквания да са се изяснили и да сте наясно какъв спътник търсите. Ако лечението не е съвсем успешно, повторете го, но не веднага и не със същия ММ.

И – кой знае ;) – може това да е началото на чудесно приятелство.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара