Освен Благой Димитров, последният победител в „Сървайвър“, футболистът Валери Божинов също ще се пробва като актьор в хитовото представление „Спанак с картофи“.

Димитров вече гастролира в спектакъла, който се игра преди седмица в Пловдив. Предстои да го гледат и зрителите във Варна, Бургас и Царево. „Решихме да вкараме още интересни и любими лица в пиесата, за да е атрактивна, и хората истински да се забавляват, все пак е лято. И Благо, и Валери, са достатъчно атрактивни в новото си амплоа, и истински ще зарадват любителите на театъра“, казва продуцентът Кирил Кирилов.

Пиесата „Спанак с картофи“ е написана от унгарския драматург Золтан Егреши. Тя е забавна и същевременно интелигентна комедия, световен сценичен феномен в повече от 23 страни, сред които Германия, Русия, Чехия и Италия, посочват от българския екип. Представлението въвежда публиката в съблекалнята на трима футболни съдии преди и след мача. Те са привидно дружески настроени колеги, които всъщност са ожесточени съперници за жени и постове. Въпросите са дали ще спазят уговорката да работят в екип в името на общия успех и голямата игра и дали ще им се размине само с нецензурни припеви.

В главните роли влизат актьорите Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров, режисьор е Богдан Петканин.

Вече започна националното лятно турне на „Спанак с картофи“, на 11 юли ще се играе във Варна, на 12 юли ще го гледа и софийската публика в открита сцена „Сълза и смях“, на 24 юли актьорите гостуват на фестивала „Арт поток“ в Царево, а на 8 август ще се играе в Бургас.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара