Сезонът на лятното разпускане по пясъчни дюни и море, с коктейл в ръка и времето за релакс и безгрижни емоции, вече е тук. Една от най-новите и живописни дестинации за морска почивка, е хотел Antea, разположен на върха на живописна скала в новата част на античния Созопол.

 

Хотелът, преплитайки традиции и модернизъм, е късче от рая, скрито сред красотите на древен Созопол. Място, което само чака да бъде открито.Всеки престижен хотел по крайбрежието обича да нарича себе си перла, диамант, или бисер. Но в море от ценности ние избрахме да сме безценни. Точно това означава на древногръцки думата „Antea“, споделят от мениджмънта на хотела и обещават да посрещнат всички гости с тюркоазено чисто море и разнообразие от безценни преживявания.

Отсъствието на характерната хотелска атмосфера допринася за усещането за откъснатост и бягство от реалността, но не липсва и типичната за модерните хотели грижа. Antea разполага с 29 двойни стаи с изглед към града и  22 двойни стаи с морски изглед. На предпоследния етаж на хотела са разположени 6 студиа, а гостите имат възможност да изберат да нощуват и в някой от деветте апартамента с прекрасна морска гледка. Комплексът разполага и с 2 ексклузивни двуетажни мезонета, с обширна тераса с изглед към морето. Истинско бижу е VIP апартамента на Antea, създаден за специални гости и  незабравими преживявания. Той ще посрещне ценителите с 2 отделни спални, дизайнерска трапезария и  балкон.
Antea Созопол Интериор в екстериора е другата запазена марка на новият хотел. Тук залагат на смелото смесване на декоративни традиции и стилове. Усещат се артистичните акценти от страна на архитектите, които са излязли извън стените на комплекса. Интериорът извежда естествените материали на преден план с акцент върху декоративни предмети като вази, лампи и произведения на изкуството, вдъхновени от древен Созопол. Дървото и изчистените линии в бяло и цветни мотиви властват край морето. Елегантен акцент е изящната витрина с естествени корали, която ще  помогне на гостите да се потопят пълноценно в усещането за морска ваканция.

Antea Созопол

Едно преживяване няма да е безценно, ако човек не поглези и небцето си, и то докато се взира в безкрайното синьо море на Стария Созопол. В хотел Antea са се погрижили да осигурят наслада за всички сетива с предложенията им в дневния лоби бар и в модерният ресторант. Той ще приветства всички гости за едно наистина класно изживяване, а менюто съчетава традиционни български ястия, разнообразни рибни деликатеси, а също и непреходни ястия от световната кухня.

Гостите на Antea ще обогатят преживяванията си със слънчеви бани на терасата за релакс, където се открива безкрайният хоризонт на морето, както и живописната архитектура на Стария град. За още допълнителен релакс, почиващите могат да се поглезят  в бълбукащите води на  джакузито или да релаксират в закрития басейн на хотела. Само
приятни емоции очакват почиващите, които пък са решили да тонизират тялото си в сауната и фитнес залата.

Хотел Antea ще очарова гостите си със своята безбрежна красота, вплел в своето очарование нежния пясък на плажните ивици, древната история на Созопол и живописните и омайни гледки в района. Хотел, който предлага  наистина специално ваканционно изживяване през този сезон.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара