В утринните часове на 15-и май, планетата на комуникациите Меркурий, сваля ретроградните окови и бавно, но сигурно се отправя на пътуване в знак Телец.

Напомням, че ретроградното движение на планетата започна на 21-ви април и е време да приключи.

Сайтът на астролог Венета Матева 

С директното движение на Меркурий, очаквайте повече възможности, лесна комуникация, разбирателство и реални резултати. След 16-и май, спокойно пристъпете към финализиране на важни сделки, договори и споразумения. Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми. Ремонтите на движимо имущество и в дома ще се радват на бързина и успешност. Покупките на електроуреди също не крият риск за качество и успешно използване. Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен и професионален план очаквайте повече разбиране и подкрепа.

Happy family jumping in green field against blue sky. Summer vacation concept

Използвайте гостуването на планетата в знак Телец до 10-и юни,

за довършване на започнати проекти.

Телецът е отговорен, принципен и трудолюбив. Той ще ви помогне да постигате целите си с повече търпение, воля и постоянство. Готов е да изслуша, помогне и даде мъдър съвет. Доверете му се да довършите личните си разговори и да поставите начало на нови и сигурни отношения.

Между 25-и май и 5-и юни, Меркурий ще има вдъхновяваща среща със свободолюбивия Уран. Този разговор между планетите ще ни донесе

креативни идеи за развитие, нови гледни точки

по застинали във времето казуси, далновидност и положителна енергия. Очаквайте нови хрумвания, желание за промяна и създаване на творчески планове.

На късмет, щастие и попътен вятър ще се радват най-много всички Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби. Те могат да очакват следващата седмица развитие в плановете, ползотворна информация и напредък.

През проблеми в последните 20 дни са преминавали Лъвовете, Скорпионите и Водолеите. Те са изпитвали напрежение, причинено от провалени планове и липса на спокойствие. Тях мога да зарадвам с повече усмивки, късмет и реализация. Директното движение на Меркурий ще им даде яснота по настоящи казуси и нови възможности по пътя.

На лекота и спокойствие ще се радват Везните и Стрелците.

Овните и Близнаците, бавно и методично ще събират сили за да стартират планове и цели.

Желая гостоприемен и добронамерен период на всички!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара