Юпитер разширява нашия опит, нашите знания и нашето разбиране. Юпитер представлява оптимизъм, растеж, щедрост и изобилие. Докато е в Козирог, Юпитер ни подтикна да дефинираме цели, да търсим осезаеми резултати, да действаме морално и зряло и да бъдем дисциплинирани и стъпка по стъпка  да реализираме целите си. Фокусирахме се върху нашите материални цели, структури, правила и чувство за отговорност (от декември 2019 г. до декември 2020 г.).

Когато Юпитер беше във Водолей (от декември 2020 г. до май 2021 г. и от юли 2021 г. до декември 2021 г.), той разшири нашето съзнание кое е нашето място в колективното и нуждите на всички. Юпитер във Водолей насърчава справедливостта, безпристрастността, индивидуалността и хуманизма. Получихме награди, като бяхме по-приобщаващи и справедливи. И ние отворихме умовете си за напредък.

Сега в Риби Юпитер разширява нашето съзнание за нашата духовност и състрадание. Юпитер в Риби ни насърчава да даваме от себе си и да прегърнем състраданието и въображението. Ние сме духовно отворени, но също така се нуждаем от допълнително пространство и време за себе си, за да възстановим енергията си. В крайна сметка да бъдеш в унисон с Вселената е изтощаващо!

https://beastarforever.com/services-2/

Юпитер е в Риби от:

  • 13 май 2021 г. до 28 юли 2021 г.
  • 28 декември 2021 г. до 10 май 2022 г. и
  • От 28 октомври до 20 декември 2022 г.

Риби са воден знак. С тази позиция Юпитер ще ни даде по-силна вяра в по-висша сила. Най-способни сме да привлечем късмет и богат житейски опит чрез нашата интуиция, въображение и състрадание.

По-конкретно с Юпитер в Риби, ние привличаме най-много късмет, когато сме благотворителни, нежни, отдадени, състрадателни, даващи и когато се грижим за хората изпаднали в нужда. Ние сме по-идеалистични и може би по-малко амбициозни в светски смисъл, по-мотивирани да даваме, отколкото да получаваме. Вярата в основната доброта на хората може да доведе до положителни обстоятелства или късмет.

Късметът на наша страна

С Юпитер в Риби ние функционираме най-добре, когато се чувстваме свободни да вярваме, чувстваме, грижим се и даваме.

Ние ще ценим човешките емоции и чувствителност по време на този цикъл на Юпитер. Нашите нагласи и ценности по отношение на религията, моралното поведение, образованието и политиката ще бъдат визионерски и вдъхновяващи.

Ние също така ще ценим онези неща, които не винаги са очевидни на повърхността на нещата, включително тези неща мистични, космически, скрити и магически.

Твърде много Юпитер в Риби

Тъй като природата на Юпитер е експанзивна, трябва да се пазим от „прекалено много“. Това важи независимо кой знак посещава Юпитер в момента. На моменти усърдието на Юпитер може да измести умереността. Той може да разшири по-отрицателните качества на знака, точно както може да увеличи положителните черти.

Ентусиазмът на Юпитер може да бъде добронамерен, но може да ни заслепи за нашето неумерено поведение.

В Риби можем да бъдем откъснати или снизходителни, ако прекаляваме. Трябва да внимаваме за бягство,  това личните философии или морала ни да отговарят на ситуацията. Има опасност от измама и самоизмама, безпокойство и смътно недоволство, и нежелание да се сблъскаме директно с проблемите или негативните ситуации.

Тези неща може да излязат на повърхността около квадратурата на Юпитер със северния възел на Луната в началото на януари и връзката му с Нептун през април.

Безпокойството е друг потенциален проблем с планетата на свободата в знак, който има малко граници. По-голямото духовно съзнание или добрите духовни/емоционални практики могат да помогнат за смекчаване на тази безцелност.

Това са възможни падения, които трябва да наблюдавате по време на този цикъл на знака на Юпитер.

Как Юпитер в Риби работи за нас

Въпреки това, по-високата вибрация или израз на Юпитер търси перспектива. Перспективата на Юпитер не е отделен, аналитичен или подробен поглед към дадена ситуация, а общ поглед – поглед към „голямата картина“. С Юпитер в идеалния случай сме в състояние да се издигнем над дребнавостта, светските грижи, неудобствата и други подобни.

Юпитер е езотеричният владетел на знака Риби и се чувства като у дома си по време на този транзит, повишавайки общата му енергия.

Където Юпитер в момента преминава през вашата собствена карта, обикновено е мястото, където сте склонни да намерите своята радост на този етап от вашето развитие. Тази област от живота ви се разширява и подобрява по някакъв начин.

Също така помислете кои са новите инструменти за стимулиране и изграждане на тези области от живота. За да се развиваме, трябва да преследваме целите си с отворено сърце и да запазим дух на състрадание в сърцата си.

Това е мощен цикъл, в който да почувстваме по-голяма признателност за красотата на живота и в същото време да запазим дух на растеж и подобрение, отваряйки умовете си за идеята, че можем да направим повече или по-добре.

Това също е фантастичен период, в който да подобрим разбирането си. Виждаме отвъд класа, религия и други етикети и сме склонни да се свързваме с идеи, вярвания и практики, които имат универсален характер.

Нашата лична философия е малко по-спокойна и вярна, а вярата ни в доброто на живота носи награди.

Юпитер в Риби благоденствие и просперитет

Цикълът на Юпитер в Риби е силен период за психическа възприемчивост, специално внимание към нашите мечти, вътрешни светове и вдъхновение. Ние просперираме чрез настройване на нашата интуиция или вътрешно око.

С Юпитер разширяваме обхвата си, а в Риби сме по-склонни да разширим състраданието си към по-широка група. В световете на емоциите и вярванията сме склонни да искаме да растем, да се усъвършенстваме, да се разширяваме и да се развиваме, или чувстваме, че можем да просперираме чрез нашите чувства или духовност. Щедростта на духа е силна страна на този цикъл Юпитер в Риби.

Докато Юпитер беше във Водолей, ако традициите не ни правеха никаква услуга, ние бяхме по-способни да се освободим от тях с по-малко сантименталност. Водолеят е способен да се отдели, където е необходимо, и това е мощна способност. В Рибите обаче може да ни е трудно да се отделим, въпреки че Рибите са доста способни да избягат.

Можем да насърчаваме скритите си силни страни по време на този транзит на Юпитер в Риби. В същото време това е мощен период за идентифициране на онези неща, работещи под повърхността, които ни ограничават.

Качествата на Риби са качества, които, когато се показват и прегръщат, ни помагат да разширим нашата личност и житейски опит. Тези характеристики включват да бъдем: интуитивни, мечтателни, артистични, хуманни, емпатични, чувствителни, състрадателни, проницателни, нежни.

Ще бъдем отворени  за удоволствие и красота, повече от обикновено, и тези неща могат да помогнат да възстановим или засилят нашето добро настроение и оптимизъм. Дори малките неща могат да ни доставят голямо удоволствие, докато Юпитер е в Риби.

Проявяваме повече интерес към психичното здраве и емоционалното изцеление, както и към филантропията. Желанието да помагаме на другите ще бъде силно.

Ние ще се стремим да достигнем до другите чрез емоциите или сърцето. Рибите не обичат остри резки движения. По време на този цикъл на Юпитер можем да открием, че по-често се чувстваме неудобно от тези неща.

Рибите са проницателни и емоционални и са по-напред в мисленето си с чувството си за единство с Вселената, състрадание и любов към човечеството.

Здравните проблеми с Юпитер обикновено са свързани с ексцесии, докато проблемите на Рибите често са свързани с краката, глезените, епифизната жлеза, апендикса и лимфната система. Здравните проблеми, свързани с Риби под стрес, включват заболявания или проблеми, свързани с психиката, краката, сезонно разстройство и автоимунни заболявания. Оток, подуване, увеличен черен дроб и затлъстяване могат да бъдат проблематични.

Със сигурност е възможно тези проблем в посочените области да се увеличат по време на този транзит на Юпитер.

Юпитер в Риби:

Юпитер преминава през първите няколко градуса на Риби от 13 май до 28 юли 2021 г. Този период е кратък, защото на 20 юни 2021 г. Юпитер става ретрограден.

Юпитер се завръща във Водолей на 28 юли, продължава в ретроградно движение, докато не стане директен на 18 октомври 2021 г.

С директно движение, Юпитер продължава в знака на Водолей до 28 декември 2021 г., когато продължава напред. Юпитер няма да се върне във Водолей до 2032 г.

От 28 декември 2021 г. до 10 май 2022 г. Юпитер преминава през целия знак Риби, влизайки в Овен на 10 май 2022 г.

Юпитер продължава в ранните градуси на Овен, след което става ретрограден на 28 юли 2022 г., при около 8-9 градуса в Овен. В този момент той се движи назад през първите градуси на Овен, като в крайна сметка се връща към Риби на 28 октомври 2022 г.

Юпитер продължава да се движи назад през крайните градуси на Риби, докато не стане директен на 23 ноември 2022 г. След това се движи напред в Риби, докато се насочи към Овен на 20 декември 2022 г. Юпитер няма да се върне в Риби до 2033 г.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара