Ioxèl e иновативна марка, създадена в Италия, в Тоскана, регион, който е родил едни от най-брилянтните умове в историята. Тук Проф. Албертели, изобретател и учен, специализиран в ядрената медицина, е разработил уникална и патентована технология, която формира ядрото на ioxēl:

йонизиран кислород

Ioxēl е единственият продукт за красота в света, който е с йонизиран кислород и е революционно средство за грижа за кожата.

Йонизираният кислород съдържа електрически заряд, който му позволява да преминава през всичките пет слоя на кожата чрез йонен рояк, задействайки метаболизма в серия от реакции за обновяване на клетките. Изстрел от чиста енергия за клетъчния метаболизъм. Клетките живеят по-дълго и са енергични, хидратирани, жизнени. С други думи: по-млади.

Революционната молекула:

  • Намалява фините мимически линии и дълбоките бръчки.
  • Възстановява плътността и обема на кожата.
  • Увеличава хидратацията.
  • Намалява порите.
  • Намалява признаците на умора.
  • Осигурява мигновен сияен блясък.
  • Пречиства, детоксикира и енергизира уморената кожа.

Уникалността на Ioxēl, в сравнение с традиционните кислородни кремове, се състои във възможността, дадена на клетките на епидермиса, да абсорбират директно и незабавно йонизирания кислород, вместо да трябва да го разграждат преди употреба, като по този начин губят по-голямата част от енергията си.

Без парабени, без фталати, без оцветители, без синтетични аромати. Клетката отново става жизнена, хидратирана, заредена и поддържа кожата все по-млада.

Ioxèl: скъпоценен камък против стареене, произтичащ от революционна научна иновация. Наука, технологии и природа. Ioxèl е отговорът на всички въпроси на кожата ви.

Колекцията на Ioxēl се състои от 4 продукта:

Deep Oxygenizing Lightening Gel

Лек гел, който дълбоко подхранва клетките и съживява кожните слоеве, стимулирайки фибробластите да произвеждат нов колаген. Ексклузивен комплекс от йонизиран кислород, витамин С и Койева киселина прокарва активните съставки през всичките пет слоя на епидермиса, като отприщва дълбоко действащ изсветляващ ефект върху клетките и се бори с натрупването на меланин.

Без парфюми. Без никел. За всеки тип кожа.

Deep Oxygenizing Anti-Aging Gel

Този богат гел дълбоко подхранва клетките и възстановява слоевете на кожата, като засилва производството на колаген. Ефективно противодейства на признаците на стареене и се справя с уврежданията от стареене, стрес, замърсяване и излагане на слънце. Богат на калций, желязо и витамини, повишаващи еластичността, той е без аромат и е 100% натурален. За суха или зряла кожа, белязана от бръчки и разширени, хипотонични пори.

Deep Oxygenizing Ultralight Gel

Ултра лек гел, който хидратира в дълбочина клетките и подновява кожните слоеве, задействайки производството на нов колаген. Освежава и изпълва кожата, това е идеалната възстановяваща терапия за всички типове кожа, особено насочена към замърсявания и несъвършенства на кожата при млада кожа. Окислява кожата, връщайки свежест, светлина и жизненост на клетките.

Без парфюми. Без никел.

Deep Oxygenizing Cleansing Water

Тази скъпоценна динамична вода измива грима и почиства кожата в дълбочина, като ефективно елиминира следите от замърсяване, фин прах и грим. Кожата е хидратирана, подхранена и успокоена. Идеален като основа за последващи козметични процедури. Без аромат. Без никел.

Продуктите на Ioxēl се продават в Salon Olfactive, бул. Патриарх Евтимий № 45 и в The Circle, Сердика Център, ниво 0, гр. София

Facebook Twitter Google+

0 Коментара