Световноизвестният писател Нийл Доналд Уолш направи официално обръщение към българската си публика, с покана да присъстват на  27 и 28 май в София на семинара му на тема „Изобилието и успехът – от мечта до реалност“. В него той сподели, че сега са много трудни времена за България и целта му е чрез гостуването си, да помогне на хората да променят живота си, да им даде надежда.

neale

В рамките на седмица авторът на „Разговори с Бога“ ще гостува в България, за да сподели своя опит и вдъхновение. Работата на Нийл Доналд Уолш като духовен посланик, чиито думи дълбоко докосват целия свят, е призната в глобален мащаб и скоро и българската публика ще има възможността да разбере тайната, за която мнозина говорят, но много малка част от тях са я приложили. Той ще посвети времето си на това да предаде уроци как да живеем по-добре и как да приложим в ежедневието си прочетеното в книгите му.

Нийл Доналд Уолш е вестител на новото време, а много от неговите уроци за живота се използват за пример и в духовните, и в бизнес средите в цял свят. Книгите му бързо се превръщат в бестселъри на всички континенти. Близкият до хората и разбираем език на автора му помага да разпространява посланията за обръщане на човека от насилие към мир, от объркване към яснота, от гняв към любов. Успява да го постигне благодарение на множество неправителствени организации, фондации и сдружения, които създава, и чрез които помага на хиляди хора в нужда.

Neale-Donald-Walsch_1

Нийл Доналд Уолш е автор на 33 книги, като най-известната му поредица в България и по света е трилогията „Разговори с Бога“. Първата му книга („Разговори с Бога“ 1) е издадена през 1995 г., преведена на 37 езика до днес и дори филмирана в Холивуд, тя успява да се задържи цели 137 седмици на върха в класацията на Ню Йорк Таймс за най-продавани книги. A, историята на самия Уолш, който от безработен бездомник се превръща в милионер, носещ посланието към човечеството за духовен и осъзнат живот, се превръща в съвременна легенда за силата на духа и вярата.

Здравейте, аз съм Нийл Доналд Уолш.

Прекрасно е, че имам възможността да говоря с вас и чрез това кратко послание да ви поканя да прекарате известно време с мен на 27-ми и 28-ми май, когато ще бъда във вашата прекрасна страна, за да споделя с вас изключителните послания на Разговорите с Бога. И не просто да споделя тези послания с вас, а да прекарам наистина важно време с вас, показвайки ви как да ги приложите в ежедневието си.

Знам, че сега всичко е много трудно във вашата страна и е така от много дълго време. В момента са трудни времена  в световната ни история и, разбира, се това важи и за България. Никога не съм бил в страната ви досега, това е първото ми идване и съм много развълнуван да бъда заедно с вас. Но най-много ме вълнува това, че ще имам възможността да споделя с вас някои тайни, вътрешна информация. Тя е била публикувана в публичното пространство, но не е била използвана от много хора. Знам, че в България много хора са чели книгите „Разговори с Бога“, но те все още не са част от нашите ежедневни, интерактивни, междукултурни отношения. Нашата истинска връзка с Бог не ни е много ясна, но има надежда. Има голяма надежда за света ни. Мисля че светът преминава през много предизвикателен и разтърсващ момент сега –  политически, икономически, социално и духовно. Но смятам че това е началото на промяната, която всеки от нас, всички страни по света чакаме от много дълго време.

Надявам се да мога да помогна на българите да поведат пътя на промяната и начинът по който светът преживява себе си. Надявам се да ви видя на 27ми и 28ми Май, когато ще имам възможността да говоря лично с вас за всичко това.

Благодаря ви, че ме изслушахте. Чао засега.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара