Така е, обещават дъжд по празниците и променливо време, но това няма никакво значение! Още следващите дни ще се стоплите от емоции или пък с вино. Изберете си от 97 бутилки вино и то в продължение на цели 4 седмици!

catalog CASAVINO 2016 spring_Page_01

97 бутилки с: Вино от нашите или от далечни земи; Вино от новата реколта; Розе от апелации, за които никога не сме си говорили; Бели вина – експерименти на смели български винари; Вино с балончета; Вино за Великден и Вино за Гергьовден; дори и вино за 24 май. Имате време да опитате всички вина от каталога и дори да повторите тези, които са ви фаворит!

Разлистете пролетните ни листа, гмурнете се в свежото зелено, направете си зелена салата с пресен лук и репички, сгответе си агнешко по различна рецепта, налейте си едно хубаво розе и поемете дъха на събуждащия се живот. Толкова е красива България през април и май!

И не бързайте, празниците са дълги, пътищата препълнени, но водещи към прекрасни кулинарни преживявания – на родна трапеза или пък не. Подарете на себе си и близките си една отпускаща почивка, пропита с ароматите на пролетта. Вържете люлка за децата и запалете барбекюто. Ако сте се погрижили да имате една или няколко КАСИ ВИНО – всичко ще е наред! Животът е друг с чаша хубаво вино и компания!

Ако останете в града, елате до магазина, CASAVINO работи всеки ден!

Ще си налеем по чаша вино и ще си говорим на слънце под разцъфналите кестени.

Наслаждавайте се! ПРОЛЕТ е…

Facebook Twitter Google+

0 Коментара