На специален акустичен лайв в столичния клуб Hacienda един от най-харизматичните млади български изпълнители Тодор Георгиев – Toshey, представи най-новия си сингъл „Там където“. Това е първата му ударна поява на сцена след завръщането му от САЩ, където близо година и половина се посвети на творчески проекти.

DSCF7082

Пред близо 100 гости, между които Евгени Димитров – Маестрото, Михаил Белчев и други популярни личности, младият певец изпълни актуалната си песен и други любими композиции с китара и ефектен loop station, който придаде на популярни парчета съвсем ново звучене. Присъстващите аплодираха бурно Тодор, който изпълни модерни класики като Californication на Red Hot Chili Peppers, Thinking Out Loud и Give Me Love на Ed Sheeran, The Sound of Silence на Simon & Garfunkel и много други. На специален екран бе излъчено и новото видео –  ефектно и концептуално.

13103281_10153741107998305_3294460173132666188_n

По всичко личи, че актуалният сингъл на таланта от „Гласът на България“  „Там където“ ще последва съдбата на супер успешните „1:0 за Moi” и „Не вярвам“ и ще разгърне своя хитов заряд през следващите месеци. С приятен денс ритъм и запомняща се мелодия, парчето има всички шансове да се превърне в едно от най-пусканите по летните парти клубове – в града и край морето.

TamKadeto_1

„Там където“ бележи интересен стилистичен завой в творчеството на Тодор Георгиев. Освен с мелодичен глас, покорил хиляди фенове на риалити шоуто, тук можем да го чуем и да рапира. По-наблюдателните ще открият промяна и в начина му на пеене – резултат от системните уроци при уважавания педагог Алис Боварян, стимулираща го  непрекъснато да се усъвършенства.

„Харесва ми да експериментирам и да се развивам музикално.  Никога не е късно човек да разбере че е добър в нещо ново“, доволен е от резултата Toshey. „Най-много се гордея с това, че текстът на парчето е мой авторски. Винаги въздействието е много по- истинско, когато изпяваш думи, изразяващи лични твои мисли и емоции“.

TamKadeto_2

Аранжиментът на песента отново е дело на Светлин Къслев, с когото Тодор работи успешно вече от няколко години. Видеото пък е ко-проект на Петър Кирилов – Каспър и Павлин Табашки. В него заедно с Тошко можем да видим четири загадъчни момичета, чиито лица остават скрити зад маски, но не е трудно да разпознаем сред тях актрисата от „Дякон Левски“ Дели Адъм Добрева и Мис „Национален отбор по волейбол“ Ваня Запрянова. Имената на другите две феи са Ивета Стоянова и Мария Арсова. Ролята им еднозначно разкрива концепцията за трансформацията. Символизиращи четирите земни елемента: въздух, вода, огън, земя, фееричните дами омагьосват певеца и внасят нови цветове в действителността му.  Клипът е заснет на Витоша, чийто горски пейзажи силно допринасят за магическата атмосфера и пренасят зрителя в приказни сюжети а ла Толкин.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара