На 14-и октомври ще се случи второто от началото на годината Слънчево затъмнение, съпроводено с Новолуние в знак Везни. Събитието ще се случи в 20:53 часа, на 21 градуса в знака.

Като частично слънчево затъмнение ще може да се наблюдава от Северна, Централна и Южна Америка. Пръстеновидно затъмнение ще се наблюдава от западната част на САЩ, Централна Америка, Колумбия и Бразилия. От България няма да е видимо и няма да засегне територията на страната ни.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Новолунието е прегръдка между Луната и Слънцето, в която всеки човек може да намери разбиране, подкрепа и уют. Двете небесни тела се обединяват с желание да чуят нашите мечти, желания и цели. Търпеливо да ни изслушат и в пълно съгласие с нас да ни съпроводят по пътя ни.

Сега тяхната среща се случва в компанията на южен кармичен възел, който ще ни отвори спящи кармични възможности, плод на нашите предишни избори и решения. Южният кармичен възел е код на паметта на душата ни. Сега неговата среща със светилата отваря коридор към загаснали в нас модели на поведения и ни отваря нови възможности за реализиране на приятелство, договорни бизнес отношения, партньорства и обич между душите.

Очаквайте в следващите 6 месеца успешно да възстановите програми на душата си, свързани с възможността да приемате по-лесно другата гледна точка, да разбирате, подкрепяте и търсите диалог и компромис в задънените преговори.

Разчитам на енергията на знак Везни за повече разбирателство, грижа и мир по целия свят.

На лично ниво е вероятно времето да ви донесе запознанства със сродни души, стартиране на кармични отношения и развиване на трайни и важни за израстването ви любовни и бизнес отношения.

Доверете се на събитието за теми на знак Везни, които искате да реализирате. Изберете няколко желания, които са ви най-важни и значими в този етап от живота. Уверете се, че онова което искате да реализирате, ще бъде полезно за вас и е нещо от което се нуждаете. Дайте си сметка, че ако вашето желание бъде осъществено, ще се наложи да се лишите от нещо друго, защото няма безплатни подаръци.

Например, ако целите кариерно развитие и повишения на работното място, ще трябва да намалите свободното си време. Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте желанията си. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват.

Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: избирам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, избирам и др. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание

21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате!

След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

 • Взаимоотношения. / Осъществявам възможно най-добри взаимоотношения с…
 • Брачен съюз. / Привличам и разпознавам правилния съпруг/а.
 • Разбиране на другите. / Успявам лесно да разбирам другите.
 • Мир и спокойствие. / Съзнателно чувствам мир, спокойствие и хармония в моя живот.
 • Сътрудничество. / Създам добро сътрудничество с…
 • Разбирателство. / Успявам да получава разбирателство с околните.
 • Приятелство. / Успявам лесно да изграждам добри и верни приятелства.
 • Баланс. / Съумявам по-лесно да намирам баланса.
 • Справедливост. / Радвам се на справедливост в отношения с…
 • Подкрепа. / Чувствам се подкрепен от близките си.
 • Бизнес отношения. / Изграждам добри и стабилни бизнес отношения.
 • Собствен бизнес. / Успявам да създам и стартирам собствен бизнес, свързан с…
 • Отстъпчивост. / Решавам да бъда по-отстъпчив в ситуации или отношения с…
 • Нерешителност. / Радвам се на увереност и решителност.

Знак Везни управлява здравето в областите бъбреци, пикочно-полова система, кръст и кожаСега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

 • Решавам здравословните си проблеми с…
 • Намирам правилната информация за мен.
 • Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Всяко събитие на небето се отразява с различна интензивност и дълбочина на всеки отделен човек.

Ключово събитието ще бъде за родените между 11-и и 16-и октомври. Те могат да очакват отключване на важни събития, нови възможности, кармични срещи и намиране на голямата си любов. Те могат силно да желаят, онова което истински желаят и да бъдат готови да го реализират в живота си.

Нови възможности от събитието могат да очакват родените между 9 и 16 февруари и юни. За тях се отварят нови възможности за професионално развитие, успехи в преговорите и разцвет в личен план.

Важно ще е събитието за родените между 8-и и 14-и април. Бъдете внимателни в изборите си и бъдете благодарни за онова, което си отива от вас. Очаквайте маските на много лица да паднат и да видите истинската същност на близки приятели и партньори. Избирайте мъдро с кого да започнете нов професионален път, бизнес начинание или да встъпите в брак. Обвързването ви в следващите 6 месеца ще бъде подложено на изпитания във времето, но ако е правилно ще устои на всички трудности.

Родените между 8-и и 14-и януари и 10-и и 16-и юли, могат да претърпят трансформация на професионалния си път и предизвикателства в личния си живот. Ценете онова, което имате, бъдете благодарни и търсете своето щастие. Не правете компромис с него и променяйте онова, което отдавна е време да ревизирате.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара