Периодът на намаляващата Луна 26 март – 7 април е пролетният коридор на затъмненията 2024. Събитията от тези дни определят фона на събитията през следващите шест месеца – до следващия сезон на затъмненията.

Лунното затъмнение във Везни на 25 март ще отвори коридора на затъмненията и ще предизвика началото на нов жизнен цикъл. Можете да се възползвате от потенциала на това затъмнение и

да извършите ритуал, който ще ви помогне да коригирате житейските ситуации към по-добро.

За целта трябва да напълните чаша с вода и да поставите отгоре някаква картина, красив образ на това, което отговаря на вашето желание. Разделете лист хартия наполовина и от лявата страна напишете от какво се отървавате, а от дясната – какво искате да получите. В един от дните на намаляващата луна трябва да запалите свещ, да изпиете половин чаша вода, която е оставена за една нощ, за да се зареди с енергията на вашето желание. Погледнете се в огледалото и запомнете образа си, застанете с лице на север и създайте мислена картина на всичко, от което искате да се отървете. По този начин ще направите място за желанията, които ще дойдат в живота ви.

Представете си поток, който излиза от точката между веждите – това е мястото на третото око. След това изпийте останалата половин чаша вода, застанете с глава на изток и си представете, че през върха на главата ви влиза това, което искате да придобиете. Спомнете си за образа си, когато сте се гледали в огледалото в началото на ритуала. След това визуализирайте себе си в ново качество, представете си желанията си така, сякаш те вече са се сбъднали.

Вземете лист, на който сте написали какво искате да оставите в миналото и какво страстно желаете да придобиете през следващите 6 месеца. Разкъсайте този лист наполовина. Списъкът с това, от което искате да се отървете – изгорете от огъня на свещта върху широка метална плоча или поставка, която използвате изключително за магически ритуали. А втората половина на листа с желанията е необходимо да скриете на уединено място и да не отваряте до есенния сезон на затъмненията 2024 г.

Оставете свещта да изгори. Нейните остатъци и пепелта от хартията могат да бъдат изнесени в природата. Отпуснете желанията си на Вселената. Ако желанията са искрени, такива, които няма да наранят никого, те със сигурност ще се сбъднат през следващите няколко месеца.

В периода на коридора на затъмнението е важно да следите събитията, които се случват, за да разберете какво искат да ви кажат висшите сили. При всеки представител на зодиакалните знаци се активира една или друга сфера на живота. Символичната система на астрологичните домове се използва при съставянето на общите хороскопи.

Овен

Налице е нулиране на 7-и дом, който характеризира партньорствата, социалните връзки, сферата на личните и бизнес отношения. Темата за брака или развода ще стане по-ясна, ще настъпят промени в сферата на социалните взаимодействия. Социалната роля на Овена се увеличава. Взаимоотношенията с брачния партньор и бизнес партньора излизат на преден план в близко бъдеще. Характеристиките на 7-и дом включват клиенти и конкуренти, както и противници и открити недоброжелатели.

Телец

В Телец ще се случат трансформации в сферата на 6-и дом – здравословни проблеми, работа, домакинство, ежедневие, бит. В 6-и дом се намират физическите услуги, предоставянето на услуги на другите, домашните любимци. Ежедневна работа, подчинено положение. Очевидно ежедневието ще се промени поради събития в работата или здравето. Но като цяло трябва да се справите с тези въпроси през следващите месеци след сезона на пролетното затъмнение, ако искате да подобрите качеството на живота си.

Близнаци

Пролетният коридор от затъмнения ще засегне 5-ия астрологичен дом на представителите на знака Близнаци. Това е силата на Твореца и всичко, свързано с децата, бизнеса, творчеството, любовта, новото проявление на себе си в обществото. Ще ви се наложи да играете нова социална роля, най-важното е да я определите правилно и да си сложите тази социална маска. Развлечения, хобита, спорт, лотария, почивки, места за развлечение. Всичко в комплекс ще се отрази на отношенията с децата и любимия човек.

Рак

При Рака е включен 4-ти дом – това е семейството, родът, майката, зачатието, мястото на пребиваване, чувствата, емоциите, паметта. На всички тези области от живота ще трябва да се обърне внимание през следващите шест месеца до следващия сезон на затъмненията. Представителите на знака Рак винаги усещат затъмненията, особено лунните, защото Луната е управител на този знак. Четвърти дом е началото и краят на живота, споменът за човека след смъртта му, семейната среда, атмосферата в родителския дом, както и дълбоките, несъзнателни впечатления до 4 години.

Лъв

Лъвовете се влияят силно от затъмненията, особено от слънчевите, тъй като Слънцето управлява знака Лъв, а слънчево-лунните цикли и формират всякакви затъмнения. През този период намаляващата Луна активира сферата на 3-ти дом в символичната решетка на домовете на родените под знака на Лъв. А това е сферата на общуването, отношенията с близки роднини, съседи, съученици и състуденти. Също така 3-ти дом се свързва с близки премествания, учене. Това са областите от живота, които през следващите шест месеца ще бъдат особено актуални.

Дева

Въпросите, свързани с 2-ри дом, са от значение за Девите – това е сферата на парите и личната собственост, комфорта, самочувствието, вродените таланти и способности, имунитета. Време е сериозно да помислите къде е най-добре да „пуснете корени“. Събитията, които ще се случат в близко бъдеще, ще окажат голямо влияние върху материалното ви ниво. Грижете се за ресурсите си, съумейте да се разпореждате с тях правилно. Материалното ви благосъстояние, способността ви да печелите пари сами и всичко, което е ценно за вас в живота, ще се промени.

Везни

През периода на затъмнението коридорът включва символичния първи дом на знака Везни, говори за индивидуалност, активност на личността. Личните проблеми и въпроси се изострят и изискват незабавно разрешаване. От друга страна, това е време на засилване на личното влияние върху случващото се около вас. След определени събития ще бъдете възприемани по различен начин от другите хора. Може би е време да промените начина, по който се изразявате в обществото, начина си на действие, възгледите си за живота.

Скорпион

При Скорпионите ще се появят кармични въпроси, тъй като коридорът на затъмнението активира темите на 12-и дом. Това са и несъзнаваното, тайните, страховете и комплексите, болниците, далечната чужбина. Активират се скрити врагове, има нужда от тайни действия, прикриване на факти. Това, което човек не иска да си спомня, уверено напомня за себе си. Несъмнено това е време на безпокойство и съмнения. В зависимост от особеностите на личния хороскоп ще има разрешение в една или друга посока.

Стрелец

Единадесети дом е сферата на приятелите и съдружниците, дългосрочните проекти. През този дом преминава всичко, което е свързано с интернет ресурси. Айти сфера, онлайн дейности, обществени дела. Това е домът на бъдещето, надеждите, изпълнението на желанията и новото начало. В близко бъдеще кръгът на общуване ще се поднови, някои от приятелите ви ще покажат истинското си лице. Възможно е да се случи някакво „чудо“, необичайна и оригинална проява, при отрицателна – да доведе до неочаквани неприятни събития.

Козирог

Козирозите трябва да се подготвят за промени в кариерата, поради обстоятелствата житейските цели ще се променят, тъй като коридорът на затъмнението засяга 10-ти символичен дом. Социалният статус може да се промени в резултат на събитията, които ще се случат в края на март и началото на април. Някой ще има развод или брак, пенсиониране, овдовяване, някой ще бъде повишен или ще получи дългоочаквани документи в чужбина. Десетият дом е свързан с въпроси, свързани със статута, кариерното израстване, репутацията, амбициите, положението в обществото.

Водолей

Характеристиките на 9-и дом включват разширяване на хоризонтите във всеки смисъл на думата. В този период на намаляваща Луна актуални стават въпросите за чужбина, висшето образование, пътуванията на дълги разстояния или емиграцията. Също така в 9-и дом се намират въпроси, свързани с традициите и културата на различни страни, философията. Този астрологичен дом е много важен, тъй като личните убеждения и моралните ценности ще определят постиженията, тъй като 9-и дом предхожда 10-и дом. Пред Водолеите се откриват нови перспективи, най-важното е да ги отчитат и да не ги пропускат.

Риби

Рибите активират най-трудната сфера на живота – символичния 8-ми дом, който отговаря за въпросите на живота и смъртта, големите пари, ресурсите на други хора, наследството, сексуалната сфера. Както и за престъпления, опасности, хирургически интервенции, екстремни ситуации. Дълбоки, езотерични изследвания, магическата страна на живота, както и завещания, наследяване. Много от представителите на знака Риби ще започнат живота си на чисто, поради непредвидени, понякога опасни обстоятелства.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара