Най-важното събитие за предстоящия период ще бъде лунното затъмнение на 25 март в знака на Везни. От този ден започва енергийно мощно време, което ще бъде запомнено от много хора с мащабни събития.

Седмицата ще премине при намаляваща Луна. За да не развалите кармата си, опитайте се да установите баланс между вас и хората около вас, да не разваляте важните и скъпи неща прибързано.

Пролетният коридор на затъмненията се открива от Лунното затъмнение на 25 март и е много важно в този ден да не се откъсвате от реалността. При всеки човек това затъмнение активира определени натални аспекти, планети, астрологични домове от хороскопа. С правилното използване на възможностите на предстоящата седмица и с познаването на наталната си карта можете да разберете обстоятелствата, да откриете причинно-следствените връзки на миналото с настоящето и да подкарате всички области на живота.

Пълнолунието или лунното затъмнение на 25 март акцентира върху оста на кармичните възли, така че всеки ще получи това, което заслужава. Преди да е станало твърде късно, поправете грешките и се извинете, ако сте обидили някого!

27 и 28 март са прекрасни творчески дни за представителите на елемента Земя (Телец, Дева, Козирог) и елемента Вода (Рак, Скорпион, Риби). Хванете вълната на вдъхновението и се насладете на влюбването! Хармоничният аспект Венера-Уран засилва въображението ви и насърчава оригиналните идеи. За да разберете истинските си желания, себе си и романтичния си партньор, може да се нуждаете от уединение.

Овен

Предизвикателна седмица. Възможно е да изпитате разочарование и неприятни емоции поради големи очаквания. Отложете амбициозните си планове поне за две седмици. Задръжте вниманието си върху основните неща и не се разпростирайте върху много безполезни неща. Не вярвайте на примамливи предложения и обещания. Седмицата не е подходяща за пазаруване – съществува висок риск от надплащане. Ако се сблъскате със закъснения, пречки или нещо напуска живота ви, приемете го като знак отгоре.

Телец

Добре е да се концентрирате върху завършването на проект, предаването на отчети, приключването на някакъв етап. През седмицата може да срещнете пречки от страна на колеги и бизнес партньори. Може би много дразните някого със своите успехи и самостоятелност. Психологическият фон в работата е доста напрегнат, но в личния ви живот като цяло всичко е наред. Опитайте се да гледате философски на всекидневните тревоги и в никакъв случай не реагирайте на провокации.

Близнаци

Седмицата е подходяща за разследване и търсене на необходимата информация, за гмуркане във важни въпроси. Идеално време за саморазвитие, духовни практики, получаване на съвет от астролог или психолог. Нездравият оптимизъм и желанието за поемане на рискове могат да доведат до големи проблеми. Задължително се вслушвайте във вътрешния си глас и не правете нещо против волята си! Поддържайте независимост и добри отношения с хората около вас.

Рак

През седмицата инстинктът за самосъхранение е сведен до минимум, възможни са обостряния на хронични заболявания. Рискът от наранявания е повишен, но не забравяйте за задълженията си – никой няма да ви съжалява и да ви пита в пълен обем. Съществува голяма вероятност от неприятни изненади в любовта и финансовите въпроси. Изобилието от стресови ситуации пречи на точните изчисления и на случаите, в които се изискват грижи, затова е важно да не бързате и по възможност да намерите човек, който е спокоен и хладнокръвен.

Лъв

Седмицата е подходяща за творчески и изобретателни дейности, писане на текстове, създаване на фотосесии. Не бързайте обаче да показвате всичко това на другите хора – само ще намерите повече завистници и недоброжелатели. Сега можете да помечтаете за бъдещето, да се отпуснете малко, да си вземете отпуск на работното място. След края на сезона на пролетното затъмнение все още ще имате време, така че създайте за себе си база от бъдещи успехи, но все още не казвайте на никого за това.

Дева

Грижете се за здравето си, обръщайте внимание на поведението на домашните си любимци. Не вярвайте на обещания, дадени през седмицата, и се въздържайте да ги давате сами! Опитайте се да довършите важни неща, които са били отлагани дълго време, дори да ви се струват досадни. Можете да насрочите разговор, в който не са необходими излишни емоции. От минусите на седмицата – обстоятелствата създават тревожна атмосфера, липсва ви гъвкавост, но има силно желание да постигнете своето на всяка цена.

Везни

Не прекалявайте с удоволствията, за да избегнете неприятни последици. Възможно е около вас да има много „хлъзгави“ хора. Във въздуха витае хитрост. Лесно е да допуснете грешки или да станете жертва на измамници. През седмицата сте склонни да се увличате по вкусни и сладки неща, да прекалявате с алкохола. Пазете се от самозаблуди, вируси и алергии. Седмицата обаче ще бъде благоприятна за творчеството. Ако сте човек на изкуството, творете, композирайте, рисувайте, снимайте.

Скорпион

Тази седмица трудно може да се нарече продуктивна – възможни са грешки, често поради повишена суета. Ако искате да постигнете нещо, действайте по-скоро по женски (мекота, хитрост), отколкото да се насилвате. Време е да творите или да се научите как да го правите. Опитайте се да не бързате и бъдете изключително внимателни при шофиране и говорене. Отлагайте важни решения. Седмицата е благоприятна за тези, които умеят да действат спокойно и да трансформират вътрешното напрежение в ежедневни дейности и творчество.

Стрелец

Ще сте склонни да драматизирате събитията – чувствата са разбунени и емоциите са на приливи и отливи. Запазете тайните си за себе си, не е необходимо да говорите прекалено много. Седмица с кармичен оттенък – затъмнението на 25 март ще ви покаже къде сте допуснали грешки. Неблагоприятно време за речи, разговори с началници, кратки и дълги пътувания. Но можете да разрешите стари проблеми и да поправите грешките си. Не разчитайте на другите, поемете инициативата в свои ръце!

Козирог

Възможно е хроничните заболявания да се влошат, да се появи безпокойство. Добре е да се отървете от блокажите и да изхвърлите ненужните вещи. Пазете се от агресивни хора и не бъдете категорични, тъй като има голяма вероятност от грандиозни скандали! Бъдете внимателни с действията и покупките на емоции. Опитайте се да обърнете внимание на родителите, децата, брака или романтичния партньор. Не се карайте на околните с мрънкане и не се намесвайте във важни разговори. В идеалния случай си вземете кратка почивка и се наспивайте добре.

Водолей

Седмицата е подготвила форсмажорни обстоятелства, енергията е наелектризирана. Лунното затъмнение може да донесе недоразумения и неразбирателства със скъпи хора. Тревожността и безпокойството ще се засилят. Пазете се от импулсивни разходи и обещания. Преди да вземете заем, не забравяйте – харчим чужди пари и връщаме своите. Пазете данните си и не разказвайте на никого за личния си живот. Щастието обича тишината! Следвайте това правило и всичко ще се получи по най-добрия начин.

Риби

Интуицията и проницателността са засилени, както и страстите. Започва интересно романтично време, когато може да си направите почивка. В професионалната сфера не са изключени забавяния и неочаквани обрати в делата. Но това е добро време за креативните хора, които са склонни да действат внезапно, долавяйки творчески идеи в ежедневието. Добре е да се занимавате с езотерични практики, интелектуални дейности, при които трябва да научите по-дълбоките значения.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара