Пиша статията с огромна усмивка, успокоение и усещане за светлина и хармония.

На 2-ри септември, Венера става стационарна и на 4-ти септември се отправя на директно пътуване в знак Лъв.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Принцесата на зодиака Венера е лична планета и подобно на Меркурий се движи бързо през зодиака, като престоява в знак не повече от един месец. Тя се характеризира с финансите, любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта и хармонията. Тя определя какво ни привлича и какво харесваме. Помага ни да бъдем себе си, чрез индивидуален стил на обичане и поведение. Описва ценностната ни система и това което наричаме красиво. Осмисля отношението ни към парите, материалните неща и лукса.

Напомням ви, че нейното ретроградно движение започна на 21-ви юли и се случи между градусите 28 и 12 в знак Лъв, като

внесе куп ограничения в бизнеса, провалени планове и объркани отношения.

Лъвът е огнен и известен знак със своето честолюбие, гордост и артистичност. Това е и причината за вълната от агресия, лични драми и негативни събития. В положителен план ни даде време да анализираме и подредим факти, мисли и планове.

Директното движение на планетата ще започне бавно и градивно да подрежда разпилените ни парченца в личен и професионален план. Дали техния хаос се дължи на нашето объркване или има ситуации, които са предизвикали обрати, няма значение.

Предстои постепенно всичко да си дойде на мястото.

Не очаквайте бързи отговори и не бъдете прибързани в решенията си. Дайте време на себе си и на Вселената да подреди всичко по най-добрия начин за вас.

До 15-и септември, Меркурий е ретрограден. До тогава, ако боравите с документи, четете внимателно съдържанието и не пропускайте детайлите. Избягвайте подписване на нови договорни отношения и встъпване в нови проекти.

Директната Венера ще ни даде по-трезва преценка за стойността на вещите и разумна покупателна способност. Разрешени стават и процедурите за разкрасяване, но пластичните операции остават в риск, поради ретроградния Меркурий до 15-и септември. Вече може да си позволите козметични процедури и освежаващи външния вид дейности.

До 7-ми октомври Венера ще се движи в ретроградна сянка

или по пътя, по който е минала преди да навлезе в ретроградна фаза. До тогава очаквайте повтаряне на стари ситуации, които идват с единствената цел да ви дадат окончателни решения на възникнали казуси и въпроси от средата на юли.

Венера ще гостува в знак Лъв до 9-и октомври. Конфликтните й отношения с Юпитер и Уран до края на септември ще продължат изпитанията ни, но ще донесат ценни отговори и ясни решения, дори и те да се разминават с очакванията ни.

Възможно е да усещате дискомфорт в любовния живот и липса на бързо развитие в професионален. Споделяйте чувствата и намеренията си. Бъдете благодарни за онова, което имате и се отнасяйте честно към другия.

Напрежението между планетите ще ни примамва в капана на гнева, който услужливо ще ни кара да бързаме, очакваме, контролираме и недоволстваме. Запазете спокойствие, бъдете светлина и създавайте обич. По малко, но искрено. С усмивка, поглед, топло отношение и грижа. Безплатно е и бързо се харчи.

Вихрушка от новини, раздвижване в делата и активност в отношенията могат да очакват всички

Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Стрелци.

Те могат да запълват колекцията си от срещи и уредени мачове, но нека да действат активно след 16-и септември.

Раците и Девите, спокойно ще продължат задачите си. Директната Венера няма да ги притесни, но ще им донесе попътен вятър в ангажиментите.

Козирозите и Рибите ще подреждат графика сиq пълен с прииждащи задачи, срещи и пътувания. Възможно е да бъдат необяснимо тревожни и напрегнати. Реално няма причина за провал в преговорите и начинанията.

Застигнати от провалени бизнес дела и любовни разочарования ще бъдат Телците, Скорпионите и Водолеите. Тях съветвам да отложат сериозните си ангажименти за октомври.

Желая успешен и хармоничен период!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара