По природа Лъвовете са неспокойни и темпераменти, затова през изминалата година са успели да постигнат всичко, към което са се стремили. От 16 февруари стопанин на годината ще бъде Жълтото Куче и хороскопът препоръчва на Лъвовете да не влизат в конфликти с него, а още от първия ден да оправят отношенията.

Февруари за Лъвовете, ще премине доста спокойно, защото те повече ще се занимават със свята външност и ще се опитват да завоюват благоразположението на Кучето. Но излишното лицемерие няма да доведе до нищо, защото покровителят на 2018 година и така е добре разположен към красивите и самоуверени Лъвове. Тяхната Огнена стихия не смущава Земното Куче, затова те могат да се сприятелят и да бъдат честни един с друг. Още повече, че и при двамата има качества, по които си приличат – добродушие, справедливост и оптимизъм. Още в началото на пролетта Лъвовете ще успеят да постигнат успех в личния бизнес и да подпишат изгодни договори.

Еротично-сексуален хороскоп

Хороскопът за 2018 година на Кучето предсказва за Лъвовете грандиозни планове и перспективи за бъдещето. Само не трябва да бъдете прекалено горделиви и да проявявате самохвалство пред тези, които не са такива късметлии. Иначе не само короната може да излети от главата на Лъвовете, но и да се опозорят пред влиятелни хора и близки приятели. Работа ще има предостатъчно, но неуморимите и упорити Лъвове ще успеят да намерят време за решаването на различни проблеми. Понякога ще се наложи да се измъквате от конкурентите, а съперниците да призовете на дуел.
Свободните от брачна халка Лъвове най-накрая ще успеят да срещнат любим човек и да създадат устойчиви отношения. Веселието и развлеченията вече са достатъчни,

време е да познаете честта

Кучето ще направи всичко възможно, за да може в личния живот на Лъвовете да бъде щастлив и безоблачен. Възможно е любимците на Слънцето да решат през 2018 година да направят предложение за брак на избраника/цата. Така, че спестявайте пари за сватбено тържество, карета с камбани, църква, пръстени, диаманти и елегантно облекло.

Хороскопът за 2018 година обещава на семейните Лъвове истинска идилия. Атмосферата у дома ще бъда толкова топла и уютна, че няма да ви се иска да я губите, за нищо на света. Е, какво пък, Кучето няма нищо против Лъвовете малко да си починат, да почетат книги, да се заемат с любимото си хоби и лятото да тръгнат да пътуват с цялото си семейство. Само, разбира се, не пречи преди това да направите ремонт на дома и да решите битовите проблеми.

Есента е възможно обостряне на отношенията с конкурентите, затова Кучето съветва Лъвовете сериозно да се заемат с кариерата и да смятат финансите. Но от септември 2018 година ситуацията ще се изглади, а предприемчивите Лъвове ще успеят дори да се сприятелят с тези, с които ревностно са воювали. Много ще сключат изгодни сделки и дори ще попаднат в списъка на Форбс, като най-богатите хора на годината.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Лъвовете удачен и наситен зимен период. Материалното положение ще бъде на висота, затова ще може да си позволите шопинг с всички произтичащи от това последствия. Кучето препоръчва на Лъвовете понякога да се обръщат към „шестото си чувство“, за да не изгубят придобитото и натрупано. За да увеличите доходите, може да изпълнявате специални ритуали при изгревите на Слънцето – ефектът няма да ви накара да чакате дълго.

В края на 2018 година в семейството на Лъвовете ще се роди дете. Попълнението ще бъде много радостно събитие, но ще доведе до финансови харчове. Затова Кучето ще подхвърли няколко идеи на Лъвовете къде да намерят допълнителна работа. А и за име на наследника не трябва да се чудите, а да го изберете в съответствие с православния календар.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Лъвовете да бъдат сдържани в емоциите, за да не разрушат някои добри връзки. В личния живот трябва да изключите флиртовете в страни и служебните романи, защото ще последва развод и делба на имущество. Но ако Лъвовете бъдат отстъпчиви и последователни в действията си, ще успеят да избегнат нервните претоварвания и резките промени. Енергичните и дейни Лъвове могат да намерят работа в друга страна, където ще решат да се преместят да живеят с цялото си семейство. Само от рано трябва да пресметнете добре бюджета си и да на харчите повече от планираното. Жълтото Куче ще подкрепя във всичко Лъвовете и ще им помогне да реализират грандиозните си идеи. През 2018 година е възможно далечно пътешествие, по време на което самотните Лъвове да срещнат своята втора половинка.

Любовен хороскоп за Лъв за 2018 година

За Лъва да се влюби е като да се напие с вода. В годината на Кучето този Огнен знак е ясно, че няма как да остане без любов и без признание. Но трябва да запомните, че Кучето не търпи предателство и лъжа. Затова, ако Лъвовете вече имат спътник в живота, не трябва да рискуват и да се впускат в авантюри. Любовният хороскоп за 2018 година съветва Лъвовете да се успокоят, да станат сериозни и да отдадат предпочитание на човека, който е искрен и честен с тях. И между другото, семейният живот ще се стори на Лъвовете много по-интересен и стабилен, от лекомислените срещи, без задължения.

Не е изключено, някои примерни семейни Лъвове все пак, да започнат извънбрачна любовна връзка. Или скуката така им влияе, или еднообразието им е омръзнало. Кучето едва ли ще погали Лъва по буйната грива, затова е по-добре да не се впускате в любовни авантюри. През 2018 година трябва да цените семейството си, както никога до сега, иначе ще ви бъде трудно да върнете загубеното.

Хороскопът за 2018 година обещава на самотните Лъвове съдбоносна среща. Любовта ще се окаже така прекрасна и искрена, че Лъвовете ще забравят за мимолетните си увлечения и несериозни срещи. А и не си заслужава да губят време и усилия напразно, а е по-добре да използват енергията си за добри дела. В годината на Кучето ще бъдат малко тези, които ще успеят да устоят на чара и холивудската усмивка на Лъвовете.

Семеен хороскоп за Лъв за 2018 година

Хороскопът за 2018 година съветва Лъвовете да се въоръжат с търпение и да не се карат със съпруга/та си напразно. Дори и да има причина за конфликта, все пак е по-добре да замълчите, да стиснете зъби и тихо да отидете в другата стая.
В семейството ще има и щастие, и радости събития, и битови затруднения. Но Лъвовете ще преживеят всичко, ако станат мъдри и сговорчиви. Взимайте пример от Кучето, което не лае без видима причина. Разбира се, през 2018 година капризите и претенциите на роднините ще бъдат много, но Лъвовете ще намерят изход от всяка заплетена ситуация.
Колкото повече приятни изненади организират Лъвовете за съпруга/та и децата, толкова по-добра ще бъде обстановката в семейството. Семейният хороскоп за 2018 година предсказва на Лъвовете безоблачно небе над главите им, спокойни отношения и подкрепа от страна на роднините. Ако ви е скучно, то може да организирате семеен празник или да излезете сред природата. Само не давайте повод за ревност на любимия човек.

Хороскопът за 2018 година предсказва за Лъвовете повишено внимание към вашата персона. Домашните ще следят всяко обаждане на Лъвовете, ще контролират всяка тяхна крачка и ще изискват внимание. Старайте се всички въпроси да решавате в тесен семеен кръг, без скандали и недомлъвки. Между другото, точно Лъвовете предишната година мечтаеха за попълване на семейството.

Здравен хороскоп за 2018 година за Лъв

Хороскопът за 2018 година съветва Лъвовете повече и по-пълноценно да си почиват, иначе ще разклатят доброто си здраве и ще разпилеят положителната си енергия.
Кучето вече е разработило да Лъвовете щадяща диета, а също е разработило маршрути за пътешествия. Ако отдадете предпочитание на здравословният начин на живот, то може да усетите сили за големи постижения. Но, това не означава, че Лъвовете трябва постоянно да се развличат, да чревоугодничат и да изпушват по кутия на ден. Време е за гимнастика и сутрешен крос. Грижливото Куче вече ви е подготвило спортния инвентар и гуменките.

Как трябва да се храни зодия Лъв

Здравният хороскоп за 2018 година препоръчва на Лъвовете да си лягат по-рано за сън, да правят гимнастика и добре да закусват. Изобщо, ако Кучето още в ранни зори е на крак, то и Лъвовете не трябва да се търкалят в постелята. Обличайте се според сезона, не оставяйте краката си студени и пийте витамини. Тогава болестите ще заобиколят Лъвовете.
Хороскопът за 2018 година предсказва на Лъвовете крепко здраве, но все пак е необходимо да се грижите за него. Важно е да мързелувате и дан е се простудявате. Ако по-голямата част от времето Лъвовете прекарват на чист въздух, то простудите и грипа ще ги пропуснат. Защото вирусите „обожават“ задушните помещения, унилото настроение и вредните навици.

Финансов и кариерен хороскоп за 2018 година за Лъв 

Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година препоръчва на Лъвовете да пресмятат всички пари, които са натрупали или спечелили от лотария. Кучето много ще се постарае, за да може Лъвовете да се чувстват стабилни във финансово отношение, затова трябва да изключат ненужните покупки и развлечения. Хазартът и рисковите начинания няма да доведат до нищо добро, а само ще накарат Лъвовете в края на 2018 година да търсят допълнителна работа.

Лъвовете могат да започнат свой бизнес и да вложат парите си удачно. Още повече, че ще ви върнат стари дългове и ще ви предложат взаимно-изгодно сътрудничество. Хороскопът за 2018 година съветва Лъвовете повече да мислят за „духовната храна“, а не да се задълбочават в меркантилни интереси. Около вас ще има толкова много радост в живота, че парите ще ви се сторят не толкова важни и значителни. Може част от тях да похарчите за подаръци за близките си хора, за пътувания и културни мероприятия.

Хороскопът за 2018 година на Кучето препоръчва на Лъвовете да бъдат издръжливи и упорити, когато се отнася до кариерно израстване. Жените, родени под знака Лъв, ще постигнат много в професионалните дела, ако „пуснат в ход“ цялото си природно очарование и самоувереност. През 2018 година те ще успеят видимо да се обогатят за сметка на собствените си, напълно здрави и почтени амбиции.

Източник: Astrobg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара