Жълтото Куче ще управлява 2018 година, която ще бъде наситена за Телците. Знака Телец се отнася към Земната стихия, затова Кучето ги приветства с радостно помахване на опашката. Хороскопът за 2018 година обещава на Телците успех, ако се вслушват в съветите на стопанина на този период. До 16 февруари те ще благодарят на Петела за всички добрини. Но след това на Телците им предстои да установят приятелски отношения с Жълтото Куче, което се отличава с миролюбив характер.

Знака Телец е под покровителството на планетата Венера, затова, представителите на този знак няма да бъдат лишени от таланти и оригинални идеи. Пролетният хороскоп на 2018 година за Телец предсказва немалко шансове да преуспеят във важните дела. Те могат да се занимават с всичко, което им е по душа – рисуване, танци и дори да отворят собствена фирма за производство на модни дрехи.

Финансовото благополучие на Телците е обезпечено, а също и изгодни договори и сделки. Кучето ще ги подкрепя във всички начинания, ще им помогне да се придвижат напред по кариерната стълбица и ще им подари вдъхновение за написване на шедьоври. Телците дори ще започнат да съчиняват музика, която Кучето с удоволствие ще слуша.

Хороскопът за 2018 година за летния период обещава на Телците достойна заплата, неочаквани приходи и стабилност в материалната сфера. Ако не пренебрегвате подсказките на Кучето, ще можете реално да преуспеете на всяко едно поприще. Но Телците не трябва да витаят в облаците, а трябва точно да следват внимателно разработения план. Лятото е подходящо за пътувания, развлечения и почивка със семейството. През есента, на Телците им предстои да намерят допълнителна работа, особено ако парите се окажат недостатъчно.

Хороскопът за 2018 година съветва Телците част от финансите да похарчат за битови и домашни нужди. Не трябва да забравят да правят подаръци на роднините и децата, което ще им завоюва повече доверие и симпатия. През 2018 година

самотните Телци могат да срещнат любим човек,

за когото са мечтали. Кучето ще се постарае да ги събере с тези, които няма да ги лъжат. В семейството на Телците ще се роди дете, дори е вероятно да не е едно. Затова, веднага трябва да откриете сметка, в която да събирате капитал.

През есента на 2018 година на Телците ще им се наложи да работят „за двама“, за да наваксат изпуснатото и да укрепят финансовото положение. Що се отнася до конкурентите, с тях ще могат да сключат много изгодни сделки. Срещи, съвещания, преговори, публични изказвания – всичко това предсказва хороскопът за 2018 година за Телците.

В края на 2018 година, представителите на знака Телец могат смело да пишат заявление за отпуска и отпътуват в чужбина. Само трябва това да бъде планирано предварително, като отидете в туристическа агенция и изберете желаната дестинация. Но, ако Телците поискат да си останат у дома, със семейството, то Кучето няма да се обиди за това решение. Защото това животно също обожава домашния уют.

В кой знак е вашата Луна?

Между другото, можете да си починете, като се заемете със спорт, а не да лежите пред телевизора. Хороскопът за 2018 година съветва Телците да ходят на плуване в басейн, да тичат сутрин или да се запишат на някакви танци. Всичко ще ви бъде от полза, ще повиши настроението и самооценката ви. Всички ще се заглеждат по стегната и стройна фигура на Телците, когато те минават гордо покрай тях.

Не трябва да се страхуват от мошеници и завистливи хора, защото през 2018 година те няма да „атакуват“ Телците. Кучето ще се прояви като надежден защитник, а и Телците сами ще могат да се пазят. Стопанинът на годината няма да позволи на враговете да нарушат домашната идилия на Телците, ще им подари семейно щастие. Особено, ако си купят играчка или живо куче за къщата.

Хороскопът за 2018 година не съветва Телците да оставят всичко на Кучето, необходимо е нещо да направят и сами, за да постигнат целите си. Ако на пътя ви се появят проблеми, то трябва да „включите“ интуицията си или да се обърнете за подкрепа към близки приятели. Не е нужно Телците да се стремят непременно към „златен медал“, най-добре е да бъдат доволни от това, което вече имат, което са заслужили.

Предстои ви голяма част от времето да прекарате у дома, със семейството и да се занимавате с възпитанието на децата. Но всичко това така ще се хареса на Телците, че те дори и ремонт ще направят, ще построят допълнително помещение, ще преместят мебелите и др.

Хороскопът за 2018 година, на Жълтото Куче, предсказва за Телците много ярки впечатления и срещи. Реалистичните и спокойни Телци няма да влизат в конфликти и да устройват скандали за дреболии. Кучето ще им подари през 2018 година толкова много позитивни моменти, че те ще бъдат щастливи. От Телците се изисква единствено трудолюбие и усърдие, за да реализират плановете. Но, трябва да се погрижат за собственото си здраве, което, както е известно, с пари не може да се купи.

Любовен хороскоп за Телец за 2018 година

Любовният хороскоп за 2018 година обещава на Телците море от любов, искрени признания и романтични предложения. Ще бъдат обожавани от всички наоколо, от колеги и съседи. Кучето също не е равнодушно към Телците, затова винаги ще им даде съвет за любовта. Но не трябва да се ограничат само с общуване с роднини. Могат да ходят на гости, да канят приятели, а също и да посещават масови мероприятия. Тогава нарастват шансовете да срещнат своята втора половинка.
Любовният хороскоп за Телец, за 2018 година, препоръчва да бъдат внимателни при романтичните запознанства. Не трябва във всеки човек да виждат онзи, който им е изпратен от съдбата. Иначе Телците няма да срещнат любовта, а користни, лицемерни и ласкателни особи. При Телците интуицията е добре развита, затова, при искрени ситуации, трябва да се вслушват в нея.

Какво трябва да знаем за Ретроградния Меркурий

Хороскопът за 2018 година обещава на Телците не само любовни, но и делови отношения с човек, с когото ще се запознаят. Кучето ще помогне на новосъздадената двойка да създадат съвместен проект или план за осъществяване на бизнес. В този случай ще се появят парите и отношенията ще укрепнат. Не е изключено някои Телци да „завържат“ роман в службата. Ако сте свободни от „брачни окови“, това е напълно нормално. Само не се опитвайте да смесвате личния и служебния живот. Обърнете внимание, че Кучето обича честните и справедливи личности.

Семеен хороскоп за 2018 година за Телец 

Ако Телците, в годината на Кучето, заедно с домашните взимат важни решения, то отношенията им ще станат още по-устойчиви и искрени. Кучето ще ви възнагради по заслуги, ще ви дари щастие и взаимно разбирателство със съпруга/та.
Хороскопът за 2018 година на Кучето предсказва за Телците романтика и нежност, които ще укрепят семейния живот. Само не трябва да изпитвате чувството за честност на избраника/цата и да ревнувате. Особено, ако нямате повод за критика и ревност. Най-добре е Телците да отделят повече внимание на децата, на тяхното учене и възпитание. Защото талантите трябва да се развиват още от детството.
Семейният хороскоп за Телец за 2018 година предсказва благополучие само при условие, че бъдат мъдри и преценяват всяка своя дума. Необходимо е чуват онова, което им казват близките. Ако се появи възможност да си вземат отпуска и да заминат извън града, то трябва да се хванат за това с двете си ръце. Само не забравяйте да вземете и Кучето с вас, защото то обича да пътува по света. Телците могат да тръгнат на път с цялото си семейство или да прекарат цялото лято на вилата, всички заедно.

Хороскопът за Телец за 2018 година препоръчва да обръщате по-малко внимание на недостатъците на съпруга/та, а да поставяте акцент на достойнствата му/й. Тогава в семейството няма да има поводи за разправии и неприятности. Не трябва да пренебрегвате романтичните изненади и подаръци, защото те укрепват отношенията.

Здравен хороскоп за 2018 година за Телец 

Хороскопът за 2018 година предсказва на Телците крепко здраве и оптимистично настроение. А, ако на душата й е спокойно, то и всички болести ще ги заобиколят. Кучето предпочита да пази самочувствието си, а това е целта и на Телците.

За да се предпазят от заболявания, Телците трябва да спазват хранителен режим и по-често да си почиват. И още един мъдър съвет: усмихвайте се дори тогава, когато ви измъчва тъга. Кучето, разбира се, ще се постарае да зареди Телците с позитивизъм, но работата над вътрешното състояние е самостоятелна дейност. Занимавайте се със спорт, работете и гледайте на света с широко отворени очи.
Здравният хороскоп за 2018 година съветва Телците да избягват и физическите, и нервните претоварвания. Всичко това може да се отрази на здравето, а също и да повлече след себе си много сериозни усложнения. Работливите Телци трябва да правят почивка за обяд и да отдъхват. Подходящи за релаксация са слушането на музика, йога и общуване с природата. Освен това, колкото по-често Телците се разхождат на чист въздух, толкова по-добър ще бъде техният имунитет.

Като цяло Телците няма да се оплакват от лошо здраве, особено, ако не забравят за закаляващите процедури и мерките за профилактика. Хороскопът за 2018 година препоръчва на Телците, за собствено спокойствие, да си направят профилактика изследвания при личния лекар. Кучето обича да се разхожда, независимо от климата, затова го взимайте винаги с вас. На трапезата на Телците трябва винаги да има плодове и зеленчуци.

Финансов и кариерен хороскоп за 2018 година за Телец 

Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година обещава на Телците финансова стабилност и загуби в разумни граници. Няма нищо чудно в това, защото този земен знак, природно, е практичен и уверен в своите възможности. Телците винаги имат пари на сметка и спестявания за „черни дни“. Дори и икономичното Куче може да завиди на такъв рационален подход към финансите.

През 2018 година всичко ще бъде наред с парите на Телците, докато те не се влюбят и не похарчат всички натрупани средства за ново появилия се избраник/ца. По природа благоразумните и практични Телци могат да загубят ума си от любов, което да ги доведе до финансов крах. Хороскопът за 2018 година препоръчва на Телците да бъдат по-сдържани и по-умни, дори и ако любовта се окаже по-силна от всичко останало. Добре е, че до вас винаги ще стои вярното Куче и роднините, които ще ви дават съвети, от време на време.
Хороскопът за 2018 година предсказва за Телците кардинални промени в живота – покупка на жилище, кола или смяна на местожителството. Възможно е някои от Телците да заминат в чужбина. В семейството може да се появи дългоочаквания малчуган, за което също ще бъдат направени финансови разходи. Но не трябва да се ядосвате, защото парите ще стигнат за всичко, което сте планирали. Ще бъде по-добре, предварително да съставите семейния бюджет.

Източник: https://astrobg.eu

Facebook Twitter Google+

0 Коментара