На много от Овните ще им се наложи със сълзи на очи да се разделят със стопанина на предишната година. Защото той им е помогнал да постигнат много в живота. Но покровителят на 2018 година – Жълтото Земно Куче също няма да ви остави да страдате. То вече ви готви изненади, любовни приключения и финансов доход. Ще се изпълнят най-съкровените ви желания, ако се доверите на това жизнерадостно животно.

До средата на февруари ще управлява предишния стопанин, затова хороскопът съветва Овните да се занимават спокойно с текущите си дела, да довършат изостаналите и да планират бъдещето. От март Овните трябва да се захванат уверено с работа, а не да мързелуват. Жълтото Куче не понася пасивните личности.

На всички им е известно, че

Кучето е честно и добродушно животно

Това означава, че Овните могат да водят борба с конкурентите си и всичко да им се получи, а победата да е на тяхна страна. Хороскопът за 2018 година обещава на Овните много възможности, ще могат да реализират талантите си – в изкуството, творчеството и строителството. Много Овни ще започнат свой бизнес, а някои ще започнат да съчиняват стихотворения. Разнопосочните интереси ще ви помогнат да постигнете невероятни висоти. Лятото към Овните ще се насочат много желаещи да сключат с тях договори.

Любовни хороскопи за 2018 г.

През 2018 година Овните ще се „къпят“ в любов, затова самотните представители задължително ще срещнат своята втора половинка. А тези, които са настроени за връзки без ангажименти, ще бъдат изпълнени с вдъхновение и страст. Възможно е някои Овни да възстановят отношенията си с бивши възлюбени. Важно е да бъдат осъзнати и а не се водят по чувствата си. Ухажорите могат да бъдат и лъжливи, и користни, както предсказва хороскопът за Овните за 2018 година.

До началото на есента при Овните не се очакват сериозни проблеми. Но Жълтото Земно Куче ви съветва да не забравяте за основните си дейности. Възможни са перспективни сделки и срещи на високо ниво. Що се отнася до парите, то Овните няма да усетят липса. Хороскопът за Овните за 2018 година на Кучето, обещава безоблачно финансово положение, с което може да си позволят всичко, което пожелаят.

През зимния период всичко ще се случва успешно за Овните, само, ако те отрано се погрижат и за финансите, и за топлите дрехи. Зимната атмосфера няма да засегне любовната сфера, затова може да създавате отношения, да се запознавате и да правите предложения. Семейните Овни често ще организират празнични и романтични вечери. Още повече, че хороскопът за Овен за 2018 година обещава достатъчно средства за подаръци и храна.

Лятото на 2018 година ще донесе отпуска за онези Овни, които са поработили здраво, а не чакали на „пущи боже“. Ще се появи възможност не просто да си починат, но и да се отправят на пътешествие. Хороскопът за 2018 година съветва Овните, по време на пътуването, да си вземата телефона и лаптопа, за да могат да държат връзка с партньорите и да контролират работата от разстояние. Овните ще се поглезят на слънце, ще хванат тен, ще се изпълнят със сили и ще опитат много екзотични блюда.
Жълтото Куче ще подхвърли на Овните някои интересни идеи, как да благоустроят и разширят своето жилище. Може да направите основен ремонт, да купите украшение за интериора и да поставите охранителна система. Макар, че Кучето винаги ще бъде надеждна охрана на домашното ви огнище.

Хороскопът за 2018 година за Овен може да стане труден, ако не бъдете упорити. Трябва да се съобразявате с обстоятелствата и хората, а не да доказвате своето мнение. Но и плуването по течението не е метод, който да позволи на Овните да постигнат успех. Само разумният подход ще доведе до добри резултати, както в личната, така и във финансовата сфера. Импулсивните излияния могат да изиграят лоша шега на Овните, защото те не умеят разумно да разходват енергията. Към новите запознанства трябва да се отнасяте с нужното внимание.

Хороскопът за 2018 година обещава на Овните, след приключването на лятото, плодотворен период, когато много ще заемат висок пост, а също и ще успеят да увеличат доходите си. В края на 2018 година всичко ще се оправи при Овните и негативните вълнения ще бъдат снижени до минимум.

Любовен хороскоп за Овен за 2018 година

Ако Овните през миналата година са се сприятелили с някой от противоположния пол, то в годината на Жълтото Куче отношенията могат да прераснат в любов. Само не трябва да разваляте всичко с нов роман. Любовният хороскоп за 2018 година съветва Овните да бъдат по-малко емоционални и раздразнителни, за да не се скарат с избраника/цата. Избухливостта ще доведе до необратими последици и раздяла. Трябва да се вземете в ръце и да се погрижите за душевното състояние на близките си хора.

Хороскопът за Овен, за 2018 година, предсказва дребни проблеми в личните отношения. Овните ще сметнат избраника/цата си за твърде пасивен и равнодушен. Ще бъде добре да разберат причините за такова поведение. Ако сами положите усилия да промените обстановката, то любовните отношения ще отидат на ново ниво. Възможно е, от самите Овни, да се очакват благородни действия и първи стъпки към помирение.

Любовна съвместимост на зодиите

Хороскопът за 2018 година не препоръчва на Овните да очакват подкрепа и съвет от когото и да било, а сами да оцветяват личния си живот в наситени оттенъци. Още повече, че упоритостта и находчивостта не са характерни за този знак. Самотните Овни могат да срещнат „своя“ човек, с когото да създадат щастливо и здраво семейство. В края на 2018 година при тези двойки се очаква пищна сватба с венчавка.

Семеен хороскоп за Овен за 2018 година

Хороскопът за 2018 година предсказва за Овните период, който за много от семейните двойки ще бъде благополучен и щастлив. Отношенията със съпруга/та и роднините видимо ще се укрепят и ще станат по-наситени и разнообразни.
Приоритет в семейството ще бъдат верността и взаимното разбирателство, което не е маловажно за укрепване на отношенията. Ако брачният партньор се стреми към кариерно израстване, Овните ще им помогнат и ще ги подкрепят по всякакъв начин. Семейният хороскоп за 2018 година препоръчва на Овните да бъдат по-меки и учтиви към по-възрастните си роднини. Не забравяйте да хвалите тези, които заслужват. Тогава, в края на годината на Жълтото Куче, семейството на Овните гордо ще стои на пиедестал.
В семейството на Овните се очакват доста изненади, свързани с раждането на дете. Дори тези, които не са се надявали на такова чудо, ще бъдат приятно изненадани. Затова може още в началото на 2018 година да започнете да готвите детската стая. Жълтото Куче знае как да зарадва тези, които обичат децата, уюта и домашния комфорт. Освен това, то, ще ви организира и кръщене на малчугана.

Хороскопът за Овен за 2018 година, годината на Кучето, съветва да бъдете отстъпчиви и сдържани в емоциите си. Особено, когато общувате с роднини и решавате битови въпроси. Много ще се оплакват от тежката си съдба, затова се постарайте да ги настроите на оптимистична вълна и да им помогнете финансово. Възрастните родители ще изискват повишено внимание към тях. Кучето обича да тича и да се разхожда, затова и на Овните се препоръчва по-често да излизат сред природата, активно да почиват и да организират семейни пикници.

Здравен хороскоп за 2018 година за Овен

Жълтото Куче не понася всичко онова, което е вредно и опасно за здравето. Затова през 2018 година Овните трябва бързо да се разделят с вредните си навици, особено с пушенето.

Здравният хороскоп за 2018 година съветва Овните да трупат положителна енергия и да я използват за добри дела. Не трябва да забравяте за спортните упражнения, закаляването и гимнастиката, които укрепват здравето и имунитета. Дори и Овните да не попаднат на световно състезание, то е препоръчително да се занимават със спорт. Освен това, трябва да се хранят с качествени, натурални продукти. Жълтото Куче не приветства чипса, хамбургерите и „тежката“ за стомаха храна.

Хороскопът за 2018 годена предсказва на Овните добро здраве и отлично самочувствие, но при условие, че не игнорират дребните симптоми на заболяване. Полезни ще бъдат заниманията с цвето терапия, йога, духовни практики и авто тренинги, които влияят благоприятно на вътрешната настройка. Овните могат да слушат класическа музика, да ходят по-често на театрални премиери и да посещават художествени изложби. Всичко красиво и естетично ще укрепва психическото състояние и ще помага да се разсейват от негативните мисли.

Хороскопът за Овен за 2018 година на Кучето обещава отлична, стройна фигура, ако не пренебрегват хранителния режим. Необходимо е да се наспиват, да правят почивки по време на работния процес и да се хранят с продукти, които могат да компенсират енергийния разход за деня. Ако Овните стоят по цяла нощ в интернет, то непрекъснато ще се оплакват от безсилие и лошо самочувствие. Най-добрият начин да запазят физическата си форма е сутрин да бягат, да плуват в басейн или да посещават фитнес. Здравословният начин на живот трябва да стане първостепенна задача за Овните.

Финансов и кариерен хороскоп за 2018 година за Овен 

Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година предсказва на Овните доста разходи, някои от които ще им бъде трудно да избегнат. Някои ще бъдат свързани не толкова с покупки за дома и семейството, а по-скоро с пътувания и здраве. На Овните ще бъде трудно да съберат необходимата сума, а също и да спестят нещо за „черни дни“. Но не трябва да се паникьосват. Жълтото Куче няма да ви даде повод да страдате, заради финанси. Доходът ви ще бъде стабилен и достоен, ако вложите пари в надеждно начинание, личен бизнес или се заемете с благотворителност.

Хороскопът за 2018 година съветва Овните през лятото да потърсят онези, които дълго време не ви връщат парите. Поискайте да ви върнат средствата, тогава финансовото ви положение ще се подобри. Ако Овните планират да похарчат известна сума за роднините си, то тя трябва да бъде в разумните граници. Възможно е жените Овни, в годината на Кучето, да си намерят по-бързо достойна работа, отколкото мъжете. На представителите на силния пол ще им се наложи от сутрин до вечер да работят, за да осигурят материалните потребности. Затова към края на 2018 година, Овните ще могат да се гордеят с висока заплата.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Овните много и добри подаръци, скъпи и неочаквани. Помнете, за да вървите гордо в живота е нужно да бъдете не само състоятелни, но и целенасочени хора. Възможно е да се наложи да се откажете от някои примамливи предложения и проекти, но това е само за ваше добро, във финансово отношение. Предишни договорености и договори ще ви донесат зашеметяващ успех и доходи. За Овните е важно да не „кръшват“ от набелязания път, а упорито да се движат напред, до постигане на благополучието!

Източник: https://astrobg.eu

Facebook Twitter Google+

0 Коментара