Хороскопът за 2018 година съветва Близнаците в годината на Кучето да бъдат бдителни към всичко, а не да се отпускат, което са свикнали да правят в годината на Петела. Кучето не търпи мързеливите и тези, които се осланят на старите си лаври. Разбира се, с много от проблемите, Близнаците ще се справят сами, но никога не е излишна помощта на приятелите. Освен това, Жълтото Куче също ще подкрепя Близнаците в трудните ситуации.

И така, в средата на февруари на Близнаците ще им се наложи да организират пищно изпращане на любимия си Петел, а още на 16 февруари, с отворени ръце да посрещнат Земното Куче. То почти веднага ще усети амбициите на Близнаците и ще ги изпълни с оптимизъм до края на годината. Хороскопът за 2018 година съветва Близнаците в края на март внимателно да планират бъдещето. Не забравяйте да споделите идеите си със стопанина на годината. Той ще ви подхвърли няколко изгодни проекти, оригинални предложения и договори.

Пролетта на 2018 година ще се окаже за Близнаците време за романтика, цветя и любов. Очаква се поява на много ухажори, което ще обърка Близнаците, кого да изберат? В професионалните дела също всичко ще се случва добре. Важно е да се доверите на интуицията си и на вярното Куче.
Хороскопът за 2018 година предсказва за Близнаците стабилно финансово положение. Ако съставите бюджета разумно, то ще започнете да пестите пари, а не да изтичат между пръстите ви. Кучето ще ви подхвърли доста примамливи предложения, които ще доведат до запълване на портфейла. Но никой не е отменял конкуренцията, затова Близнаците трябва да бъдат внимателни при общуването с нечестни личности. „Доверявай се, но проверявай!“ – Близнаците трябва да научат това правило, като таблицата за умножение.

Кучето като знак от зодиака се отнася към земната стихия, затова обича всичко, което е свързано с природата, чистия въздух и работа в градината. През лятото на Близнаците ще им се наложи доста да се потрудят на вилата, за да съберат през есента добра реколта и да затворят много буркани за зимата. Много дори ще селектират нов вид домати и други зеленчуци, а част от изкараната продукция ще раздадат на приятели и съседи.

Темперамент според зодията

Хороскопът за 2018 година на Кучето обещава на Близнаците наситен летен период. Някои ще започнат предприемаческа дейност, ще се заемат с търговия, а някои ще заемат висок пост. Ако в плановете на Близнаците фигурира отпуска, то е най-добре да я използват в средата или в края на лятото. Кучето ще издаде на Близнаците къде могат да си купят билети за пътуване в екзотични страни, с внушителна отстъпка.

Кучето изпраща приятни изненади за самотните Близнаци. През 2018 година те ще срещнат „своя“ човек, който ще стане за тях

не само любовник, но и верен приятел

Не са далече годежа и сватбеното тържество! При семейните Близнаци се очаква преместване, покупка на жилище и раждането на дете. Многобройните промени ще се отразят благоприятно на съпружеските отношения. Есента ще се окаже „урожайна“ за срещи, романтични запознанства и официални предложения за Близнаците. Кучето ще бъде щастливо да стане свидетел на брака ви. Само разберете, че в любовта ще провърви на тези, които се отнасят към това с чувство на нежност и признателност.

Хороскопът за 2018 година не препоръчва на Близнаците да бъдат твърде лекомислени и невнимателни. Особено във финансовата и в любовната сфера. Въпреки факта, че Кучето, до голяма степен, ще ви подкрепя и ще ви прости, позитивното настроение може да се поизгуби след неуспехите. През декември трябва да претегляте всяка своя дума и решение, за да не попаднете в изолация. В трудните моменти е най-добре да се обърнете за съвет към по-възрастни членове на семейството или към стари приятели. Макар, че Близнаците само външно може да ви се сторят слаби и безволеви. В интерес на истината, през 2018 година те ще бъдат доста самоуверени и сериозни, както никога.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Близнаците да не губят самообладание и устойчивост на духа. Тогава ще могат да преодолеят всички прегради – както в материалните, така и в личните дела. Близнаците принадлежат към въздушната стихия, затова могат да бъдат излишно доверчиви и непоследователни. В годината на Кучето те трябва смело да погледнат към промените, да повишат социалния си статус и да вземат инициативата за личния си живот, в свои ръце. В края на 2018 година не се предвиждат проблеми с финансите, но само в случай, те ще бъдат похарчени умно. В противен случая не трябва да разчитат на богатство и крупни придобивки.

Любовен хороскоп за Близнаци за 2018 година 

Любовният хороскоп за 2018 година предсказва на Близнаците множество срещи, запознанства и незабравими моменти. Разбира се, далеч не всички ще прераснат в нещо сериозно и конкретно, но романтичното настроение няма да изостави Близнаците до края на годината. Кучето ще направи всичко възможно любовта да е истинска и взаимна. Но не трябва да се връщате към предишни любовни връзки. Иначе, само ще прибавите проблеми в личния си живот.

Кулинарен хороскоп

Близнаците, които все още не са срещнали своята съдба, през 2018 година могат да намерят истинското си щастие в живота. Вие не само ще се влюбите, но и ще успеете да създадете здраво семейство. Само не се опитвайте да излъжете и себе си, и избраника/цата си, а се доверявайте на гласа на разума. Ако Близнаците постоянно търсят идеалния спътник и витаят в своите фантазии, то едва ли ще намерят своята втора половинка.

Хороскопът за 2018 година съветва семейните Близнаци да не изкарват „кирливите ризи на семейството“ и да не посвещават околните в личния си живот. Дори на роднините не трябва да разказвате за всичко в отношенията си със съпруга/та. Кучето, разбира се, че обича да полае, но никога не го прави без повод. Наоколо има доста завистници, затова Близнаците не трябва да подлагат семейния си живот на слухове, сплетни и зложелатели. Мъжете Близнаци не трябва дори и да помислят за флирт на страни, иначе сами ще поставят прът в колелата на собствената си Съдба.

Семеен хороскоп за Близнаци за 2018 година

Хороскопът за 2018 година съветва Близнаците с всички сили да се хвърлят да укрепят отношенията си не само със съпруга/та, но и с близките си роднини. Възможни са необмислени постъпки, които да окажат негативно влияние на обстановката в семейството. Като цяло, отношенията с домашните, в годината на Кучето, за Близнаците се очаква да бъдат благоприятни. С децата също особени проблеми и тревоги не се очакват, но все пак не трябва да забравяте да проверявате бележника и уроците, ако те са ученици. Много ще зависи от вътрешното настроение на Близнаците, които са способни да заредят с оптимизъм и най-отявления песимист.

Семейният хороскоп за 2018 година обещава на Близнаците честни и нежни отношения с близките. Планетата Меркурий, под чиято власт са родени, е надарила Близнаците с порядъчност и искреност, което не е маловажно за семейния живот. Дълго чаканото раждане на детенце се очаква в началото или в края на 2018 година. Кучето ще помогне на Близнаците да планират и да купят всичко необходимо за това грандиозно събитие – количка, креватче и памперси.
Важно е да се радвате на всичко, с което ви сблъска съдбата. Не трябва да жертвате всичко без причина, дори ако за това ви молят близките ви хора. Кучето съветва Близнаците от начало сто пъти да премислят, а след това да действат. Между другото, именно такова поведение на Близнаците, ще бъде особено уважавано от роднините и съпруга/та.

Здравен хороскоп за Близнаци за 2018 година

Здравният хороскоп за 2018 година обещава на Близнаците отлично самочувствие, оптимистично настроение и динамичен начин на живот. Вашата жизнерадостна и открита усмивка зарежда със светлина всички наоколо.
За преживеят цялата 2018 година без здравословни проблеми, Близнаците трябва да спазват мярката във всичко – в храненето, работата и спорта. Не трябва да се претоварвате, дори и да ви се иска да постигнете желаните резултати. С вредните навици също трябва да се простите. Иначе какъв пример ще дадете на най-малките членове на семейството?

Хороскопът за 2018 година на Кучето съветва Близнаците есента и зимата да се обличат по-топло, да не седят на течение и да пият витамини за укрепване на имунитета. За запазване на психическото здраве, Близнаците трябва да са по-малко раздразнителни и да контролират емоциите си. Кучето ще ви научи как да се държите в трудни ситуации и как да реагирате на околните катаклизми. И още един ценен съвет: общувайте само с тези, които са изпълнени с позитивизъм и добри намерения. Защо да отделяте време и внимание на вечно хленчещите?

Хороскопът за 2018 година препоръчва на Близнаците повече да се движат, да се разхождат на чист въздух, да правят сутрин гимнастика и да си вземат абонаментна карта за фитнес. Изобщо: лятото – кънки, а зимата – ски! Желателно е по-малко да контактувате с болни хора. Ако Близнаците се разболеят и почувстват треска, Кучето ще им подскаже народни рецепти за оздравяване. Още повече, че Близнаците няма да имат нито време, нито желание да тичат по лекари.

Кариерен и финансов хороскоп за Близнаци за 2018 година 

Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година предсказва за Близнаците реализирането на отдавнашни, оригинални идеи, които ще ги придвижат към кариерното израстване и ще им помогнат да оправят ситуацията с парите. Макар, че не се очакват някакви особени трудности по професионалния път на Близнаците. Ще имат много шансове за успех, което е добре. В средата на годината е възможна печалба от лотарията, наследство или връщане на стар дълг. За съжаление, при Близнаците финансите не се задържат за дълго, затова пестеливостта трябва бъде на първо място.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Близнаците да събират пари и да ги държат на влог, а да си върнат дълговете към роднините. Особено, ако те са в трудно финансово положение. При Близнаците е задължително да присъства реалистичното отношение към всичко, което засяга кариерата, бизнеса и допълнителните доходи, до края на 2018 година.

Ако работата не ви устройва, то не е задължително да оставате там. Най-добре е да намерите нещо по-достойно и перспективно, такива са съветите на трудолюбивото Куче. Естествено, новата работа няма сама да почука на вратата на Близнаците, затова трябва да се стегнете и да вземете инициативата в свои ръце. В такъв случай и доходи ще има, и постижения, и висок обществен статус.

Източник: https://astrobg.eu/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара