В предишната година Раците не са имали сериозни проблеми, затова им е трудно да се разделят с грижливата птица. Но Жълтото Куче, което встъпва в своите права на 16 февруари 2018 година, се кълне, че ще защити Раците от неприятности. Водната стихия на Раците е по душа на стопанина на годината, което означава, че няма защо да се страхуват от него.

Хороскопът за 2018 година обещава на Раците доста приятни изненади през февруари. В началото на март любимците на Луната не само, че ще постигнат благоразположението на началството, но и сами ще започнат някакво доходно дело. Пролетта ще премине успешно в професионален план. Хороскопът за 2018 година съветва Раците да държат устата си затворена и да не се хвалят непрекъснато за своите постижения.

Успех в делата ще съпътства Раците през май. Някои от вас могат да си позволят да си починат и да тръгнат на пътешествие. Кучето няма да пропусне да ви направи компания и дори ще ви подскаже от къде най-изгодно да купите билетите.

Хороскопът за 2018 година обещава на Раците истински, страхотен, летен период. Очаква се много работа, но тя така ще увлече творческите Раци, че те с радост ще осъществят в живота най-смелите си проекти. От страна на шефа ще чуете думи на благодарност и голяма премия, а от колегите ще се изсипят комплименти.

В личния живот на Раците, в годината на Жълтото Куче, всичко ще бъде превъзходно. Тези, които имат семейство и деца, ще успеят да решат битовите проблеми, а също и да избегнат конфликтите с роднините. Възрастните членове на семейство ще съветват Раците по всички въпроси. Възможно е раждането на дете при двойките, които отдавна мечтаят за попълнение на семейството.

Хороскопът за 2018 година на Кучето предсказва на самотните Раци съдбоносна среща. Това ще бъде не просто банално, романтично запознанство, а сериозни и здрави отношения. Кучето ще помогне на Раците да изберат не само сватбените халки и облекло, но и ще им намери най-страхотния водещ и шикозен ресторант.

Любовни хороскопи за 2018 г.

Есенният сезон може да се окаже за Раците болезнен, в пълния смисъл на думата. Затова трябва да се пазите от простуди, грип и инфекциозни заболявания. Но Раците толкова трепетно се отнасят към своето здраве, че изобщо не се страхуват от болести. А и Кучето ще добави оптимизъм и веселие. Трудолюбивите и усърдни Раци ще се заровят в работа, затова няма да останат без заделени, прилични, парични суми през есента.

Хороскопът за 2018 година обещава на Раците разширяване на жилището, преместване и основен ремонт. Хубавото е, че финансите ще стигнат напълно за всичко. Земното Куче не е равнодушно към водните знаци, затова ще прояви грижа и ще ви помогне да купите нужните, строителни материали. Важно е, в работната суета, да не забравите за външния си вид. Може да промените имиджа си, да се облечете модерно и да смените цвета на косата. Но всичко трябва да бъде с мярка, за да не изглежда преситено и безвкусно.

Хороскопът за 2018 година предсказва за Раците благополучен, във всички аспекти, декември. Много ще изглеждат не просто респектиращо, но и солидно. Статусът в обществото ще има значение за Раците, но не до степен, че да забравят за приятелите и любимите хора. Борбата с конкурентите ще се окаже не толкова жестока, както през миналата година, но все пак, с новите партньори, всичко трябва да правите внимателно. Жълтото Куче лично ще запознае Раците с г-жа Успех, затова не трябва да се тормозите за бъдещето. В края на 2018 година е възможна печалба, наследство от прабаба и много други, финансови изненади.

Хороскопът за 2018 година съветва Раците по-малко да се вглеждат в миналото, а уверено да гледат в бъдещето. Тогава и проблемите ще намалеят, и заветните желания бързо ще се сбъднат. Раците трябва да си изработят това темпо, което няма да им навреди, но ще изпревари съперниците в професионалния и в личния живот. Не трябва да се преуморявате и да нервничите, иначе може да попаднете в болничното легло или да станете пациент на психиатрична клиника. Кучето е миролюбиво животно, затова и Раците не съветва да влизат в конфликти.

Дневни хороскопи за всяка дата от годината

В края на 2018 година трябва обратно, да демонстрирате своите чувства, да станете по-открити и честни в общуването. По природа Раците са самотници, което може да и „докара“ до депресивно състояние и срив. Трябва по-малко да се затваряте в себе си, а да се доверявате на хората и да не се страхувате от разочарования. Между другото, те ще бъдат в минимално количество, както обещава хороскопът за Рак за 2018 година. А душевният комфорт ще бъде обезпечен на тези, които се стремят да се заобиколят с позитивни хора и не правят прибързани изводи.

Любовен хороскоп за Рак за 2018 година

На Раците непременно ще им провърви в любовта, ако те сами не започнат да тичат след измислени идеали. Кучето ще направи всичко възможно за тях, за да може личния им живот да засия с всички цветове на дъгата. Любовният хороскоп за 2018 година обещава на Раците повече общуване с приятели, пребиваване в нови компании и да бъдат инициатори на романтични запознанства. Тогава още през декември Раците ще успеят да скрепят отношенията си, с нови си избраник, със сватбена халка. Важно е да бъдат искрени и да поемат инициативата в свои ръце.

През февруари и март влюбените Раци могат да заминат в друг град, защото те са готови да пожертват всичко за любимия човек. Но Кучето няма да им позволи да извършат безразсъдни действия, а ще ги посъветва предварително да претеглят всичко и внимателно да обмислят. Ако отпътуването на Раците е само, за да са далече от бивша любов, то не си заслужава изобщо да вади куфарите. А както е известно, от себе си никой не може да избяга.

Хороскопът за 2018 година ще изпрати много подаръци от съдбата за тези Раци, които имат семейство. Възможно е пътуване в желана страна, където е възможно не само да си починете, но и да научите много интересна и полезна информация. Раците, заедно със съпруга/та ще започнат свой бизнес, който ще им донесе внушителен доход. Единственото, което Жълтото Куче ги моли, е да не разпространяват своите планове. Сред посветените може да бъдат само най-близките ви хора.

Семеен хороскоп за Рак за 2018 година

Хороскопът за 2018 година предсказва за Рак топла и уютна обстановка в дома. Семейството стои на първо място за Раците, затова те се стремят към подредена и комфортна обстановка. Ако близките хора ги обичат и уважават, те винаги ще им се „отплатят“ за това.

Кучето съветва Раците да не отлагат решаването на проблемите „за после“, а веднага да се заемат с тях. Още повече, че през 2018 година вие ще имате такава настървеност и желание, че домашните наистина ще бъдат удивени. Раците ще обгрижват възрастните си роднини и дори ще намерят най-добрия санаториум в страната, за любимата си баба.

Семейният хороскоп за 2018 година съветва Раците да изяснят отношенията си с любимия човек и да поставят всичко над секса. Ако не ви достига смелост да признаете чувствата си, то вземете пример от Жълтото Куче. То е винаги откровено и справедливо, що се отнася до любовта и семейството. През 2018 година Раците трябва да прекарват повече време с децата, за да споделят с тях своя опит и да разберат с кого са приятели в училище. Душевното общуване ще бъде много ценен подарък за детето.

Хороскопът за 2018 година препоръчва на Раците да се вслушват в това, което ги съветват близките им роднини. Разбира се, че и Кучето няма да остане в страни от преживяванията на Раците. Но, ако въпросът се отнася за ремонт или препланиране на дома, то без специалисти няма да се мине. Необходимо е, през 2018 година, по-често да включвате домашните при подготовката на вкусна храна. А самите Раци не трябва да се подлагат на тежка диета, още повече да се отказват от белтъчна храна.

Здравен хороскоп за 2018 година за Рак

Здравният хороскоп за 2018 година препоръчва на Раците преди да излязат на улицата да погледнат термометъра. Ако времето е студено не трябва да „щъкат“ с тънко якенце и без шапка на главата. Защото лесно ще се простудят.

Жълтото Куче съвета трудолюбивите Раци да правят обедни почивки. Тогава няма да имат сериозни проблеми със здравето. Необходимо е по-често да бъдат сред природата, да се занимават с духовни практики и медитация. Раците са много чувствителни и се влияят от фазите на Луната, затова през 2018 година трябва да се пазят от преумора, особено психическа. Важно е да не мързелуват, да не се мотаят и да работят върху себе си.

Хороскопът за 2018 година предсказва за Раците добро здраве, но при условие, че се хранят правилно и с режим. Повече плодове и зеленчуци, на чипсове, колбаси и газирани напитки. Кучето с радост ще напомня на Раците за сутрешната гимнастика, защото то не може да си представи ежедневието без движение и разходка на чист въздух. Раците могат да се запишат на танци, фитнес и плуване, и да ходят през цялата година.

Хороскопът за 2018 година не препоръчва на Раците да се отнасят лекомислено към здравето си, иначе, дори обикновената настинка ще даде усложнения. Кучето ще контролира закалителните процедури на Раците. Добре е да ходите повече пеша. Но трябва и пушенето да оставите, за да укрепите здравето, а и пари да спестите. Защото е по-добре спестените средства да похарчите за спортен инвентар или за пътешествие по море.

Кариерен и финансов хороскоп за Рак за 2018 година 

Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година предсказва на Раците известни финансови затруднения. Но те сами ще са си виновни за това, че средствата не им стигат за нищо. През 2018 година трябва да бъдете пределно икономични, за да запазите и да натрупате прилична сума. Ако Раците тръгнат по пътя на прахосването, то и Кучето няма да може да им помогне. Не трябва да ламтят за разкош, коли и скъпо струващи вещи, иначе през декември 2018 година Раците ще бъдат без пукната пара в джоба си. Но ако надделее разумът, то материалната ситуация няма да се окаже толкова плачевна.

Хороскопът за 2018 година на Кучето съветва Раците да бъдат по-благоразумни и внимателни, когато се отнася до пари и кариера. Не е желателно да се впускате в авантюри и да рискувате, иначе може и приятелите да загубите, и да останете без покрив над главата си. Ако Раците решат да си сменят работата или да отидат да живея в друга страна, то трябва да пресметнат всичко добре, предварително. За запазване на финансите и стабилността е нужно да потърсят допълнителна работа или да започнат някакво свое дело. Още повече, че Раците отдавна мечтаят да се заемат с нещо полезно и перспективно. В края на 2018 година са възможни дългове, напрежение относно работата и трудности при общуването с колегите.

Източник: https://astrobg.eu/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара