От компанията ретроградни планети това лято се оттегля мъдрият учител и господар на кармата – Сатурн. Той излиза от ретроградна фаза на 11-ти октомври и остава стационарен още три дни.

Припомням ви, че периодът на ретроградност протече между градусите 13 и 6, в знак Водолей.  

Ретроградният период ни даде възможност да бъдем по-мъдри и мислещи. Имахме време да спрем и да анализираме тези сфери, които имат значение за нас.

Сатурн от позицията си в знак Водолей има за цел да ни помага и да ни дарява с мъдрост в новите ни начинания и планове. Неговото ретроградно движение може би забави някои наши проекти, но именно те имаха нужда от нашето внимание и нова гледна точка. С директното движение на Сатурн очаквайте развръзка на затънали във времето проблеми и нерешени загадки.

Очаквайте яснота, подреждане и отговори.

В следващите 3-4 дни планетата ще е стационарна. В това време може да имате чувството, че всичко което сте започнали забавя ход и търпеливо спира в изчакване на по-добра възможност да се случи. Не бързайте и не изисквайте на всяка цена. Помислете дали не ви се дава възможност за последни корекции и финални щрихи.

Сайтът на астролог Венета Матева

До 19-ти януари 2022 година, Сатурн за втори път ще мине по-пътя, по който мина преди да бъде ретрограден, или професионално казано се намира в ретроградна сянка. Времето до тогава ще ни даде възможност за поправка на дела, анализ на отношения и ревизия на това, което вече сме започнали. Ще имаме възможност да минем още един път по старите пътечки преживяли уроците или подаръците на Сатурн, по-мъдри, решителни и уверени в собствените си избори с воля и кураж. До тази дата е в сила и напрегнатият аспект на Сатурн с планетата Уран. Въпреки това

бъдете смели и решителни,

като продължите старите си дела. Не разпилявайте времето си, бъдете последователни и мъдри в решенията си. Ще усетите раздвижване в делата си и сякаш всичко, което ви е тежало и някак е изоставало във времето, бавно ще започне да се подрежда. Големите неща изискват време, което сега ви се дава. Не се отказвайте и не мислете, че всичко което правите е безсмислено. Сатурн винаги е справедлив и винаги дава това, което заслужавате. Цени желанието на всеки да бъде успешен. Уважава постоянството и ще подкрепи и възнагради всеки, който не се отказва от мечтите си.

Очаквайте да се появят стари проблеми,

които се налага да решите окончателно. Възможно е да се срещнете със ситуации, които смятате, че са преминали. Това което може да се поправи ще се върне при вас, но това което не ви е нужно ще си отиде завинаги за да освободи място за нови преживявания, хора и хоризонти.

Съобразете се с ретроградното движение на Меркурий до 18-ти октомври и не бързайте да се впускате в нови преживявания до тогава.

Директното движение на планетата ще се усети най-много от родените в първа декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. При тях събитията, наредени на опашка, ще очакват

решения и трансформация.

Същите ще бъдат изправени пред избори, които могат до голяма степен да променят живота им. Успех!

Попътен вятър и късмет могат да очакват родените с асцендент Лъв и Водолей.

Предпазливи, търпеливи и внимателни в решенията си трябва да бъдат родените в първа декада Телци, Лъвове и Скорпиони. При вас събитията може да са неочаквани и по-трудни за приемане. Вярвайте, че това което се случва е най-доброто за вас. Обмисляйте добре решенията си и приемайте с лекота тези на околните. Отворете широко вратата си за нови емоции и позволете старите да напуснат живота ви.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара