На 1 февруари 2022 година започва годината на Тигъра и ще завърши на 23 януари 2023 година. Този период ще ни донесе много ново и неочаквано. Годината ще бъде активна, съзидателна и изпълнена с ентусиазъм, ще успеем да преодолеем всички препятствия.

Астрологичната прогноза за 2022 година обещава много непредсказуеми и приятни събития в живота. Важно е да не криете желанията си и да проявявате талантите си във всички сфери. Трябва смело да затръшнете вратата на миналото, уверено да гледате в бъдещето и самостоятелно да творите настоящето.

Сайтът на астролог Мая Павлова

Годината на Тигъра няма да бъде прекалено спокойна, но това е нормално, ако в главата ви се е загнездил темперамента на такова решително и темпераментно животно. Ще се наложи умело да лавирате между обстоятелствата, да усмирявате нрава и агресията си.

През този период ще управлява стихията на водата, което ще се отразява на настроението и характера ви, като цяло. Самоуверените крачки в различни направления ще доведат неизменно до успех и ще укрепят авторитета ви в обществото. Любовните връзки ще отидат на по-открито и духовно ниво. Страстите ще утихнат, а лекомислието ще бъде сменено от дълбочина на чувствата. Всичко това ще се случи безболезнено и ще подари желания комфорт в отношенията.

Астрологичната прогноза за 2022 година предсказва

стабилен, в психологически план, период.

Емоциите няма да затъмняват разума, което ще ви позволи да проявявате воля и търпимост в трудните ситуации.

Годината на Тигъра ще донесе уравновесеност, ще ви вдъхнови за ярки действия и ще ви позволи да покажете своите най-добри качества. Решенията ще бъдат премислени, в полза на рационалността и тактичността.

Здравето през 2022 година

Астрологичната прогноза за 2022 година препоръчва да се погрижите за физическото си здраве. Възможни са проблеми в дейността на бъбреците, възпалителни процеси в пикочо-половата система. Едно от правилата, които не трябва да нарушавате е да пиете повече течности. Но това трябва да бъде чиста вода, а не газирани и алкохолни напитки.

Особено внимателни трябва да бъдете по време на пътуване в екзотична страна. Адаптацията е трудна, възможно е отравяне при неспазване на хигиенните норми. Бъдете внимателни при къпане в открити водоеми. Плувайте само на места, където е разрешено.

Кариерата през 2022 година

2022 година ще бъде успешна за разрешаването на кариерните въпроси. Може не само да реализирате нови проекти, но и да завършите вече започнатата си дейност. В годината на Тигъра успешно ще реализирате всички планове, стига да не са изпълнени с илюзии. Но трябва да работите в екип, за да имате финансова и морална подкрепа.

Астрологичната прогноза за 2022 година съветва да бъдете реалисти. Тези, които са се родили в годините на Глигана, Коня и Кучето, могат да разчитат на успешно начало на собствен бизнес.

Изследванията, научните открития, психологията и капиталовложенията ще бъдат успешни. Ще „процъфтява“ всичко, свързано с моретата и океаните. Всички проекти ще донесат доходи и ще набележат перспективи за бъдещето.

Хората, свързани с икономиката и политиката,

ще започнат да действат в интерес на обществото.

Целта е укрепване на авторитета и ефективно решаване на въпросите на населението. Ще инвестират в иновациите, природните ресурси и околната среда. Трябва да бъдат пестеливи към природните богатства, да изключат корупцията.

Регионите, където има неблагоприятни климатични условия, трябва да бъдат в центъра на вниманието. Трябва да се постави акцент върху екологията и промишлените инвестиции. Астрологичната прогноза за 2022 година предсказва успешно решаване на някои екологични проблеми и нерационалното използване на природните резерви, но при условие, че проблемите се решават честно и бързо. Тук също е важна инициативата на държавата и на социалните служби. Връх ще вземат проектите, насочени към опазване на природата.

Финансите през 2022 година

През 2022 година няма да бъде излишна строгата пестеливост. Това ще доведе до запазване на стабилен бюджет. Тези, които не са свикнали да се ограничават в покупките, ще се наложи рязко да променят навиците си. Ще се наложи да се отнасяте разумно към всички придобивки и да се настроите към натрупване на средства. Учудващо, но успехът е на страна на по-бедните. Те ще успеят да запазят средствата си и дори да преумножат капитала. А богатите трябва да бъдат много внимателни в годината на Тигъра. Може всичко да загубят, само за миг, ако се държат безразсъдно и рисковано.

Астрологичната прогноза за 2022 година препоръчва да „усмирят апетитите си“ в материален план. Пазете това, което имате. Не преследвайте милионите, защото може да се окажете на дъното, заради лекомислените си действия.

Бдителността ще бъде приоритет на всеки човек през цялата 2022 година. Това се отнася не само за здравето, но и за начина на живот. Стремейки се към свобода, трябва да осъзнаваме, че тя ще струва скъпо. Трябва да бъдат укрепвани социалните и обществените връзки, да бъдат преумножавани природните ресурси и да не се снижава личната дейност.

В годината на Тигъра са възможни не само обществени, масови скандали, но и военни действия. Очаква се ожесточена борба за природните богатства – газ, вода, нефт и скъпоценни метали.
Важното в годината на Тигъра е да бъдете наблюдателни и благоразумни, да изграждате конструктивно диалога и да се доверявате на компромисните решения.

Любовните отношения през 2022 година

Символът на 2022 година е Тигър. Характеризира се с кипяща енергия, която позволява да се развивате духовно, да се трансформирате и адаптирате към обстоятелствата. Сила съчетана с мекота. Наивността води към идеализиране на отношенията. Астрологичната прогноза за 2022 година препоръчва да отделяте повече внимание на дома, семейството и децата.

Укрепвайки ценностите и традициите ще успеете да излезете на по-високо нравствено ниво. Не трябва да се водите по съблазните, да се придържате към егоистичните цели и да разрушавате това, което сте градили с години.

Всички решения трябва да взимате на семеен съвет, без излишни амбиции и високомерие. В годината на Тигъра не са изключени разногласия между съпрузите и роднините за финанси. Трябва да бъдете пестеливи, да се откажете от скъпите придобивки. Точен разчет – това ще ви помогне да запазите бюджета.

Самотните, през 2022 година, не трябва да разчитат на устойчиви любовни отношения. Романтични запознанства ще има, но те няма да доведат до създаване на семейство. Връзките могат да бъдат в голяма степен меркантилни и свързани с кариерни цели. Най-добре е да се откажете от илюзиите и да поставите като цел – уважение към партньора/ката.

Астрологичната прогноза за 2022 година обещава както дълготрайни, така и мимолетни любовни контакти. Чувствата могат за миг да се превърнат в ненавист. Възможни са чести спорове, ненавист в интимен план и лекомислени връзки. Нужно е внимателно да контролирате своите страсти, за да не ви доведат до нещо неприятно и отблъскващо.

Но, винаги има изключения от правилата. Много, обратно, в годината на Тигъра ще успеят да се отърват от токсичните отношения и да постигнат комфорт в душата си. Ще преобладава оптимистичното настроение, положителните емоции и радост от случващото се. Самотните хора не трябва да се предават, а да се заемат с търсене на половинката. Не трябва да зацикляте на миналото, трябва уверено да се движите напред, за среща с щастливия личен живот.

Доколко 2022 година е благоприятна за раждане на дете?

Астрологичната прогноза за 2022 година препоръчва без съмнение да планирате бременност. Появата на дете в годината на Тигъра е благоприятен знак. Но само, ако майката или таткото не са се родили в годината на това животно. В семейството едва ли ще успеят мирно да живеят няколко Тигъра. Това ще заплашва с постоянни конфликти и неразбирателство, агресия и претенции един към друг.
Родителите ще се наложи доста да се потрудят над възпитанието на малкото Тигърче. Взаимно разбирателство е възможно, но само с много усилия от страна на всички членове на семейството. Но резултатът ще бъде очевиден. Щом детето отрасне, моментално ще „отлети“ от „гнездото“.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара