След като трилогията за „Ол Сейнтс” („Красиво безразсъдство”, „Раненият рицар”, „Разгневеният бог”) покори хиляди фенове, бестселъровата авторка Л. Дж. Шен се завръща с нов самостоятелен роман.

„Игра с огъня” е гореща приказка за пожарите в сърцето, които могат да унищожат всичко по пътя си. Но понякога щастието може да се надигне само от пепелта на миналото…

Лошата слава преследва Уест. Мистериозен, студенокръвен и порочен побойник, който си изкарва хляба с нелегални боеве и всяка вечер разбива женско сърце. Красив съблазнител, който привидно няма нищо общо с момиче като Грейс – особнячката, съпътствана от съжалителни погледи, чието минало поражда единствено присмех.

Ролите, които университетското общество им е отредило, са разпределени. И изглежда невъзможно да избягат от тях. Докато един ден

пътищата на двамата не се пресичат.

И съдбата им не се променя изцяло.

Защото макар и да знае, че освен ръмженето на двигателя и миризмата на бензин, с мотора на Уест идват и куп неприятности, Грейс не може да устои на притегателната му сила. И колкото по-силно тя отблъсква лошото момче на града, толкова по-неустоимо той я привлича.

Както пламъкът привлича пеперудата, Грейс се влюбва в най-непокорния бунтар. И може би не знае много за живота, но знае следното:

  • Ако човек си играе с огъня, рано или късно пламъците поглъщат сърцето му.
  • Изкусителна и фатална, тази „Игра с огъня” ще възпламени сърцата на читателите и ще ги покори изцяло.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара