През тази седмица ни очаква важно астрологично събитие – пролетното равноденствие на 20 март, което ни освобождава от влиянието на потискащи обстоятелства, символизира пробуждането на жизнената енергия и затова много хора се връщат към предишната увереност и творчески дух.

Седмицата преди лунното затъмнение на 25 март е време за търсене на вътрешно равновесие и хармонизиране на външните процеси. Задачата е изключително трудна, но е необходимо да се опитаме да избегнем неприятностите в най-близкия коридор на затъмнението.

20 март е денят на пролетното равноденствие. В 05:06 ч.  Слънцето навлиза в знака на Овена. Това означава, че е време да допуснете в живота си нов шанс за успех. Вярвайте в късмета си и всичко ще се получи! Най-важното през третата декада на март е творческата реализация, кариерата, изкачването на Олимп. Затова трябва да се вслушвате в интуицията си, която благоприятства появата на нови идеи. Не се страхувайте да поемете инициативата!

На 21 март Венера се съединява със Сатурн, което може да създаде трудности за процеса на развитие в личния живот и финансовата сфера. От друга страна, можете да съставите реалистичен план, който ще ви позволи да си осигурите стабилни и предвидими доходи. Денят е благоприятен за официализиране на отношения – брачен съюз или бизнес партньорство.

На 23 март в 01:47 ч. Марс навлиза в знака на Рибите – налице е известно забавяне във всички сфери на живота. Това обаче е само видимата страна, тъй като се акцентира върху всички области на живота, които са ефективни с вътрешна активност, тайни действия.

На 24 март Венера и Юпитер са в хармоничен аспект. Благотворните планети засилват взаимното си влияние, насърчават благоприятните обстоятелства за разрешаване на най-важните въпроси. Този аспект е подарък от Вселената в навечерието на сезона на пролетните затъмнения през 2024 г.

ОВЕН

Не очаквайте стабилност в паричната сфера, но можете да разчитате на парчето си хляб и масло. Най-добрата инвестиция ще бъде в традиционни активи – благородни метали, недвижими имоти. Можете да направите много, за да подобрите живота си, но по този труден път може да срещнете много препятствия. Ситуацията в личния ви живот може да изглежда двусмислена. Така например съпрузите може да имат различни виждания за разпределението на бюджета, така че може да възникнат конфликти на тази основа.

ТЕЛЕЦ

Период на укрепване на позициите на всички фронтове. Ще се наложи да положите много усилия, но резултатът ще бъде впечатляващ. Възможно е да постигнете вътрешен баланс и хармонизиране на външните процеси. Водовъртеж от събития в професионалната сфера ще ви застигне с глава. Вдъхновението и новите идеи ще дадат тласък за осъществяването на мащабни проекти. Опасност грози предприемачите, които дълго време са отлагали решаването на финансови проблеми. Сега е моментът да се заемете с въвеждането на ред в данъчната документация, икономическите въпроси.

БЛИЗНАЦИ

Възможно е да възникнат проблеми, свързани с търговски недвижими имоти, собственост, земя. Успешните предприемачи трябва да поемат риск и да разширят бизнеса си, като въведат нови формати на обслужване на клиентите. Не се страхувайте от промените – наистина, такава радикална стъпка ще бъде началото на нов живот! Тъй като винаги намирате изход дори от най-трудните ситуации, до края на седмицата ще можете да получавате добри доходи. Връзките на влюбените ще се стабилизират, а младите двойки ще вървят към брак с бързи крачки.

РАК

За много представители на вашия знак основните събития през седмицата ще се случват в семейството, в любовните отношения. Съпрузите може да се скарат на битова основа, по въпроси, свързани с отглеждането на децата. Но в крайна сметка със сигурност ще бъде постигнат желаният компромис. В обкръжението на близките хора предстоят важни промени. Свободните хора трябва по-често да приемат поканите на приятелите си да излязат в света: това ще им помогне да намерят „сродна душа“. Семейните хора може да се изкушат да имат афера отстрани, но това ще бъде фатална грешка.

ЛЪВ

През този период се грижете за себе си и дръжте всичко в умерени граници. Планетите силно препоръчват да се погрижите за здравето си. По-специално е необходимо да се лекуват ставите, сърцето и гръбначният стълб. Стремежът към професионални висоти и количеството на силите ще бъдат неравностойни, затова забавете темпото и отложете новите начинания. Успехът все още не е пред очите ви, но позицията ви в службата е стабилна и ви позволява да имате стабилни доходи. Сплетните на колегите няма да засегнат репутацията ви, а само ще привлекат вниманието към вас.

ДЕВА

Възможно е да възникнат проблеми с родителите или с възрастни членове на семейството. Отношенията с далечни роднини ще се засилят. Вероятно е да предприемете пътуване до далечна страна, за да се срещнете с близки хора. Всяко пътуване ще се получи добре и може да донесе романтична среща. Една нова връзка ще може да излекува наранената ви душа. За да укрепите тялото си, сега повече от всякога е важно да приемате витаминни препарати и да правите поне минимални физически упражнения.

ВЕЗНИ

Индивидуалните предприемачи трябва да потърсят нови начини за популяризиране на дейността си. Откриването на клон в друг град ще ви помогне да разширите сферата на влияние на пазара. Повишаването на служителите е възможно, ако имате смелостта да поискате повишение. Можете да бъдете сигурни – шефовете ще отбележат всичките ви заслуги и старание. Ако сте без работа, приемете всякаква работа на непълно работно време, за да покажете способностите си и да намерите нови клиенти.

СКОРПИОН

Може да не сте готови за промяна, но е необходимо да допуснете нов шанс за успех в живота си. В професионален план седмицата е динамична и продуктивна. Предприемачите ще са заети с инвестиции и реклама на бизнеса си, ще има богати покровители, готови да вложат парите си във вашите проекти. Максимално внимание към детайлите трябва да проявят тези, чиято работа е свързана с финанси. Ако заемате ръководна длъжност, ще трябва да се сбогувате с некомпетентни и безскрупулни служители.

СТРЕЛЕЦ

За изпълнението на прости задачи ще са необходими много усилия и време, обемът на работата постоянно ще нараства, което няма как да не ви претовари морално. Опитайте се да не се въвличате в конфликтни ситуации, вземайте добре обмислени решения, за да не се налага в бъдеще те да бъдат преразглеждани. Обсъждайки условията на сътрудничество с потенциални партньори, ясно договаряйте всички детайли. Към края на седмицата си струва да отложите важни дела, за да избегнете високото напрежение и проблемите.

КОЗИРОГ

Следете текущите си разходи, в противен случай ще откриете нула в сметката си и дупка в джоба. Периодът няма да донесе сериозни приходи, живейте единствено в рамките на възможностите си. Възможни са проблеми в отношенията от всякакъв характер – новосформираните двойки са подложени на атака. Те ще се сблъскат със съмнително поведение и неизпълнени обещания от страна на любимия човек, което ще ви накара да се усъмните в неговата надеждност, ще подкопае съществуващото доверие. Вероятни са и претенции във финансов план.

ВОДОЛЕЙ

Не е лесно да се развият и отношенията с децата. В един случай ще се наложи да решавате проблемите им, а в друг – да инвестирате много пари в техните нужди. Във финансовата сфера всичко върви по най-добрия начин, но това не означава, че можете да харчите пари наляво и надясно. Самотните хора ще имат шанс за съдбовна среща. Животът на съпрузите с дълга история изглежда неспокоен. Възможно е да възникнат разногласия относно подреждането на жилището, особено на разходните пера. Хроничните заболявания ще се влошат през този период, проверете здравето на черния си дроб.

РИБИ

Това е идеално време да разширите сферата си на влияние и да демонстрирате способностите си пред обществеността. Ще успеете да завършите най-трудните проекти и да помогнете на колегите си да напреднат. Ръководството ще оцени професионализма ви, като ви предложи изгодно служебно пътуване. Очакват се кардинални промени в сферата на труда. Седмицата ще бъде идеална за осъществяване на отдавнашна ваша мечта и за намиране на нова работа. Ако не искате радикално да сменяте мястото си, помолете началниците си за повишение.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара