Подчертайте погледа си с незабравим обем на миглите! Bourjois обогатява емблематичната си линия спирали Volume Glamour с подобрена, нова спирала Volume Glamour Lift & Stretch за широко отворени очи и спирала Volume Glamour Ultra Volumateur за незабавен двоен обем. Открийте най-добрите си сутрешни помощници.

Спирала Volume Glamour Lift & Stretch

Перфектната доза енергия за началото на деня ви. Спиралата за обем Volume Glamour Lift & Stretch повдига и извива миглите до +20 градуса. Подгответе се за уникално изживяване с ултра обемни мигли.

Двулицевата четка увеличава обема, повдига и издължава миглите от корена до върха, без да образува бучки. Леката формула е обогатена с витамин С и Phytocyle™ Orange – нова съставка, извлечена от портокал – за мигли, които изглеждат освежени и изпълнени с енергия!

Гладка за нанасяне и удобна за носене, тази бързосъхнеща спирала, която не се наслоява и не се рони, помага на миглите да се чувстват подсилени, защитени и укрепени. Освен това е нежна и лесна за отстраняване.

Събудете погледа си с няколко движения и нанесете повторно. Започвайки от двете страни на четката, нанесете спиралата от корена до върха върху горните и долните мигли за незабавен ефект на 8 часов сън. Потопете отново апликатора в спиралата за допълнителен обем и воала! Кажи Bonjour на повдигнатите мигли!

Спирала Volume Glamour Ultra Volumateur

Открийте своя помощник, който ултрабързо успява да бъде нанесен дори и в забързаната сутрешна рутина. Спиралата Volume Glamour Ultra Volumateur осигурява мигновен двоен обем за подсилен вид на миглите. Насладете се на ултрабързо нанасяне само с един слой.

Емблематичната четчица с прецизен връх бързо нанася точното количество формула, покривайки миглите от корена до върха за естествен обем, без да утежнява миглите. Ултракремообразната формула съдържа витамин Е и масло от кафе – повторно използвана съставка, извлечена от неизползвана утайка от кафе – за подхранване и хидратиране на миглите. И все пак няма никакъв компромис с бързината на изсъхване на спиралата.

Издържаща от сутрин до вечер, тази спирала за обем не се бели и не се размазва. Удобна за носене, тя също така е нежна за отстраняване и не наранява миглите. Офталмологично тествана, спиралата е подходяща за дами носещи контактни лещи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара