Енергийният фон на седмицата е доста активен и благоприятен. Връща се вярата в себе си, предишният ентусиазъм и смелост. Най-отговорните и трудолюбиви хора усещат приближаването на скорошен успех, началото на нов жизнен цикъл.

През седмицата от 12 до 18 февруари енергията на Водолея е активна, защото освен Слънцето и Плутон в този знак навлизат Марс и Венера, които образуват аспект на съединение с Плутон – планетата на трансформацията, кризата и риска, властта и големите пари.

Сферата на любовните отношения е изпълнена с нови романтични истории и страст, неочаквани изненади и свобода.

Марс и Венера са в съвпад в най-непредсказуемия знак на зодиака – Водолей, а конфликтният им аспект с Юпитер само ще добави масло в огъня. Не бива да се забравя също, че в близко бъдеще хората не са склонни да ревнуват и да се борят за любовта си. Онези отношения, които не са се развивали дълго време, с голяма степен на вероятност могат да приключат. Добро време за онлайн запознанства, приятелски срещи, групови пътувания.

Това е време на нестандартни политически решения, които са предшествани от кризисни ситуации. Във всяка сфера на живота действат нови мерки и подходи към делата, което формира ефективна мотивация. Напредъкът в застояли проекти е напълно възможен, тъй като емоциите са минимални, а интелектуалното участие в работата се увеличава значително.

Новите темпове на развитие на световната общност, въвеждането на съвременни дигитални технологии в различни сфери на живота и производството, модерните глобални икономически тенденции ще изискват допълнително време и ресурси, за да се задържим на повърхността и да не изоставаме. Не всеки човек може да се справи с това, но трябва да се опита и да направи разумни стъпки. В много области на живота започва период на естествен подбор.

Овен

Научете се да работите фино, като използвате съвременни инструменти за постигане на целите си, в противен случай може да има неочаквана неприятна разплата. Предприемачите и шефовете на фирми имат много работа, за да развият организацията си, да увеличат печалбите и да подобрят условията на труд за служителите си. Кариерата на служителите и младите специалисти не е лоша – авторитетът им расте, влиянието им в екипа се увеличава, подкрепата на висшето ръководство е гарантирана.

Телец

Много представители на вашия знак ще имат проблеми, които изискват незабавна реакция, а в някои случаи и голяма издръжливост. Възможно е това да са остри конфликти с някои ключови хора, от които зависи положението ви на работното място. Бизнесмените ще се сблъскат с въпроси, свързани с разрешаването на имуществени проблеми и установяването на партньорства. В най-благоприятния случай са възможни големи инвестиции за разширяване или преструктуриране на компанията.

Близнаци

Всички задачи, свързани с общественото благо, се реализират успешно. Работните процеси през седмицата изглеждат сравнително гладки, без сътресения, въпреки това е вероятно да искате повече и липсата на пробиви може да ви разочарова. Възможно е да се наложи да подкрепите някои от приятелите си, да им се отплатите за минали услуги, а също и да уреждате сметки с кредитори. В най-неблагоприятния сценарий съществува заплаха от фалит, но това е за тези, които дълго време са се борили за оцеляването на даден проект.

Рак

Възможно е да се наложи да се разделите с някои от инвеститорите и партньорите си, във всеки случай сега трябва да разчитате само на себе си. Във финансово отношение седмицата изглежда нееднозначна заради многостранните задачи, които се поставят пред вас. От една страна, няма да ви се налага да седите без пари, но от друга, разходите ви ще надвишават приходите ви. Възможно е да похарчите много за семейството си, малките деца и битовите нужди. Ситуацията в любовните отношения изглежда непредсказуема и бурна.

Лъв

Звездите препоръчват да се придържате към златната среда и да намирате общи точки на компромис. Висока турбулентност се наблюдава преди всичко при двойки, които са в самото начало на връзката или все още не са регистрирали съюз. Причината за конфликтите в повечето случаи ще бъдат финансови проблеми, нечия лакомия, разногласия при разпределянето на парите. Ако вашият или на партньора ви апетит нарасне дотолкова, че е невъзможно да се справите с наличните доходи, вероятно е да се стигне до рязка раздяла с жалби и оплаквания.

Дева

Възможни са неприятни изяснявания, свързани с близкото ви обкръжение. Ако видите, че ви използват, имайте силата да откажете. Този съвет се отнася както за любовниците, така и за приятелите, ако са склонни да ви използват прекалено много. Съпрузите може да влязат в спорове относно разрешаването на домашните задължения и тук конфликтите може да имат материална основа. Енергийният ви потенциал е доста висок през по-голямата част от месеца, но е добре да сведете социалните контакти до минимум.

Везни

Един от най-добрите, но съвсем не безоблачни периоди. Става дума по-скоро за отлични възможности за растеж и развитие. Динамиката на седмицата е благоприятна за постижения в кариерата и за самореализация. В личния ви живот нещата все още са разколебани. Цялата седмица ще бъде успешна за перспективите в кариерата, ще има достатъчно сили за решаване на всички проблеми. Предприемачите ще могат да развият вече започнати проекти, както и да стартират нови идеи. Не повтаряйте грешките от миналото, определете правилните приоритети, трезво преценете способностите си.

Скорпион

Във финансово отношение тази седмица е доста благоприятна. Парите ще постъпват правилно, а някои дори ще увеличат доходите си. Наетите служители ще получат предложения с интересни перспективи, но за да ги реализират, ще трябва да рискуват да напуснат досегашната си работа. Младите специалисти ще могат да укрепят позициите си в екипа. Връзките с чуждестранни колеги се развиват много добре, а пътуванията до други градове или държави ще се получат много добре.

Стрелец

Най-интересните сюжети се разиграват в личния ви живот. Свободните хора може да имат нов романс, най-вероятно ще възникнат чувства на работното място. Привличането може да бъде толкова силно, че дори да загубите главата си, забравяйки за моралните принципи. Емоциите ще бъдат извън класациите и е важно да не обърквате нещата, за да не се налага да се справяте с тежките последици от тази драма. Може да ви липсват чувствителност, деликатност, скромност и смирение. Възможни са здравословни кризи за тези, които са лекували хронично заболяване в близкото минало.

Козирог

Старите връзки със стари познати ще бъдат възстановени, което ще даде тласък на проектите или ще помогне за тяхното финансиране. В професионален план седмицата е благоприятна. Има много работа, бизнесът се развива, проектите се движат в избраната посока и перспективите са доста добри. Ръководителите ще могат да разчитат на своите подчинени, които не само ще търкалят планини, но и ще внасят свежи идеи в проектите ви. На хармонията и щастието могат да попречат единствено егоизмът и мегаломанията.

Водолей

Финансовото положение като цяло ще бъде стабилно, приходите леко ще се увеличат, а разходите ще станат по-малко. Собствениците на фирми ще имат недоразумения с чуждестранни партньори, основатели, инвеститори, които имат свои виждания за развитието на предприятието и разпределението на финансите. Споровете по този въпрос ще продължат през целия февруари, но всичко трябва да приключи без особени сътресения в името на общата кауза. Романтичните партньори ще се събират и отново ще се разделят, а съпрузите ще са на прага на развод.

Риби

Възможно е да има разочарование от близък човек, претенции от страна на партньор. Отношенията със съпруга или партньора изглеждат прекалено емоционални и конфликтни. Може да се изненадате, че не всички споделят вашите възгледи и това неприятно откритие ще стане много болезнено. Семейните хора, чиито чувства към съпруга/та вече са малко избледнели, също могат да се увлекат по нова тръпка, но тук, както се казва, всеки решава сам за себе си. Работещите в държавни корпорации ще получат одобрението на началниците си и подкрепата на колегите си.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара