Овен

Хороскопът за октомври обещава на Овните месец, изпълнен с новости и събития. Но не всички ще бъдат радостни и вдъхновяващи. Спазвайте дистанция с хората, които в миналото са ви лъгали или подвели в деловите въпроси. Самотните Овни трябва да се огледат наоколо. Възможно е, някъде до вас да се е притаил вашият човек – любим и единствен. Октомври е подходящ месец за сключване на брак и годеж.

Хороскопът предсказва за жените Овни промени в личния живот, които ще ги накара напълно да прекроят плановете си. Във финансовите дела може леко да рискувате, а машинациите ще ви вкарат в „път без изход“. През октомври не трябва да взимате прибързани решения. Най-добре е да се посъветвате с близките си хора, за да не допуснете грешки. Ако представителите на знака Овен заминат в командировка, то това ще доведе до перспективни връзки и романтично запознанство.

Добре е мъжете Овни да обмислят всички свои планове за бъдещето, особено тези, които засягат пътувания и покупки. Пари ще имате достатъчно, за да се чувствате комфортно. Но половината от средствата ви ще отидат за битови и домакински дела.

Телец

Хороскопът за октомври 2017 година предсказва на Телците благоприятен месец по отношение на работата и финансите. И едното и другото ще бъде в изобилие, затова не се отчайвайте. Телците не трябва да харчат пари за ненужни придобивки. Скоро те ще им потрябват за пътуване и училищни нужди на децата. В колектива ще се проявите като лидери, което този месец може да ви създаде конфликтни ситуации. Помислете дали не е по-добре да се занимавате спокойно със своята рутинна дейност.

Съветваме жените Телци да снижат амбициите и апетитите си. Иначе с лекота ще разрушат това, което са създали с много труд. Това се отнася и до семейния живот. Не пилейте времето напразно, защото не можете да го върнете. През октомври чуждестранни партньори ще направят изгодно предложение на Телците. Може да се съгласите и да се подготвите за преместване.

Този месец хороскопът препоръчва на мъжете Телци да бъдат не само в курса на събитията, но и да взимат активно участие в тях. В службата ще започнете роман с жена, която е по-възрастна от вас. Засега Телците не ги заплашват сериозни проблеми, но е по-добре да бъдат внимателни. По финансовите въпроси едва ли ще постигнете консенсус с роднините.

Близнаци

Хороскопът за октомври 2017 година предсказва за Близнаците не само слънчеви дни в живота, а и проливни дъждове. В любовта може да се разочаровате, защото окончателно сте се разделили с избраника си. Важно е да се успокоите морално и да не притискате събитията. Ако Близнаците през този месец започнат да изпадат в крайност, ще преживеят само загуби и огорчения. По време на делови преговори вие трябва да зададете нужния тон, иначе изгодният договор ще отиде при друг предприемач.

Хороскопът обещава на жените Близнаци месец, в който място ще намерят много романтика и неудържими страсти. Вие ще бъдете толкова щастливи и безгрижни, че навъсената есен ще ви се струва като горещо лято. Близнаците ще започнат бурен роман с продължение. Няма дълго да чакате официалното предложение от избраника.

Звездите препоръчват на мъжете Близнаци да бъдат стегнати и делови, за да привлекат на своя страна надеждни партньори. В последно време вие постоянно витаете в облаците, правите непостижими планове и честно казано, мързелувате. Парите няма да ви намерят на дивана, ако през октомври все така лежите, мислите и демагогствате.

Рак

Хороскопът предсказва на Раците изпълнение на всичко замислено и планирано. Ще купите нова битова техника, мебели за дома и най-накрая ще довършите основния ремонт. Но най-важното е, че за всичко това Раците ще имат достатъчно средства. Само не позволявайте да ви завладеят злобата и завистта, защото всичко това по негативен начин ще се отрази на вашето психическо и физическо състояние.

Ежедневни хороскопи за всяка зодия

Жените Рак ги очаква наситен месец. Много от вас ще си вземат отпуск и ще отпътуват зад граница – на почивка или в перспективна командировка. Именно при това пътуване Раците могат да очакват любовна среща, която ще преобърне личния им живот. От гледна точка на професионалната сфера и парите октомври 2017 година не може да се нарече добър.

Хороскопът препоръчва на мъжете от тази зодия да бъдат енергични и дейни, иначе ще останат да си седят в задушния офис като редови сътрудници. Вие трябва да направите всичко възможно за постигане на успех и по-високи доходи, да намерите пари, да направите делови контакти и дори да привлечете към процеса близките си роднини. Раците ще бъдат невероятно успешни на лотария.

Лъв

Лъвовете ги дебне апатия и есенна депресия. Ще ви липсва слънцето, плажовете и лятната отпуска. Ще се наложи да се разделите с приятните спомени и уверено да се захванете с работа. Още повече, че на Лъвовете им предстои да оправят материалното си положение, което леко се е поразклатило след пътуване в чужбина. През октомври трябва да бъдете сериозни и критични при общуване с противоположния пол.

Хороскопът обещава на жените Лъвове толкова нова и интересна информация, че ще им бъде трудно да я прегледат и преосмислят цялата.  Възможно е завистливи приятелки да запознат да злословят зад гърба ви. По-малко споделяйте за любовните си дела. Особено с тези, които са нещастни в брака или в личния си живот.

Добре би било мъжете Лъвове да търсят нови пътища за постигане на целите. Вие сте се заседели на едно място и ще започнете да се стремите към кариера в личния бизнес. Общителността и дружелюбието на Лъвовете през октомври няма да има граници. Вие сте толкова чаровни и многопластови, че всички ще се стремят да се запознаят с вас, но не само в личен, а и в делови план.

Дева

Хороскопът за октомври предсказва на Девите прекрасен месец, когато ще ви иска да се захванете с всичко, с желание и ентусиазъм. В личния живот ще се случат радикални промени за които самотните Деви отдавна си мечтаят. По всяко време може да се обръщате за подкрепа към приятели, а също и да сключвате изгодни договори. През октомври тази година ще бъдете особено възприемчиви към негативи.

Любовната съвместимост на зодиите

Курс към нови дела и вероятно друга професия е съветът за жените от зодията. Ако за това е необходимо да учите, да пътувате и да влагате пари – вие сте готови. Девите трябва да се хванат за възможностите с двете си ръце, защото втори шанс може да не бъде предоставен. Кокетството и флиртът ще ви донесат само позитивни емоции. В края на октомври Девите ще срещнат мъж, с когото ще искат да свържат съдбата си.

Звездите обещават на мъжете Деви трудности в личните отношения. С парите също ще възникнат известни проблеми, но за решаването им ще помогнат роднини. Девите не трябва да се впускат в различни трудни ситуации, особено ако са семейни. Бъдете благоразумни и внимателни, защото заради лекомислен роман може да загубите всичко, което ви е скъпо.

Везни

Хороскопът за октомври 2017 година не съветва Везните да седят на едно място и да раздават указания на близките си. Точно обратното, покажете им с личен пример как се постига успех и какво е нужно да се прави за това. През октомври ще имате достатъчно свободно време, защото вие сте изпълнили всичко, което сте планирали по-рано. Много събития в живота на Везните ще се повторят до най-дребните подробности в този месец. Дори в личния живот вие отново ще се влюбите в човека, с когото по-рано сте имали роман.

През октомври се препоръчва на жените Везни да не крият от околните своите таланти. Споделяйте щедро идеите с тези, които ще ви помогнат да ги реализирате. Ще се помирите с хора, с които в последно време сте били заклети врагове. Самотните Везни ще се наслаждават на уединението си, без да търсят втора половинка. Може би тази тактика през 2017 година ще доведе до добро.

Хороскопът обещава на мъжете Везни скучно и мрачно време, когато ще ви се иска да останете сами и да не виждате никой. Но едва ли ще успеете да осъществите това. Негативните мисли развалят настроението на Везните и отравят живота им. В следващите дни ще ви изпратят в командировка, а отказвайки се от нея означава, че ще се простите с добрата си работа.

Скорпион

Звездите вещаят за Скорпионите добро време, когато е много вероятно, най-накрая, да си починете от суетата, да се срещнете с роднини и да се поглезите с покупки. На вас дори няма да ви се наложи да правите нещо, за да станете богати и знаменити. Важното е през октомври 2017 година Скорпионите да не се отпуснат съвсем и да станат мързеливи. Защото това е само малка почивка преди рязкото „излитане“.

Хороскопът съветва жените Скорпиони да бъдат реалистични, особено, ако се отнася за любовта. Ако вие сте си измислили образа на любим, това не означава, че именно той ще се появи на вашата врата. Заради прекалената заетост на Скорпионите могат да пострадат личните отношения. През октомври 2017 година вие сами трябва да решите кое е по-важно: работата или възлюбения.

Мъжете Скорпиони ги очаква нов любовен роман, който ще ги накара да забравят всичко – работа, дом и пари. От една страна това е добро, защото Скорпионите не са меркантилни, безчувствени сноби, но от друга – всички ваши дела ще забуксуват, бизнесът няма да върви, а многото приятели няма да звънят, както по-рано. През октомври 2017 година ще бъде необходимо да живеете в строги ограничения, за да изравните енергийния поток.

Стрелец

Хороскопът препоръчва на Стрелците да реагират спокойно на всички трудности и проблеми, които ще застанат на пътя им. Не винаги се получава онова, което сме планирали, но не трябва да се отказваме. В службата могат да ви обвинят във всички смъртни грехове, но вие изобщо не трябва да се оправдавате. Ако Стрелците имат намерение да оправят ситуацията и да я обърнат в своя полза, то трябва да бъдат мъдри и търпеливи.

Разумно е жените Стрелци да внедрят грандиозните си идеи в работата. Ако вие сте творчески личности, то успехът е на ваша страна. Само не забравяйте, че победата обича смелите и отчаяните. Стрелците трябва да приложат всички свои умения и опит, за да постигнат желаното. В любовта също ви предстои борба със съперници, затова не се отпускайте.

Хороскопът за октомври 2017 година препоръчва на мъжете Стрелци да проявяват своята индивидуалност във всичко, с което се захванат. Не трябва да подражавате и да се вслушвате в тези, които не са ви достатъчно приятни. Взаимното недоверие с деловите партньори може да доведе до изостряне на конфликти. Ако в края на октомври Стрелците временно се усамотят или „избягат“ от града, това ще им бъде от полза.

Козирог

Нека Козирозите да се съсредоточат върху работата, за да постигнат високи резултати. Работете и правете всичко, за да се справите с преките си задължения. На много от Козирозите ще им се иска да започнат да философстват, да влияят върху хората и да се занимават с предсказания. Но през октомври полза ще ви донесе единствено общуването с хора, които да повлияят благоприятно върху развитието на вашия бизнес.

Хороскопът не съветва жените Козирози да пренебрегват съветите на тези, които са по-възрастни и по-мъдри от тях. Ако решите да рискувате този месец, то след това не съжалявайте за изгубените пари. На пътя Козирозите могат да срещнат истински мъжкари, които да ги използват за своите си користни цели. Бъдете внимателни и не се доверявайте на първия срещнат през този месец. По-добре е Козирозите да не пътуват.

Похвали, бонуси и дори статия в някоя медия за техните постижения в работата очаква мъжете от тази зодия. Вие ще бъдете толкова популярни в своето обкръжение, че сами ще се възгордеете от своето положение. Козирозите не трябва да се захващат за всичко и веднага. Дори и проектите да ви се струват изгодни, а парите от тях – големи.

Водолей

Хороскопът за октомври 2017 годна съветва Водолеите да забравят за миналото и да живеят в настоящето. Ако продължите да пазите обидите, да съжалявате за стореното и да се самозаблуждавате, то няма да бъдете в актуалния курс от събития. Общувайте повече, срещайте се с приятели и не оставяйте на страна мислите за нова любов. Още повече, че Водолеите имат предостатъчно енергия, за да творят, създават и да станат успешни.

Жените Водолеи ги очакват скъпи подаръци от мъж, който отдавна им харесва. Изгодни предложения за работа ще получите в средата на месеца, внимателно ги разгледайте. Старайте се през октомври да не криете нищо от човека, когото обичате. Водолеите трябва да помнят, че истинската близост се гради с пълно доверие.

Хороскопът предсказва на мъжете Водолеи удачно стечение на обстоятелствата, което ще повлияе върху всички сфери на живота им. Ценят ви в работата, у дома ви обичат, а приятелите ви уважават. Изобщо, щастието и хармонията са достатъчни, за да се почувствате пълноценни личности. Но през този месец на Водолеите ще съобщят неприятна новина, която се отнася за далечен роднина. Ще се наложи бързо да се приготвите за далечно пътуване.

Риби

Дъждовно ще бъде не само по улиците, но и в душата на Рибите, постоянно ще духа вятър, ще бъде хладно. За да добавят малко слънчице в живота, Рибите трябва да погледнат на себе си по друг начин. Думите и действията на Рибите понякога не съвпадат, а това често ще поражда разправии и скандала с околните през октомври. Що се отнася до работата, то и тук е необходимо да приложите усилия и да не бъдете инертни.

Хороскопът съветва жените Риби да бъдат уверени, ако трябва да вземат важно и съдбоносно решение. Ако се страхувате, но искате да рискувате, то вслушайте се във вътрешния си глас. Октомври 2017 година е страхотен месец, в който ще може смените местожителството си, да започнете да учите и да създадете семейство. Рибите ще се стремят повече към душевен комфорт, отколкото към обогатяване и кариерен ръст.

Планетите предсказват на мъжете Риби неочаквани препятствия, както в службата, така и в личната сфера. Научете са да разговаряте с хората, а не с пяна на устата да доказвате мнението си. Помнете, че дори и дребните спорове през идващия месец могат да доведат до разрив в отношенията. Затова пък, от финансова гледна точка, Рибите могат да се зарадват. Шопинг и развлечения – всичко това е за вас през октомври.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара