1. Времето минава много по-бързо, отколкото осъзнавате.

2. Ако не се грижите за тялото си на младини, то няма да се погрижи за вас по-късно. Вашият свят става по-малък всеки ден, като губите движение, сдържаност и зрение.

3. Сексът и красотата могат да избледняват, но интимността и приятелството само растат.

4. Хората са много по-важни от всяко друго нещо в живота ви. Няма хоби, интерес, книга, работа, които да бъдат толкова важна за вас, колкото хората, с които прекарвате времето си, когато остарявате.

5. Ако не планирате финансите си отрано, после ще съжалявате.

6. Всяко семе, което сте посадили в миналото, било то добро или лошо, ще донесе плодове и ще повлияе на качеството на живота ви, докато остарявате.

7. Ревността е пропиляна емоция. Хората, които мразите, ще успеят. Хората, които харесвате, понякога ще се справят по-добре от вас. Децата ви ще бъдат по-умни и по-бързи от вас. Приемете го с благодат.

8. Голямата къща, за която мечтаете, ще се превърне в голяма тежест, дори когато ипотеката става по-малка. Почистването, поддръжката, стълбите… Не позволявайте на вашите притежания да ви притежават.

9. Ще съжалявате за нещата, които не сте правили, много повече, отколкото за нещата, които сте направили, макар и погрешка – момичето, което не сте целували, пътуването, което не сте предприели, проекта, който не сте започнали, времето, което не сте отделили, за да помогнете на някого. Ако имате възможност – направете го. Вероятно никога няма да имате шанс отново.

10. Всеки ден, в който се събуждате, е истинска победа.

Бонус: Никога не е твърде късно да станете това, което искате, просто започнете сега.

Източник: nextavenue

Facebook Twitter Google+

0 Коментара