Хороскопът за 2021 година предупреждава, че Новата година започва с квадратура между Уран и Сатурн – планети с различна енергетика. Това означава, че трябва да очакваме неочаквани промени в различни сфери на живота, конфликти и усложнения.

Младите хора трябва да поставят специален акцент върху емоциите си. Те искат да живеят свободно и рискуват да се разбунтуват. Хороскопът ги насърчава да контролират своята импулсивност.

Месечни хороскопи

В началото на годината аспектът между Нептун и Марс ще ни позволи да проявим творческите си таланти, да станем отговорни за своите цели и тяхното неординарно изпълнение.

Хороскопът за 2021 година предсказва необичайни ситуации, неприятности в службата и неизпълнение на преките задължения. Причина за възникването на инциденти ще бъде ретроградният Меркурий – между 30 януари и 21 февруари. Всичко това ще бъде смекчено от Юпитер, планета, която ще ни помогне да реализираме плановете, да се изпълним със сила и дух, а също и да избегнем психологическите травми.

Благоприятното влияние на Уран и Плутон в хороскопа за 2021 уравновесява вътрешното и външното ни състояние. Ще се появи дългоочакваният комфорт, цялост на натурата ни и решителност в действията. Личното ви мнение ще се отразява позитивно на колективната работа. Що се отнася до честолюбието и амбициите, те ще ви помогнат да стабилизирате финансовото си положение и за дълго да укрепите бюджета.

Здравен хороскоп за 2021 година

През 2021 година трябва да прекарвате повече време сред природата, да дишате чист въздух и да си почивате. Трябва периодично да възстановявате енергията, за да не боледувате и да снижите имунитета. Излизайте в планината, на село и на водоеми. Особено внимание обръщайте на белия дроб, защото са възможни възпаления и простуди.

Семеен, приятелски и любовен хороскоп за 2021 година

През тази година може да се надяваме на благополучие и хармония в семейството. Отношенията със съпруга/та ще бъдат чудесни, също с децата и роднините. Ако приоритетите са определени, тогава нищо не застрашава истинските чувства. Енергетиката на годината ще способства укрепването на връзките, романтичността и верността.

Астрологичната прогноза за 2021 година препоръчва зачитане на семейните традиции и занимание с възпитанието на децата. Особено, ако те са подрастващи или се готвят да създадат свое семейство. Непременно им помогнете финансово, от цялото си сърце, без „разяснителни беседи“. Не си и помисляйте да давате едното дете за пример на другото, така може да провокирате отчуждение и обида. През тази година се приветства мекото и внимателно отношение, добродушието. Старайте се да помагате не само на близките, но и на приятелите си.

Ако в началото на 2021 година кандидатствате за кредит, ще бъдете одобрени. Важно е внимателно да прецените, дори и мислено, за какво точно ви трябват пари. Добре е да похарчите част от средствата за пътешествие, за начало на собствен бизнес и за обучението на децата.

Правете добро – това е важно и ценно през 2021 година, годината на Бика. Поставете интересите на другите хора над вашите собствени, бъдете щедри на благородни постъпки. Не използвайте измамата и ласкателството, всичко в любовта трябва да бъде възможно най-искрено. Уважавайте чувствата на другите, не критикувайте без причина, дори и нещо да не се получава. Скептиците и саркастичните хора трябва да променят стила си на общуване, а песимистите да започнат да гледат по-позитивно на живота. 2021 година е време за дисциплина и ред, в „най-крайните“ прояви на тези качества.

Кариерен и финансов хороскоп за 2021 година

Ако в годината на Бика си поставите конкретни цели, успехът ви е гарантиран. Това, особено, се отнася за търговците, финансистите и бизнесмените. Поставете си правилно приоритетите, работете методично, без натиск. Не се препоръчва да се захващате с нови проекти, заемете се със старите дела и тези, които са недовършени.

Астрологичната прогноза за 2021 година препоръчва на големите фирми да контролират работата на сътрудниците, своите действия и капиталовложенията. Ефектът пряко ще зависи от това, до колко началниците ще ръководят планирано компанията. Творчеството трябва да присъства в „премерено количество“, не прекалявайте със самодейността. Бикът обича точните схеми на работа, а не размитите фантазии и илюзии. Важно е да знаете, че стопанинът на 2021 година е безпределно честен и спазва законите. Това означава, че е най-добре да забравите за машинациите и кражбите. Може да се разорите и да останете без морална подкрепа.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на началниците и бизнесмените да бъдат пределно честни по отношение на сътрудниците си. Всичко трябва да бъде прозрачно, особено изплащането на заплатите и премиите. Тези, които се стремят да направят кариера, трябва да заобикалят критичните ситуации. Бъдете инициативни и реалистични, за да не се окажете въвлечени в авантюристични начинания. Небивали успехи и материално благополучие очаква тези, които през тази година бъдат заети с агрономство, селско стопанство и животновъдство.

Доста пари ще бъдат отделени за почистване на природата, за развитието на екологичните мероприятия и за благотворителност. 2021 година благоприятства всички, които планират да създават и да се разширяват. Преработващата промишленост ще излезе на високо ниво, а политическите тенденции ще бъдат подкрепяни от хората, безрезервно. Информацията и развитието на духовните връзки ще водят пред рутината и еднообразието.

Според хороскопа за 2021 година, със стремителни темпове ще се движат структурите, които са насочени към подбор на кадри, подобряване на екосистемите, развитие на културните традиции и селскостопанските отрасли. Богатството на природни ресурси няма да остане незабелязано, което ще позволи да бъде систематизирано опазването и защитата на околната среда. „Зелената зона“ на планетата ще се окаже в центъра на вниманието, също и засаждането на дървета, подобряване на климатичните условия, подобряване на почвата с натурални средства.

В годината на Бика патриотизмът ще се насажда активно в младото поколение. В политиката ще се запази позицията на съобразяване с изискванията на народа. Но консервативните възгледи ще се запазят, което ще предизвика нееднозначни действия и неприемане на някои закони. Ръководителите, които са родени в година на Бика, ще бъдат прекалено напористи. За съжаление, такава позиция няма да им бъде от полза. Авторитаризмът и агресивността не са добър метод през 2021 година за завоюване на доверие и авторитет.

Политическите апетити трябва да бъдат усмирени, за да не се създава паника и негативно настроение в хората. В световен план не са изключени глобални промени. Именно заради тях е възможно неразбиране и бунтуване. Необходимо е по-често да се вслушват в интересите на хората, а не да вървят срещу тях и да налагат своите методи. Едва ли ще бъдат взети драстични мерки по отношение на демократичните позиции. По-скоро ще се наложи да „играят ва-банк“, за да запазят уважението и лоялността.

Според хороскопа за 2021 година, успех очаква журналистите, литераторите и творческите личности. Тук е възможна сериозна финансова подкрепа от страна на спонсори и политически фракции.

Доколко 2021 година е благоприятна за раждане на дете?

Годината на Бика е много благоприятен период за зачеване и раждане на дете. Особено, ако майката и таткото са се появили в годината на: Бика, Петела, Плъха и Змията. Според китайския хороскоп, само в годината на Козата трябва да се отнасяте внимателно към разширяването на семейството.

Откъде ще дойде успехът през 2021 година?

Хороскопът за 2021 година предсказва финансов прираст, професионално израстване и създаване на семейство. Т.е., всичко ще се получи по най-добрия начин, ако не мързелувате и бъдете активни. Трябва строго да следвате онези правила и порядки, които сами сте установили за себе си: дисциплина, етично поведение, упоритост в работата и не на последно място – система на действията. 2021 година се явява период на разцвет във всички сфери, може да учите и да разширявате границите си на дейност.

В любовта няма да срещате прегради, ако не се страхувате от чувствата си и говорите за тях без да се смущавате. Важно е напълно да се доверявате на човека, в когото виждате своя спътник в живота. Дори съдбата да ви раздели временно, заради командировка или някаква друга дейност, ще останете свързани заедно, духовно.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара