Социалната организация СОНИК СТАРТ подновява консултациите, свързани с психологическата подкрепа на граждани, заради усложняващата се ситуация с разпространението на коронавируса в България.

За последните седем месеца, по време на първата кампания, тя е помогнала на общо 9446 души, сред които и много деца. СОНИК СТАРТ отново ще провежда консултациите дистанционно, по телефон и имейл на всеки, който има затруднения – физически, психо-социални, емоционални. Или пък просто иска да сподели страховете си, свързани със своето здраве и безопасност. Ръководителите на всеки център ще осъществяват всекидневна връзка с Оперативните щабове към съответната община, за по-бърза реакция при кризи и за оказване на съдействие от компетентността на местната власт.

В момента СОНИК СТАРТ провежда още една кампания, която стартира по случай 12-годишния си рожден ден. Организацията предоставя безплатни юридически консултации по семейно-правни въпроси, които включват и консултиране на деца. Те се провеждат в нейните центрове в страната – Балчик, Драгоман, Карлово, Левски, Първомай и Червен бряг. Кампанията ще продължи до края на месец март 2021 г.

СОНИК СТАРТ съществува от 12 години и предлага огромен набор от услуги. Всеки гражданин, който би желал да се възползва от безплатните услуги, може да се свърже с центровете на СОНИК СТАРТ по телефон или мейл, публикувани на:  https://www.sonikstart.eu/contacts/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара