В опит да направят положително впечатление на мъжете, много жени прибягват до грешни съвети. Време е да научите тези изпитани трикове в областта на съблазняването, които наистина работят.

Правилната тактика е необходима на всеки етап от една връзка.

Любов към самотата

Тук не става въпрос за уединение, а за това да обичаш и моментите, когато си сам. Постоянният страх от загуба на мъжа или неистовото желание да го намерите възможно най-скоро не е състоянието, в което една жена процъфтява. Тя е привлекателна само ако е независима от връзката и мнението на другите по този въпрос.

Правилно приоритизиране

Много представителки на нежния пол се гмуркат в любовния вир с главата надолу. Щом на хоризонта се появи мечтания мъж, те веднага му посвещават цялото време, забравяйки за приятелите и личните си неща. Една силна и интересна жена не прави това. Мъжете са ловци по природа, така че се нуждаят от жена, която да остане поне частично недостъпна. Само така те ще могат да се влюбят до уши в нея. Но и не прекалявайте със студенината, в противен случай ефектът ще бъде обратен.

Дайте свобода на мъжа

Има нормални жени, а има и типични майки, които не дават на мъжете свобода на действие. Все ги упрекват за някакви странни или грешни действия и им казват какво да правят. Но това е много погрешна тактика. Ако мъжът почувства, че му е дадена пълна свобода на действие, той веднага ще се хване за такава жена и няма да я пусне от живота си. Това ще го накара да се влюби до уши.

Комплименти

Не е необходимо да правите комплименти тържествено и официално. Достатъчно е да кажете нещо маловажно, но приятно, като „имаш свой собствен стил – харесва ми“, „изглеждаш страхотно днес“ и други подобни. Комплиментът трябва да е жив, ярък и естествен. В противен случай само ще отблъсне мъжа.

Не бързайте с разговорите за брак

Да се ​​говори за брак с гаджето е табу. Също и разговорите за минали или бъдещи връзки – и това е напълно забранено. Мъжете го мразят. Те се нуждаят от лекота, за да не мислят, че жената бърза да ги „върже“ за себе си.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара