На Везните им е омръзнало да стоят на едно място, на душата й е необходимо вдъхновение, а сърцето търси промени. Със сигурност 2024 година ще ви учуди и зарадва, така че – гответе се за подаръци на съдбата. Най-накрая може да се придвижите напред, да се заемете с нещо ново и рязко да промените курса.

Хороскопът за 2024 година обещава на Везните осъществяване на личните и деловите планове.
Семейните също могат да очакват промени. Но имайте предвид, че обстоятелствата могат да бъдат по-трудни. Не разчитайте, че всички ваши желания ще се изпълнят. Но не трябва да се напрягате, важно е да държите ситуациите под контрол. Добре е, че част от изненадите ще бъдат позитивни. Но Везните няма да разберат това веднага, а след време. От начало ще се бунтувате, дори може да плачете, сблъсквайки се с неочакваните събития. След това ще забележите, че натискът отвън е изчезнал, възцарили са се справедливостта и хармонията.

Сайтът на астролог Мая Павлова

Хороскопът за 2024 година предсказва на Везните много премени и възможности да преуспеят. Но всичко това през първата половин година, а в края на пролетта ще се появи възможност сами да изберете в какво направление да се движите към целите си. И никой няма да посмее да ви попречи, дори обратното, в трудни моменти ще ви подкрепят и помогнат.

След 26 май 2024 година, връзките с чужденци, изучаването на чужди езици и култури, ще бъдат актуални за Везните. Ще започнете да се изпълвате с впечатления и емоции от всичко, което видите и чуете. Много ще пътувате, особено на далечни разстояния. Това могат да бъдат командировки и пътувания зад граница.

През втората половина на годината, на преден план ще излезе ученето. Тази тема е особено актуална за бъдещите студенти, насочили се към овладяване на професия.

Хороскоп за жените Везни

Жените Везни, през 2024 година, могат без излишни размисли да сменят професията или местоработата. Нищо няма да ви попречи да постигнете целите си. Очаква ви повишение в длъжност, затова бъдете готови и си купете делови костюм. Много, кардинално ще сменят специалността си и ще започнат да учат. А, ако всичко в службата ви устройва, продължавайте да работите в този дух и със същото темпо.
Най-важното е да контролирате своите желания и да не се заемате с всички дела, едновременно. Небрежни сте и се опитвате да реализирате много проекти. Но в този период трябва да работите по план. Тогава, жените Везни ще успеят да получат повече, отколкото са планирали. Плодотворна ще бъде 2024 година за тези, които не губят самообладание и подхождат отговорно към решаването на въпросите.

Хороскоп за мъжете Везни

2024 година ще бъде благодатен период за мъжете Везни, които ще съберат урожай от предишна дейност и ще се заемат с нещо ново. По-стремително от обичайното ще взимате решения и това ще ви доведе до необходимия резултат в много сфери.

Успехът във финансовите дела е гарантиран на тези, които умеят да подходят практично към покупките и внимателно да анализират своя бюджет. Пестеливостта е важна!

Ако искате да инвестирате средства в някакво начинание, предварително проучете всички рискове. Помнете, че приходите постоянно ще балансират разходите, което означава, че не пречи да бъдете по-рационални по материалните въпроси.

Мъжете Везни трябва да гледат оптимистично на нещата и на случващите се събития. Само така ще успеят да постигнат желаното.

Любовен хороскоп

През 2024 година, Северният възел ще транзитира по вашия 7-ми дом, това е сферата на партньорството. Отношенията с противоположния пол ще станат по-важни за вас. Някои ще направят съдбоносно запознанство. И това няма да бъде просто мимолетна страст, а сериозни, надеждни отношения. Но, за да се случи това е необходимо да имате активна позиция, а не просто да чакате срещата. Покажете на Вселената, че сте готови за срещата. Анализирайте, може би си заслужава да промените нещо в себе си. Това могат да бъдат както външни, така и вътрешни преобразования.
Ако сте част от двойка, отношенията ви могат да преминат на друго ниво. Това може да бъде както сватба, така и развод.

От 16 февруари до 11 март е благоприятен период за запознанство, срещи, флирт, романтиката. На семейните се препоръчва да прекарват повече време заедно. Почивайте си повече, срещайте се с приятели. Прекарвайте време със семейството, организирайте празници.

Май също ще ви зарадва със запознанства и приятно прекарване на времето. Любовният хороскоп за 2024 година прогнозира за Везните, че периодът от 23 май до 17 юни е подходящ за съвместни пътувания и получаване на приятни, съвместни впечатления от нови места.

Далече от дома, свободните Везни могат да се запознаят с интересен човек. Запознанството може да стане и в интернет.

От 29 август до 23 септември Венера ще влезе във вашия знак. Вашата привлекателност и харизма ще нараснат. Това е подходящо време за активни действия в романтичните отношения. Ще оказвате повече знаци на внимание, ще подарявате подаръци на любимите си хора.

През втората половина на декември свободните Везни ще имат още една възможност да се запознаят с достоен човек и да посрещнат новогодишните празници в приятна, романтична атмосфера.

Финансов хороскоп

До 26 май, Юпитер ще бъде в 8-ми дом, който отговаря за съвместните финанси с някого, а също и за чуждите пари. Възможно е да ви се наложи да се разпореждате с чужди пари, да ги разпределяте и да ги предавате на някого.
Възможно е вашият партньор да започне да печели повече, което ще се отрази положително и на вашето материално положение. Вие може да започнете да получавате някакви държавни помощи. Някои ще се занимават с оформяне на наследство. А ще има и такива, които ще създадат с някого съвместно предприятие/фирма, обединявайки финансите.

От 16 февруари до 11 март е добър период за хората с творчески професии. Вие може изгодно да продадете своите творения и услуги, да намерите спонсори за своите замисли.
Хороскопът за 2024 година прогнозира за Везните, че месеците май и юни са подходящи за съвместна дейност с някого, с цел изкарване на пари.

От 29 август до 17 октомври е период, който може да ви даде възможности за финансова изгода или неочакван приход. Вероятно е това да бъде свързано с нова работа, повишение, бонус или неочаквани финансови подаръци. Венера е планетата на удоволствията, затова могат да възникнат изкушения и да се отдадете на разточителство. В този период трябва да направите оценка на своето финансово положение и да вземете важни решения, които да повлияят на дългосрочното благоденствие.

От 17 октомври до 11 ноември постоянното взаимодействие с хората, увеличаването на контактите и полезните връзки, съдействието на близките ще ви помогнат във финансовите въпроси.

Служебен хороскоп 

През цялата 2024 година, Сатурн ще се движи по 6-ти дом на Везни, което отговаря за работата, рутината и ежедневните дейности. Сатурн е планета на дисциплината, отговорностите и трудолюбието. Той изисква да положим усилия и да поемем отговорност за своите действия. Енергията на Сатурн може да се прояви като необходимост от структура и организация във вашата работна среда.
2024 година може да бъде време на израстване и развитие във вашата работа и ежедневие. Благодарение на дисциплината и упорития труд, вие ще успеете да преодолеете трудностите и да станете по-силни и по-продуктивни от преди.

Хороскопът за 2024 година показва, че първите двадесет дни на февруари са благоприятни за предприемачите и творческите личности, родени под знака Везни. В това време е добре да внедрите в работата си нови идеи, да подхождате креативно към решаването на ежедневните задачи. Периодът е добър да покажете на околните своите таланти, навици и способности. Ще успеете да донесете до хората своите идеи, предложения и молби.

Началото на лятото е добро време за Везните, за да се заемат с повишаване на своята квалификация, за да могат по-късно да претендират за повишение в длъжност или на заплатата. Може да получите ново образование, за да смените своята дейност с такава, която повече ви харесва.
Средата на лятото на 2024 година е подходящ период да ходите на интервюта, за да си потърсите нова месторабота и да се заявите като специалист. В това време ще успеете да спечелите благосклонността на ръководството, заслугите ви ще бъдат забелязани и оценени.

От 26 септември и целия октомври също е удачно време за лични инициативи във вашата дейност. Не чакайте да ви обърнат внимание, покажете своите таланти и способности пред нужните хора.

Здравен хороскоп 

През 2024 година е необходимо да обръщате повече внимание на здравето си. Не са изключени проблеми със здравето, косата и кожата. Вслушвайте се, вглеждайте се в себе си, за да не изпуснете сериозно заболяване. Организмът сам ще ви сигнализира за неприятностите. Обръщайте се само към квалифицирани лекари и не се занимавайте със самолечение. И още един важен съвет – повече си почивайте, дори и да имате много работа и да нямате време за почивка. Все пак намерете няколко минути или часове за възстановяване на силите.
В противен случай ще разклатите и физическото, и психическото си здраве. Противопоказани са каквито и да било претоварвания. По-малко се ядосвайте за това, което все още не се е случило. Заемете се с йога, за да се отпуснете и да намалите умората.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара