Удивителна 2024 година очаква Девите. Очакват ви най-различни събития и промени във всички области на живота. Плановете ви ще се осъществят в реалността, ще се сбъднат мечтите ви. Важно е да наблюдавате възможностите и да си поставяте амбициозни цели.

От януари до края на май 2024 година на Девите им предстоят много разнообразни увлечения. Като цяло ще изучавате език, много ще четете и ще постигнете нещо извънредно. Някои ще пътуват, а други ще поискат да се заровят в исторически източници. Пътуванията зад граница могат да бъдат както от делови характер, така и с опознавателна цел. При Девите ще се появят много приятели и познати.

Не е изключено да заминете да живеете зад граница или да отидете на гости на роднини. Благоприятен е периодът за учене, за повишаване на квалификацията и за написване на научна статия. Вие живо ще се интересувате от религия, политика и философия.

Промени могат да се случат през втората половина на годината, започвайки от 26 май 2024.

Сайтът на астролог Мая Павлова

Има възможност да направите скок в кариерата, да укрепите репутацията си или да се окажете в центъра на вниманието.
Хороскопът за 2024 година препоръчва да се насочите към професионално израстване. Не се ограничавайте в основната си сфера на дейност, намерете нещо друго, което ще съответства на вътрешните ви търсения.

Бъдете умерено амбициозни и честолюбиви, това няма да ви попречи да постигнете целите си. А, за да постигнете по-бързи резултати, покажете чертите си на лидер. Още повече, че през 2024 година, някои представители на този знак ги очаква високо положение и, съответно, подобряване на финансовото състояние.

Голяма част от плановете ви ще се осъществят в периода от юни до декември 2024 година. Успешният период ще продължи до лятото на 2025 година.

Така че, бъдете оптимисти и готови за големи постижения. Колкото по-упорити и инициативни бъдете, толкова по-бързо ще постигнете желаното.

Но Девите ги очакват успехи не само в работата, но и в личната сфера.

Хороскопът за 2024 година обещава на Девите запознанство с хора от висшето общество или по-тясно общуване с ръководството на вашето предприятие. Това може да бъде или приятелска, или любовна връзка. Някои постоянно ще бъдат в компанията на богати и дори известни личности.
Добра е прогнозата за вашата репутация. Тя значително ще укрепне. Естествено, при Девите ще се появи повишено самочувствие и ще се появи самоувереност.

Хороскоп за 2024 година за жените Дева

С вашето вродено чувство за практичност и внимание към детайлите, вие ще успеете да преодолеете всяко препятствие, което срещнете на пътя си.
Относно кариерата, 2024 ще бъде време на прогрес. Ако работите усърдно, ще започнете да виждате плодовете на своя труд.

Хороскопът за 2024 година предсказва на Девите, че финансовото им положение също ще се подобри. Ще получавате повече пари и, така също, по-добре ще управлявате своите финанси. Това ще ви позволи да спестявате за бъдещето и да инвестирате в дългосрочните си цели.

В романтичен план, 2024 година ще бъде благоприятна за неомъжените. Ще имате много възможности да се запознавате с нови хора и дори може да намерите човек, който да покори вашето сърце.

Хороскоп за 2024 година за мъжете Дева

Преди да предприемат нещо или да планират нови неща, мъжете Дева трябва да обмислят своите действия сто пъти. Само точният план и предвидливостта ще ви помогнат да получите нужния резултат. Между другото, както в работата, така и в любовните отношения.

Ако гледате мащабно, то годината ще премине успешно. Особено, ако не се отпускате физически. Занимавайте се със сорт, закалявайте организма и се хранете с режим. До юли се старайте да ликвидирате всички неприятности, свързани със здравето.

Хороскопът за 2024 година препоръчва на Девите да се откажат от скъпите придобивки, от разправиите с хората и предприемането на авантюристични начинания. Целите, поставени през есента, ще помогнат на мъжете от тази зодия да станат по-уверени и упорити.

Любовен хороскоп за 2024 година за Дева

През 2024 година, Сатурн ще бъде във вашия партньорски дом, което може да окаже съществено влияние върху личния ви живот. Ще започнете да се отнасяте сериозно към задълженията си, ще се интересувате, основно, само от надеждни връзки.

За тези, които са в двойка, този период може да открие проблеми във взаимоотношенията и е вероятно, някои да вземат решение да се разделят.

От 23 януари до 16 февруари, Венера ще се намира във вашия 5-ти дом. Това е отличен период за начало на взаимоотношения, флирт, страст. Ако имате любим човек, отделете повече време за прекарване на време заедно.

Любовният хороскоп за 2024 година предсказва на Девите, че след 11 март и до края на месеца е благоприятен период за тези, които мечтаят да създадат дълготрайни, сериозни отношения. Възможно е да не бъдете веднага очаровани от новия познат/новата позната, но тяхната надеждност, отговорност и постоянство ще ви накара да им обърнете внимание.

От 29 април до 23 май 2024 година е подходящ период за съвместна отпуска. Общите впечатления от различни градове и страни ще ви обединят. Ще почувствате нов прилив на вдъхновение и ще осъзнаете колко много неща ви свързват заедно.

В средата на май, свободните Деви ще получат възможност за неочаквано запознанство с интересен човек.
От началото на септември и до 17 октомври ще бъдете много активни, ще прекарвате доста време сред хората, затова ще се появи възможност да се запознавате, но, в този момент, за вас, много важен ще бъде материалния статус на потенциалните кандидати/кандидатки и общите интереси.

Финансов хороскоп за 2024 година за Дева

През 2024 година, Северният възел ще върви по вашия 8-ми дом, който отговаря за общите финанси, с някого или за чуждите пари. Актуални могат да станат темите за инвестиции, кредити, създаване на съвместно начинание, парите на партньора, държавни плащания, пенсии, наследство.

Благоприятен период за заработване на пари е от 23 януари до 16 февруари, когато Венера ще бъде в Козирог. Този период е особено удачен за творческите личности и за предприемачите. Това също може да бъде отлично време за Девите, които инвестират в дългосрочни проекти или взимат стратегически финансови решения.

Хороскопът за 2024 година прогнозира за Девите, че периодът от 11 до 31 март е подходящ за търсене на надеждни партньори, с които, заедно, вие ще успеете да заработвате повече. Дори, ако работите сами, консултирайте се с колегите по спорните, за вас, въпроси.

Май 2024 е време на финансова стабилност и израстване. Това е период, когато вложенията и деловите начинания ще ви донесат нужните резултати. В това време Венера е в Телец и това ще даде възможности за изобилие и процъфтяване. Девите в това време могат да се окажат в благоприятно финансово положение.

Септември може да се окаже месеца, когато у Девите ще се събуди страстта към парите. Цялата си енергия ще използвате за увеличаване на материалното си благополучие. Всичко, което не ви носи полза и пари, няма да ви бъде интересно.

Ноември също може да бъде успешен от финансова гледна точка, а, за да бъдем точни, периодът от 11 до 26 ноември.

Служебен хороскоп за 2024 година за Дева

В първата половина на 2024 година, Юпитер ще транзитира във вашия 9-ти дом, което ще способства разширяването на хоризонтите ви. Някои ще поискат да сменят работата, да получат нова специалност или да излязат в отпуск по майчинство. Това е добър период за самообразование, което, след това, ще ви позволи да разширите уменията си и да получите по-доходоносна позиция като специалист.

На 26 май 2024 година, Юпитер ще премине в сектора на кариерата и социалния статус. От този момент, за Девите, се откриват широки перспективи в професионалната сфера. Бъдете отворени за делови предложения, но ги разглеждайте внимателно, за да не се превърне, след това, „каретата ви в тиква“.

На 11 януари има Новолуние в Козирог и това може да даде старт на вашите начинания. Ако сте искали да започнете собствен бизнес, да покажете на света своите творби или умения, да се заявите като професионалист, то това е чудесно време за всичко това.

Март също може да открие перспективи в деловата сфера, за вас, но в партньорство. Това може да бъде успешна дейност с партньор, започване на собствен бизнес, където ще бъде необходимо да обедините финансите си с някого, или съвместен бизнес със съпруга/та. Това е благоприятен период и за хора, чиято дейност е свързана с предоставяне на услуги.

Хороскопът за 2024 година предсказва за Девите, че месец май е добър за обучение, което може да ви потрябва в бъдеще.
На 6 юни е Новолуние в Близнаци, а и началото на транзита на Юпитер в дома на кариерата ознаменува начало на период, когато може да правите планове и да си поставяте цели, които бихте искали да постигнете в професионалната сфера.
Заемете се с търсене на работа, ходете по интервюта, придвижвайте своите идеи до ръководството, за да ви оценят по достойнство. Не стойте на страна.

Благоприятни за проява на лична инициатива са също и септември, и октомври. Дори и да не искате да променяте нищо и да доказвате, че сте добри специалисти, обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че ще се наложи да бъдете в центъра на вниманието и да поемете инициативата.

Здравен хороскоп за 2024 година за Дева

Никога не е излишно да се погрижите за собственото си здраве, затова, непременно провеждайте профилактика на заболяванията, правете изследвания и се хранете правилно. Не се простудявайте, защото това е свързано с усложнения при вас.

Януари и ноември са подходящи месеци за козметични процедури. А април и юни непременно пийте витамини.

Отложете планираните хирургични интервенции за следващата година, единствено, ако се налага спешна операция, само тогава се съгласете. Неблагоприятни месеци за това са януари, февруари, март и април.

От края на лятото до ноември не са изключени депресивни състояния, апатия и умора.

Психическото здраве също трябва да бъде в центъра на вниманието ви, за да не доведе до болнично легло.
Хороскопът съветва да се вслушате в своя организъм на 29 август. Ако забележите проблеми със здравето, не се бавете с посещението при лекар.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара