Емоционално наситен период – волеви, дълбок, но и провокативен. Чувствата са в състояние на хаос, настроението е нестабилно. Необходимо е много да се стараете да избегнете неприятностите и да запазите отношенията си. Под влияние на импулса хората са склонни да харчат пари за безполезни неща, а след това съжаляват.

Продължава периодът на намаляващата Луна, която носи енергиите на лунното затъмнение от 28 октомври. Но вече изкривяванията си отиват и се появява силно желание всичко да се занули, а след това много неща да се започнат отначало. И това наистина е възможно през седмицата. Сатурн е излязъл от стационарната фаза, което благоприятства конструктивните трансформации във всички области на живота.

Събота и неделя са много предизвикателни дни, но не и за творческите хора! Затова е по-добре да ги прекарате в работа по създаването на нещо красиво, притежаващо реални форми. Уикендът ще бъде изпълнен с емоции и събития – Слънцето, Марс и Луната в Скорпион ви карат да работите усилено, за да финализирате творенията си.

На 12 ноември е денят преди Новолунието. До края на седмицата е необходимо да приключите с делата от текущия лунен месец, в който имаше две затъмнения – на 14 и 28 октомври. Това беше труден период за всички, но обстоятелствата през настоящата седмица са такива, че повечето от възникналите проблемни ситуации бързо се разрешават.

Овен

През следващата седмица ще трябва да преразгледате ангажиментите и взаимоотношенията си. Възможни са противоречия с началници или влиятелни хора. Някой ще получи благоприятно предложение и ще бъде изправен пред избор. Докато вие не сте в състояние да вземете предвид всички нюанси! Ако ще сключвате договор или ще правите паричен превод, задължително проверявайте всяка буква и цифра. Излишъкът от лична активност е по-добре да бъде насочен към решаване на кризисни ситуации: не само външни, но и вътрешни.

Телец

Сега не вземайте важни решения, особено за големи финансови инвестиции. Този период ще бъде запомнен със спорове и необходимост от намиране на компромисни решения. Въпреки че на преден план излизат много проблеми, все още има голяма сила за преодоляването им. През този период интуицията се изостря, може да има проблясъци на прозрение, да се разкрият тайни. Разкриват ви се нови аспекти на собствения ви вътрешен свят. Отличен период за задълбочено изучаване на това, което ви интересува.

Близнаци

Не се занимавайте с въпроси, свързани с големи финанси и наследство. Опитайте се да давате повече, отколкото да получавате. Ако някой ви помоли за помощ или съвет, не отказвайте. Всички добри дела ще се отразят благоприятно на слънчевата ви енергия. Късметът ще съпътства тези, които работят с големи екипи или чиито дейности са свързани с риск. Ако целта ви е власт и лидерство, сега е добро време да я постигнете, но не действайте открито, а по хитър начин.

Рак

Емоциите и работата на подсъзнанието са засилени, може да се появят сантименталност, вълнение и дори паника. Не правете необмислени покупки, придържайте се към умереност, не преувеличавайте умствените и физическите си възможности и тогава всичко ще се получи съвсем добре, доколкото това е възможно сега. Отложете започването на нови проекти, подписването на юридически документи и сключването на големи сделки – за това ще имате следващата седмица. Избягвайте да общувате с хора, които предизвикват у вас негативни емоции.

Лъв

През този период се изострят въпросите, свързани със заеми, данъци, застраховки, банки. Кризисните ситуации ще бъдат разрешени, ако положите усилия. Вслушвайте се колкото е възможно повече в интуицията си и обръщайте внимание на знаците отвън. Всичко тайно може да стане явно. Може да получите отговори на тревожни въпроси, но важни решения не е необходимо да вземате сега. Изчакайте известно време, обмислете всичко. Ако наистина сте емоционално пристрастени към нещо, сега можете да работите без сън или почивка. Резултатът ще надхвърли очакванията ви.

Дева

Подредете себе си: емоциите, мислите и чувствата. Отървете се от старите ненужни, негативни неща. Направете генерално почистване. Бъдете гъвкави във взаимоотношенията си. Упоритостта и нежеланието за отстъпване могат да доведат до раздяла и загуба. Преразглеждайте позициите си, не мислете прекалено много. Ако е възможно, почивайте повече. По това време е трудно да устоите на изкушенията. Уикендът ще е чудесен да прекарате в кръга на роднини или близки приятели, да вечеряте за тях и да се наслаждавате на компанията си.

Везни

Ще почувствате прилив на жизненост, желание да се наслаждавате на живота и да радвате другите. Емоциите ще бъдат извън границите на допустимото, но предимно от положителен характер. Дори да се случи нещо неприятно, проблемът бързо ще се размине без последствия. Разходките на чист въздух ще ви помогнат да се освободите от стреса. Седмицата е подходяща за преосмисляне на много неща в живота ви, разберете какво ви дърпа назад и се отървете от него. В личния ви живот всичко би трябвало да е наред, а ако сте в търсене на партньор – положете повече усилия.

Скорпион

Седмицата може да ви зарадва с приятни новини, ако ги очаквате. Желанието да се изпитате и да „погъделичкате нервите си“ може да доведе до опасна ситуация. Това е добър момент да се откажете от лошите си навици. Спрете да ядете или да изпивате вътрешните си конфликти. Променете живота си сега! Проявяване на инициативност в работата, подпомагане на колегите, изучаване на информация, която може да е полезна в професионалната ви област – всички тези неща през седмицата определено няма да отидат напразно.

Стрелец

Ще бъдете по-фриволни и повърхностни от обикновено, което със сигурност може да се отрази негативно на работата ви. Ето защо първото мнение, което ви идва наум, или заключението за каквото и да било трябва да бъдат поставени под въпрос и внимателно обмислени. Но пък остроумието, чувството за хумор и многофункционалността ви ще се увеличат. А това привлича вниманието на околните, увеличавайки способността ви да разбирате другите. Но тези качества могат да привлекат токсични хора в живота ви и да ви лишат от наличните ресурси.

Козирог

„Главното е да не се отпускате и да не издавате истинските си чувства!“ – това е мисълта, която ще ви се стори най-важна и ще ръководи действията ви. През целия този период ще ви преследва повишено внимание към грешките и недостатъците на другите, което може да повлече след себе си прекомерна критика и да доведе до конфликти. Ако успеете да направите избор в посока на веселието, тогава се заемете с всички проблеми, дори с тези, които сте смятали за невъзможни за решаване.

Водолей

Работата ще ви доставя удоволствие, а настроението ви ще бъде приповдигнато. Проницателността, волята и амбицията ви ще се увеличат. Повишава се желанието да се борите с превратностите на съдбата с всички средства, най-важното е да не прекалявате. Преди новолунието енергията не е толкова много. По-добре е да се занимавате с неотложни въпроси. Трябва да се отбележи, че се събужда жаждата за власт и непреодолимото желание да командвате другите хора, което неминуемо ще завърши с кавги с близките и проблеми в работата.

Риби

Лесно се приспособявате към всякакви обстоятелства, ловко лавирате между препятствията и намирате най-удобните и благоприятни за вас условия. Буквално ще се пръскате от желание да „търкаляте планини“, на което, разбира се, не е нужно да се съпротивлявате. Ще се изостри способността ви да понасяте с чест дори най-трудните обстоятелства и да намирате достоен изход от конфузни ситуации. Лутането в собствените ви мисли може да обърнете в своя полза, като направите нещо творческо.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара