Неподражаемо ярка, удивителна и богата на събития ще бъде тази година за Лъвовете. Разбира се, няма да бъде безоблачна, затова не се отпускайте прекалено. Обратно, някои моменти ще се окажат напрегнати, но именно тогава ще се почувствате силни и упорити.


Преди да си дадете „старт“, помислете дали сте на вярната пътека! Ако това е така, то тръгвайте смело напред! Не се страхувайте от нищо, нали сте Лъвове. Още повече, че пътят към върха на славата и успеха ще се окаже не толкова трънлив и труден.

Сайтът на астролог Мая Павлова

От януари до юни ще поставите акцент на своя статус в обществото, в професионалните дела и върху личния си статус.

Това ще ви помогне да се изпълните със сили и уверено да се заемете с реализирането на плановете. Ще имате много възможности да преуспеете в делата, които сте набелязали до юни. Основно, те ще засягат кариерата и авторитета ви сред партньорите.

Емоционалната настройка, през втората половина на годината, ще стане съвсем различна, по-позитивна и радостна. Ще се появи възможност да се отпуснете, да си починете и да се заемете със свои си работи. Най-накрая работата е свършена и вие може да се наслаждавате на плодовете. А и околните постоянно ще ви хвалят, ще ви канят на различни мероприятия и презентации. Не отказвайте поканите, ходете. Вашите таланти трябва да бъдат отбелязвани.

От юни до декември 2024 година, Лъвовете могат да укрепят авторитета си, ако не изпуснат предоставената възможност. Вашата очевидна популярност ще доведе до това, за което сте мечтали – доверие от страна на хората. Периодът е отличен за творческите личности, хората на изкуството и актьорите.

Хороскопът за 2024 година предсказва на Лъвовете много контакти, движение и общи проекти.

Възможно е някои да се сблъскат с първата си ученическа или студентска любов. Възможно е приятели изведнъж да открият, че са влюбени един в друг. Ако това е само сексуално привличане, не трябва да разчитате на дълготрайна връзка, но, ако чувството е основано на общи интереси и ценности, то отношенията ще бъдат дълготрайни.

Хороскоп за 2024 година за жените Лъвици

През 2024 година, жените Лъвици ще флиртуват и ще се влюбват. И не защото сте лекомислени, а просто настроението ви ще бъде такова, романтично. Пролетта ще ви даде повече самоувереност. Най-важното е правилно да определените приоритетите си и реално да гледате на нещата.

Дамите, които са заети със собствен бизнес, трябва да бъдат по-активни и по-рационални. Тогава ще успеят да създадат основа за кариерата си и да укрепят своето финансово положение. Макар че, в първите месеци на годината са възможни препятствия по пътя към целите.

Животът на светските Лъвици ще бъде успешен. В социалната сфера също ще има забележим напредък и повишаване на авторитета. Вашата природна увереност, чар и харизма не могат да бъдат пренебрегнати. Около вас ще има много ухажори, бъдете по-избирателни.

При семейните, отношенията със съпруга ще протичат без усложнения. А когато отидете заедно в отпуска, правете си изненади, един на друг. Тези дреболии влияят благоприятно на отношения ви.

Хороскоп за 2024 година за мъжете Лъвове

На мъжете Лъвове ще им се наложи повече да обръщат внимание близките си, отколкото да получават признание по свой адрес. От една страна, това е благородно, но от друга, обидно. И все пак, във всеки случай, останете приятелски настроени и чувствителни хора, тогава съдбата ще ви възнагради, както заслужавате.

Хороскопът за 2024 година съветва Лъвовете да планират предварително делата си и да разпишат всичко по точки. Вие ще успеете да преодолеете затрудненията и да постигнете небивали висоти, но при условие, че добре съзнавате своите действия. По-често се обръщайте към близките и любимите си хора. Те ще ви помогнат, дори в най-трудните ситуации.

Мъжете Лъвове трябва повече да си почиват, но не екстремно и активно. През 2024 година организирайте, за себе, посещения на театър, изложби или концерти. Между другото, лежането на плажа, с книга в ръка, също е приятно и полезно.

На тези, които са заети с творчество и изкуство, ще им провърви, особено. Зашеметяващ успех и много аплодисменти ще получат певците, художниците, редакторите и актьорите.

На хората на комерсиалните структури и на собствениците на бизнес, ще им се наложи да се задоволяват с досегашното си развитие. Но, фермерите, земеделците и работещите по селата няма да останат без печалба през есенния сезон.

Любовен хороскоп за 2024 година за Лъв

Януари 2024 ще премине в приповдигнато настроение за Лъвовете. За вас, това ще бъде време за флиртове, запознанства и романтика.
Тези, които са в двойка, е добре да прекарват повече време заедно, но не просто да лежат на дивана, а да създават нови впечатления. Може да се отправите заедно в отпуска или да прекарвате весело времето, цялото семейство, в развлекателен център, да се спускате със ски и други подобни.

От 16 февруари до 11 март е благоприятен период за свободните Лъвове. В това време може да се запознаете с човек, който, на пръв поглед, няма да бъде ярък, забележим. Но, ако започнете да се вглеждате в него и продължите да общувате, ще го видите като надежден и сериозен човек, с когото можете да изградите постоянни отношения. На 3 март, квадратурата между Уран и Венера може да донесе сериозни разногласия. В това време не трябва да взимате важни решения.

След 11 март и до края на месеца е благоприятно време за задълбочаване на отношенията и преминаването им на друго ниво. Например: ще започнете да живеете заедно или ще се запознаете с роднините на партньора/ката, но ще има и такива, които ще приключат отношенията си. За свободните Лъвове е време за флиртове и връзки на основата на физическо привличане.

Хороскопът за 2024 година предсказва за Лъвовете, че от началото на май и до 23-то число е подходящ период за промяна на статуса. За някои това ще бъде сватба, а за други родителство.

След 23 май до 17 юни е отлично време за участие в обществени мероприятия, организиране на срещи, почивка с приятели. Именно приятелите ще запознаят свободните Лъвове с някой интересен, а запознанството може да се случи и в интернет.

На 11 юли Венера влиза във вашия знак и ще бъде тук до 5 август. Това е благоприятно време за преобразяване на външността, проява на инициатива в личните отношения, например: организиране на изненади, почивка с цялото семейство или само двамата, покупка на подаръци.

Тези, които не са в двойка е добре сами да бъдат инициативни и да се запознават.

От 17 октомври до 11 ноември 2024 година е отличен период за почивка, страстни романи, развлечения. Съберете страхотни впечатления от това време, за да ви поддържат до края на годината.

Финансов хороскоп за 2024 година за Лъв

Сатурн ще бъде в 8-ми дом на Лъв, който отговаря за съвместните финанси, кредити, данъци, плащания от държавата. Сатурн ще ви учи да бъдете по-внимателни и дисциплинирани при работа с чуждите пари. Затова, преди да вземете кредит, добре обмислете своето решение. Вероятно е да ви бъде трудно да го връщате и това ще бъде много тежък товар на вашия гръб.

Към съвместна дейност с някого, която предполага обединение на финансите, също бъдете много внимателни и обективни, това се отнася и за влагане на средства. Анализирайте внимателно всичко, преди да се разделите с парите си, дори ако ви е обещана голяма печалба.

Хороскопът за 2024 година прогнозира за Лъвовете, че от 13 февруари до 11 март е добър период за работа в екип и търсене на хора, с които могат да работят в бъдеще.
В първите десет дни на март бъдете особено внимателни с парите, вероятни са загуби и съмнителни предложения.

През май, до 23-то число, някои Лъвове могат да очакват повишение на заплатата или в длъжност.

След 23 март и до 17 юни е добър период за изкарване на парите, възможни са не само приходи, но и подаръци от съдбата. Някои могат да намерят спонсори за своите проекти, а на други роднините да им дадат.

На 11 юли Венера влиза във вашия знак и ще бъде там до 5 август. Това ще бъде отлично време за лична инициатива в сферата на заработването на пари. Някои ще поискат повишаване на заплатата, а други ще започнат да търсят по-високо платена дейност.

Промяна на имиджа може да повлияе благоприятно на материалното ви положение. Вашата харизма и респектиращият ви вид ще очароват партньорите, клиентите и висшестоящите лице.

Движението на планетите във вашия втори дом, през септември ще ви помогне да покажете своите таланти и способности, да докажете, че вашите услуги струват повече.

От 17 октомври до 2 ноември е особено продуктивен период за творческите личности и предприемачите. Внедрявайте новите технологии, показвайте своите идеи на тези, които могат да ги оценят материално.

Служебен хороскоп за 2024 година за Лъв

Първата половина на годината е благоприятна за решаване на професионални въпроси. Късметът ще ви помага. Особено удачно време ще бъдат месеците февруари и март. Този период може да открие възможности за нови делови сътрудничества или партньорства. Може да откриете, че вашите комуникативни навици се подобряват, което ще ви позволи да изразявате по-ефективно своите идеи и да договаряте по-изгодни условия. Ако заемате ръководна длъжност, този период е възможно да доведе положителни промени в динамиката на вашия екип.

Хороскопът за 2024 година прогнозира за Лъвовете, че през март ще се наложи да бъдат по-гъвкави и готови за различни промени в работата. Това ще ви позволи бързо да се адаптирате в новата обстановка и да заемете по-изгодна позиция за вас, в сравнение с колегите или конкурентите.

Също, много наситен ще бъде май и първата половина на юни 2024. Вие може да заминете в командировка или да започнете да разширявате кръга на своите партньори, сътрудници и клиенти, благодарение на интернет. Някои ги очаква повишение в длъжност или друга, по-високо платена работа.

Ще има и такива, които ще поискат да тръгнат сами напред и ще започнат собствен бизнес.

Септември и първата половина на октомври 2024 година също е активен период за различни преговори, сделки и пътувания. Възможно е на някого от вас, в работата или в бизнеса, да им помагат роднини.

През ноември се препоръчва да подхождате творчески към работата си. Това ще ви помогне да погледнете по нов начин на своите задължения и няма да ви позволи да превърнете работата си в скучна рутина. Предприемачите ще успеят да разширят своя бизнес, а творческите хора да намерят клиенти.

Здравен хороскоп за 2024 година за Лъв

За да се изолирате от болестите и да укрепите имунитета си е необходимо да провеждате профилактични мерки.
В студения сезон, Лъвовете трябва да пият витамини, а лятото да не забравят за хигиената на ръцете. Ако се появят симптоми на алергия, веднага започвайте да пиете лекарства.
Помнете, че само грижата за здравето ще ви помогне да го запазите. Сутрин намирайте време да тичате, а в почивните дни ходете на плуване. В топлото време излизайте по-често сред природата.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара